Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mno to je sice rozumný, ale mně s tím pak se*e jezdit.... :grr

Bouchání teda tetko nějak neřeším, stejně nikdo neví co s tím a já nemám už dalších zbytečnejch dvacet litrů na pokusy co s tím asi tak může být....

Jinak mi teda štve další věc, objevilo se čím dál tím víc praskání v rádiu za jízdy(přijde mi to jako nějaké přepětové špičky), dělalo to už když jsem to koupil ,ale třeba jen jednou za pár dnů.... Tetko to dělá dost, třeba dneska při cestě do práce (cca 2km) to udělalo sedmkrát a docela mi to štve.... :( Servisák mi teda říkal že to dělá rádio(nějakej studenák), že to už párkrát řešil.... Ale nevím mno, zase co s tím udělat taky nevím... :( Neřešil někdo něco podobného ?

Odesláno

napisu ti to do zavad :) , za kolik by jsi sehnal egr ventil\"novy\" na 2.2 hdi ? , nemam sice zadny problem ,ale jestli funguje jak ma nemam jak overit

dekuji

Odesláno

Protože si s tebou povídá :D a ty jsi chtěl vlákno co největší ;)

Takže zase problém,Já už jsem tam šoupnul kat...sice dražší než co jsi mi ukazoval,ale zase mám jistotu,kdyby to nešlapalo tak mi to vyměněj bez keců...te´d to má opravdu zvuk jako auto a já mylsel,že ten před tím byl ten správnej zvuk :mad:

Te´d ještě uvidím tu spotřebu co s tím udělá,jak většina říká,že kat větší spotřeba a menší zase říká kat menší spotřeba :myslim

Odesláno

Ale mě to na funkci nemělo tolik vliv jak u tebe ;) po 6 000km jenom kat,kterej tam už vlastně nebyl tak to jde...musím ještě na geometrii...schodil jsem ted gumy a vnitří hrana sjetá apo celem obvodu prasklá a do... jezdil jsem jak vůl ... myslel jsem si bůhví co... když jsem koupil auto vždy to šlo na geometrii teď jsem se na to.... :mad:

Odesláno
Ty máš mnohem novější jak já... :) Nejmladší auto jsem měl osm let straré, takže ani nevím jaké to je jezdit v něčem novějším.... :D

Ale máš recht sou to starý kýble no... :(

Je to úplně stejné...je to oježděné a cpou se do toho prachy...

no mít třeba novou 106 a nebo 10let starou 607 je jak rozdíl v roce,ale i ve svezení ;)

Odesláno

no chtělo,ale když člověk vidí,že i ty nové mají mouchy nevím nevím ...muselo by to být takové auta co mouchy nemaj ...že by aston či ferrarri? Já bych byl skromnej a mě by stačil jen mustang ze 67 a nebo baracuda :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...