brslen Odesláno 10. listopad 2010 Odesláno 10. listopad 2010 jedine uz nevrazet,a at si to klidne triska. Citovat
godzila.01 Odesláno 18. listopad 2010 Autor Odesláno 18. listopad 2010 Mno to je sice rozumný, ale mně s tím pak se*e jezdit.... Bouchání teda tetko nějak neřeším, stejně nikdo neví co s tím a já nemám už dalších zbytečnejch dvacet litrů na pokusy co s tím asi tak může být.... Jinak mi teda štve další věc, objevilo se čím dál tím víc praskání v rádiu za jízdy(přijde mi to jako nějaké přepětové špičky), dělalo to už když jsem to koupil ,ale třeba jen jednou za pár dnů.... Tetko to dělá dost, třeba dneska při cestě do práce (cca 2km) to udělalo sedmkrát a docela mi to štve.... Servisák mi teda říkal že to dělá rádio(nějakej studenák), že to už párkrát řešil.... Ale nevím mno, zase co s tím udělat taky nevím... Neřešil někdo něco podobného ? Citovat
brslen Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 tak to slysim poprve,ale jak se znam tak vlezu do auta a budu mit to same,nebo neco horsiho. Citovat
godzila.01 Odesláno 20. listopad 2010 Autor Odesláno 20. listopad 2010 Jo takový štěstí mám jenom já.... Citovat
pagot Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 napisu ti to do zavad , za kolik by jsi sehnal egr ventil\"novy\" na 2.2 hdi ? , nemam sice zadny problem ,ale jestli funguje jak ma nemam jak overit dekuji Citovat
godzila.01 Odesláno 22. listopad 2010 Autor Odesláno 22. listopad 2010 No mělo by se to nechat sehnat, i když to není standartní položka u dodavatele.... Musím to zjistit. Proč mi to píšeš sem ? Citovat
John_Ice Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Protože si s tebou povídá a ty jsi chtěl vlákno co největší Takže zase problém,Já už jsem tam šoupnul kat...sice dražší než co jsi mi ukazoval,ale zase mám jistotu,kdyby to nešlapalo tak mi to vyměněj bez keců...te´d to má opravdu zvuk jako auto a já mylsel,že ten před tím byl ten správnej zvuk Te´d ještě uvidím tu spotřebu co s tím udělá,jak většina říká,že kat větší spotřeba a menší zase říká kat menší spotřeba Citovat
godzila.01 Odesláno 22. listopad 2010 Autor Odesláno 22. listopad 2010 No hlavně že to máš hotový... Já zase řeším jiný volovinky... Citovat
John_Ice Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 Ale mě to na funkci nemělo tolik vliv jak u tebe po 6 000km jenom kat,kterej tam už vlastně nebyl tak to jde...musím ještě na geometrii...schodil jsem ted gumy a vnitří hrana sjetá apo celem obvodu prasklá a do... jezdil jsem jak vůl ... myslel jsem si bůhví co... když jsem koupil auto vždy to šlo na geometrii teď jsem se na to.... Citovat
godzila.01 Odesláno 22. listopad 2010 Autor Odesláno 22. listopad 2010 Tam sem byl taky a po pár stovkách km, je zase rozhozená a nevím proč... Citovat
godzila.01 Odesláno 22. listopad 2010 Autor Odesláno 22. listopad 2010 Ty máš mnohem novější jak já... Nejmladší auto jsem měl osm let straré, takže ani nevím jaké to je jezdit v něčem novějším.... Ale máš recht sou to starý kýble no... Citovat
godzila.01 Odesláno 23. listopad 2010 Autor Odesláno 23. listopad 2010 Ve zprávách říkali že má zítra sněžit, tak jsem nechal přezout auto na zimní kola, doufám že bude ráno sníh, nerad přezouvám předčasně .... Citovat
John_Ice Odesláno 23. listopad 2010 Odesláno 23. listopad 2010 Ty máš mnohem novější jak já... Nejmladší auto jsem měl osm let straré, takže ani nevím jaké to je jezdit v něčem novějším.... Ale máš recht sou to starý kýble no... Je to úplně stejné...je to oježděné a cpou se do toho prachy... no mít třeba novou 106 a nebo 10let starou 607 je jak rozdíl v roce,ale i ve svezení Citovat
godzila.01 Odesláno 23. listopad 2010 Autor Odesláno 23. listopad 2010 To jo no... Chtělo by to jezdit jen v nových... Citovat
John_Ice Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 no chtělo,ale když člověk vidí,že i ty nové mají mouchy nevím nevím ...muselo by to být takové auta co mouchy nemaj ...že by aston či ferrarri? Já bych byl skromnej a mě by stačil jen mustang ze 67 a nebo baracuda Citovat
godzila.01 Odesláno 25. listopad 2010 Autor Odesláno 25. listopad 2010 Mno jestli chceš něco bez poruch, kup si ADIDASky a šlapej.... Citovat
John_Ice Odesláno 25. listopad 2010 Odesláno 25. listopad 2010 nojo ale já čím víc pruhůl tím víc adidas...a nedělej reklamu Citovat
godzila.01 Odesláno 25. listopad 2010 Autor Odesláno 25. listopad 2010 Co by ne, já jí mám na klubu placenou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.