Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

me to taky chroupe, semtam, myslim, ze je to tim cudlikem na hlasitost, je to jako se starymi radii, kdyz se olitalo to kolecko, tak pri prdavani hlasitosti to chraptelo. Me to dela hlavne v zime pri nastartovani a pak nekdy pri narazech, treba na kostkach..

Odesláno

Tak dneska se k tomu že mi nejde ESP/ASR přidalo ještě to že se mi něco stalo se stahovačkou, asi to prasklo nebo co.... Nastartoval jsem si auto, přijdu po půl hodině a okno napůl zalezlý ve dveřích, myslel jsem si že jen nějak samo sjelo, ale bylo vypadlý z těch lyžin, tak jsem ho nahoru natáhnul rukou a nacpal jsem tam zmuchlanej papír aby to drželo alespon nahoře... :(

Předchozí majitel jí ale chvilku před prodejem auta opravoval a říkal že je OK, tak nevím co se s tím stalo.... Mohlo se to jen třeba vyháknout z toho posuvu ? :myslim Nebo se mám rovnou připravit na koupi nové stahovačky.... :(

Odesláno

Hmmm to je zase dílo... Na ESP mi odešla nějaká řídicí krabička, to ještě nevím kolik stojí... :( A stahovačka se dala opravit, rozlomilo se tam nějaké kolečko v důsledku toho že jsem chtěl stáhnout okno a ono bylo přimrzlé..... A říkal že jestli ještě jednou budu stahovat okno když je přimrzlí, tak už si budu muset koupit stahovačku novou, že už to opravit nepůjde..... Takže asi budu jezdit celou zimu se zavřeným okýnkem nebo nevím.... :myslim

Stalo se tohle někomu ?

Odesláno

Já jsem si říkal, že jseš docela kaskadér, když chceš stahovat okno v takových mrazech...přiznám se, že jsem si ťukal na čelo.:myslim:D ...ale to je jedno...pokud mě paměť neklame, tak řídící krabička ESP/ASR je v levém předním podběhu....a mám pocit, že stojí okolo 12 000 Kč, ale jistej si rozhodně nejsem.

To kolečko (asi myslíš tu kladku, kteá vodí lanko), tak zkus nějakej vrakáč, snad se bude nějaká kladka shodovat, nebo bude aspoň podobná, nemuže v tom bejt zase takovej rozdíl jako u jezdců.Mě se jen zlomily ty jezdcem ale o tom už jsem tady psal.... :papa

Odesláno

Stahovačka je opravená.... Stálo to 600kč... Ta krabička je prej pod zadníma sedačkama....

Já nevím že 607 má ty stahovačky tak dojebaný, u žádnýho jinýho auta sem neviděl takovej problém s tím.... No a jako nenapadlo mně že by se jí něco stalo když je okno zamrzlý, u 406 sem to držel vždycky tak dlouho dokud se ten led neutrhnul a okno nešlo stáhnout, to samé u 306 a nikdy problém nebyl, takže tady je asi něco udělaný špatně.... :myslim

Přece nebudu jezdit celou zimu bez stahování okýnka ne? To už tam mohli dát kličky a bylo by po starostech :)

Odesláno
Já jsem si říkal, že jseš docela kaskadér, když chceš stahovat okno v takových mrazech...přiznám se, že jsem si ťukal na čelo.:myslim:D ...ale to je jedno...pokud mě paměť neklame, tak řídící krabička ESP/ASR je v levém předním podběhu....a mám pocit, že stojí okolo 12 000 Kč, ale jistej si rozhodně nejsem.

To kolečko (asi myslíš tu kladku, kteá vodí lanko), tak zkus nějakej vrakáč, snad se bude nějaká kladka shodovat, nebo bude aspoň podobná, nemuže v tom bejt zase takovej rozdíl jako u jezdců.Mě se jen zlomily ty jezdcem ale o tom už jsem tady psal.... :papa

a ty jako nestahuješ okýnko?třeba když jedeš na placené parkoviště?otevřeš jako dveře a jdeš zmáčknou čudlík jo,to bych chtěl tě teda vidět...že se mu to stalo zrovna při startování to je přece jedno,když někam godzila pojede a bude chtít stáhnout okno(viz parkoviště)tak jako že mu to za jízdy roztaje jo....prostě má pravdu u 406 to šlo a nebyl nikdy problém....teď se bojím u 407 jestli to bude to samé.

a nebo jako kuřáci,že se odnaučejí v zimě kouřit v 607....at se udusej v autě....:D

Odesláno

já například v mrazech okna neotevírám, je jasné, že ten mechanismus musí dostat ,,pokouřit\'\', když je okno přimrzlé...,nebo si v mrazech rukou neodlepte stírátka stěračů a zkuste zapnout :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...