John_Ice Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 ale to vím,já jsem myslel reklamu adidasu Citovat
godzila.01 Odesláno 25. listopad 2010 Autor Odesláno 25. listopad 2010 To ne, to sem psal jen jako srandu přece... Citovat
John_Ice Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 ale to já vím..... já všechno vím...ono to psaní je někdy na....já jsem si taky dělal srandu vážnou Citovat
godzila.01 Odesláno 25. listopad 2010 Autor Odesláno 25. listopad 2010 No jenom aby, to známe.... Tetko se vykrucuješ Citovat
JohnSK Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 Ahoj, aj vieš niečo nové ohľadom toho praskania v rádiu?Mne to tiež sem tam pukne akoby som to mal na platne:D Citovat
godzila.01 Odesláno 26. listopad 2010 Autor Odesláno 26. listopad 2010 No neřešil jsem to zatím, prý je to rádio a musí se vyndat a nechat opravit... Citovat
godzila.01 Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 Hmmm tak jak je zima, tak mi už zase blbne ASR / ESP... A taky nefunguje.... ABS ještě chodí, ach jo... Citovat
Michael coupé Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 me zase abs faulty defect ci co nejsem jo nejsem sam :-) Citovat
godzila.01 Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 Musím na diagnostiku, to mám radost, doufám že zase bude tejden auto v servisu.... Citovat
NotFound Odesláno 1. prosinec 2010 Odesláno 1. prosinec 2010 me to taky chroupe, semtam, myslim, ze je to tim cudlikem na hlasitost, je to jako se starymi radii, kdyz se olitalo to kolecko, tak pri prdavani hlasitosti to chraptelo. Me to dela hlavne v zime pri nastartovani a pak nekdy pri narazech, treba na kostkach.. Citovat
godzila.01 Odesláno 1. prosinec 2010 Autor Odesláno 1. prosinec 2010 Tak dneska se k tomu že mi nejde ESP/ASR přidalo ještě to že se mi něco stalo se stahovačkou, asi to prasklo nebo co.... Nastartoval jsem si auto, přijdu po půl hodině a okno napůl zalezlý ve dveřích, myslel jsem si že jen nějak samo sjelo, ale bylo vypadlý z těch lyžin, tak jsem ho nahoru natáhnul rukou a nacpal jsem tam zmuchlanej papír aby to drželo alespon nahoře... Předchozí majitel jí ale chvilku před prodejem auta opravoval a říkal že je OK, tak nevím co se s tím stalo.... Mohlo se to jen třeba vyháknout z toho posuvu ? Nebo se mám rovnou připravit na koupi nové stahovačky.... Citovat
godzila.01 Odesláno 2. prosinec 2010 Autor Odesláno 2. prosinec 2010 Tak auto už je zase v servisu .... Tak jsem zvědav jestli to půjde nějak opravit, nebo co se s tím provede... Citovat
godzila.01 Odesláno 2. prosinec 2010 Autor Odesláno 2. prosinec 2010 Hmmm to je zase dílo... Na ESP mi odešla nějaká řídicí krabička, to ještě nevím kolik stojí... A stahovačka se dala opravit, rozlomilo se tam nějaké kolečko v důsledku toho že jsem chtěl stáhnout okno a ono bylo přimrzlé..... A říkal že jestli ještě jednou budu stahovat okno když je přimrzlí, tak už si budu muset koupit stahovačku novou, že už to opravit nepůjde..... Takže asi budu jezdit celou zimu se zavřeným okýnkem nebo nevím.... Stalo se tohle někomu ? Citovat
Budhas Odesláno 2. prosinec 2010 Odesláno 2. prosinec 2010 Já jsem si říkal, že jseš docela kaskadér, když chceš stahovat okno v takových mrazech...přiznám se, že jsem si ťukal na čelo. ...ale to je jedno...pokud mě paměť neklame, tak řídící krabička ESP/ASR je v levém předním podběhu....a mám pocit, že stojí okolo 12 000 Kč, ale jistej si rozhodně nejsem. To kolečko (asi myslíš tu kladku, kteá vodí lanko), tak zkus nějakej vrakáč, snad se bude nějaká kladka shodovat, nebo bude aspoň podobná, nemuže v tom bejt zase takovej rozdíl jako u jezdců.Mě se jen zlomily ty jezdcem ale o tom už jsem tady psal.... Citovat
godzila.01 Odesláno 2. prosinec 2010 Autor Odesláno 2. prosinec 2010 Stahovačka je opravená.... Stálo to 600kč... Ta krabička je prej pod zadníma sedačkama.... Já nevím že 607 má ty stahovačky tak dojebaný, u žádnýho jinýho auta sem neviděl takovej problém s tím.... No a jako nenapadlo mně že by se jí něco stalo když je okno zamrzlý, u 406 sem to držel vždycky tak dlouho dokud se ten led neutrhnul a okno nešlo stáhnout, to samé u 306 a nikdy problém nebyl, takže tady je asi něco udělaný špatně.... Přece nebudu jezdit celou zimu bez stahování okýnka ne? To už tam mohli dát kličky a bylo by po starostech Citovat
John_Ice Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Já jsem si říkal, že jseš docela kaskadér, když chceš stahovat okno v takových mrazech...přiznám se, že jsem si ťukal na čelo. ...ale to je jedno...pokud mě paměť neklame, tak řídící krabička ESP/ASR je v levém předním podběhu....a mám pocit, že stojí okolo 12 000 Kč, ale jistej si rozhodně nejsem. To kolečko (asi myslíš tu kladku, kteá vodí lanko), tak zkus nějakej vrakáč, snad se bude nějaká kladka shodovat, nebo bude aspoň podobná, nemuže v tom bejt zase takovej rozdíl jako u jezdců.Mě se jen zlomily ty jezdcem ale o tom už jsem tady psal.... a ty jako nestahuješ okýnko?třeba když jedeš na placené parkoviště?otevřeš jako dveře a jdeš zmáčknou čudlík jo,to bych chtěl tě teda vidět...že se mu to stalo zrovna při startování to je přece jedno,když někam godzila pojede a bude chtít stáhnout okno(viz parkoviště)tak jako že mu to za jízdy roztaje jo....prostě má pravdu u 406 to šlo a nebyl nikdy problém....teď se bojím u 407 jestli to bude to samé. a nebo jako kuřáci,že se odnaučejí v zimě kouřit v 607....at se udusej v autě.... Citovat
godzila.01 Odesláno 4. prosinec 2010 Autor Odesláno 4. prosinec 2010 Chce to nechat nějakej čas nastartovaný, pak se to povolí.... Ale v týhle zimě to zamrzá i při jízdě... Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 já například v mrazech okna neotevírám, je jasné, že ten mechanismus musí dostat ,,pokouřit\'\', když je okno přimrzlé...,nebo si v mrazech rukou neodlepte stírátka stěračů a zkuste zapnout Citovat
godzila.01 Odesláno 4. prosinec 2010 Autor Odesláno 4. prosinec 2010 No stírátka u 607 dost těžko odlepíš, když jsou schobaný po kapotou a nejdou skoro zvednout.... Jinak kdyby ty stahovačky dělali pořádně, tak by s tím problém nebyl..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.