macman Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 Straki: Vzhledem k tomu, že je můj filtr ve stavu blízkém smrti jsem se jak experimentovat.. Pomocí Galletto 1260 jsem si vytáhl z ECU obsah a poslal člověkovi, co FAPOFF dělá a on mi vrátil upravený obsah... Nicméně jsem stejně zkusit tím Hurvínkovským způsobem obsah upravit sám a ejhle.. moje i jeho verze jsou binárně totožné... Ovšem se přiznám, že asi nemám \"koule\" to do ECU zapsat sám, tak stejně asi někoho profi navštívím.. :-) macman Citovat
MINI Odesláno 27. březen 2011 Odesláno 27. březen 2011 jazdi to narmalne regeneracia po 700km,dakujem straki za odpoved Citovat
kolacanec Odesláno 26. září 2011 Odesláno 26. září 2011 Nepovolená komerční inzerce . Pro povolení kontaktujte předsedu clubu Pe.tr [upravil dne 27-9-11 08:46 od Přema] Citovat
jarda007 Odesláno 28. září 2011 Odesláno 28. září 2011 Zdravim! Zeptam se na par veci ohledne FAPu. Zatim a musim to zaklepat nemam zadny extra problem, ale preci jen mi pripada, ze spotreba je vyssi nez by mela byt a mozna je auto o neco linejsi, zda by to mohlo mit spojitost. Ale k veci, na kterou jsem se chtel hlavne zeptat Nekde jsem cetl, ze udajne staci u FAPu odstranit 2 veci ze 3, z kterych je slozen a oblbnout tak ridici jednotku, ktera se pak nemusi preprogramovavat a vyjde to o dost levneji a ze je to lepsi nez zasahovat i do ridici jednotky a hodne lidi s tim ma problemy (pocitac hlasi poskozeny SW, auto se hodi do nouzoveho rezimu...) Na druhou stranu muzou byt problemy s regeneraci (nevim presne, jak si to mam predstavit), tak se chci zeptat, jak to tedy presne je, zda s timto mate nekdo zkusenosti, ci zda se to vubec vyplati, atd. Diky moc vsem Jarda Zde prikladam co jsem se docetl o moznem odstraneni FAPu bez zasahu do ridici jednotky: Filtr pevných částic lze jednoduše zlikvidovat,sám jsem to několikrát dělal na VW Passat 2,0TDI. Stačí jej vyndat,odříznout zadní čelo a vyndat tři díly vložky.První dva se vyhodí, třetí se heftne svářečkou na kraj filtru.Čelo se přivaří a celé se to dá zpět. Čidla na kraji a na konci filtru přestanou reagovat, protože se už nezvýší odpor průtoku spalin a nespustí čistící program. Ten jeden díl vložky tam musí zůstat, aby čidla nehlásila závadu, přecijen nějaký přetlak tam musí být. Dá se to udělat i u nového vozu v záruce, pokud pěkně sváříte. Je to bez jakéhokoli zásahu do řídící jednotky, pouze mechanická záležitost. Druhou možností je vyndání filtru, jeho náhrada trubkou. Pak se zlikvidují všechna s tím spojená čidla a řídící jednotka se přeprogramuje.Nemám rád zásahy do ŘJ, většinou všichni časem zpláčou nad výsledkem. A zde pro uplnost, ze to na druhou stranu nekdo nedoporucuje, ikdyz mi to pripada, ze spise tim chce tato firma ziskat vice penez Četl jsem ve fóru, že filtr stačí z vozu vyndat, čidla nějak „oblbnout“ a dál vše funguje normálně, je to pravda? Odprogramování filtru pevných částic z řídící jednotky je jediným skutečným řešením problému s filtrem pevných částic, ať už jde o jakékoli vozidlo. Jen díky našemu řešení ušetříte za drahá čidla teploty ve výfuku a výměnu filtru pevných částic, což je investice v řádu 50-70 tisíc korun a zbavíte se problému jednou pro vždy. Garantujeme přeprogramování řídící jednotky a nehrozí tak, že vám někdo pouze „vytluče“ filtr z vozu a motor nechá napospas regeneracím a budoucím problémům. Cenový rozdíl několika tisíc korun se tak může několikanásobně nevyplatit. [Edited on 28/9/11 14:31 by jarda007] [Edited on 28/9/11 14:45 by jarda007] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.