godzila.01 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Podle mně jezdíš dokud to jezdí..... Citovat
John_Ice Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Přece si nedáš do benzínovýho motoru plyn, to je zvrhlost.... [upravil dne 4.11.2010 08:41 domena] ty si jezdi na naftu .... Citovat
John_Ice Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Podle mně jezdíš dokud to jezdí..... jo to mi je jasný,ale mě by zajímalo jak to podom je.Když jim zavolám můžou mi nakecat nesmysly,ale to že zaplatím za to a co potom dál jestli jsou další nesmyslné výdaje než se to zapíše do techničáku....no budu to muset někde pořešit Citovat
godzila.01 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Jo chlape rád bych poradil, ale tohle je věc co vůbec netuším.... Nikdy jsem to neřešil a myslím ře ani nebudu.... Citovat
John_Ice Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Taky to neřeším jenom mě to zajímá...já mám stejně jenom náběh cca 12-15 000km/rok a to 10km do města 10km po městě a 10km domů ...a nějaké ty výlety s rodinou...takže já jsem vlastně jezdec ve městě...a to taky třeba plynu nepřidá...no nic vlákno ti tu s tímhle smamovat nebudu Citovat
godzila.01 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Jen klidně spamuj, alespon se to truchu hýbe... Ale s tím kilometrovým průběhem si myslím že to nemá cenu .... Citovat
godzila.01 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Mně fakt z toho auta trefí..... !!! Ráno jsem to dal do servisu na výměnu silentbloků zadního stabilizátoru, výměnu vzpěr na kufru, seřízení geometrie a pár prkotin a tetko jim volám a zjistím že nějakej pitomec se v tom dřív už hrabal když chtěl ty silentbloky vyměnit a vožvejkal tam půlku šroubů na nápravě, protože na to neměl speciální klíč.... ! Takže zase místo opravy za pár stovek, jsem tam odhadem za 3.000kč, protože museli rozebrat půlku zadní nápravy aby se na ty šrouby dostali a mohli to vyměnit... Navíc auto samozřejmě bude až zítra, já už nevím.... Citovat
daja535 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 chlape máš obrovskou trpělivost , to já poněkud výbušné povahy bych tak dlouho léčit takto nemocný kočár nemohl. Jednoho z nás by to stálo život . Daja Citovat
godzila.01 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Jo mně už to stálo peníze, rozum a brzo mně to bude stát i život... Já už nevím co mám dělat, vždycky všechno špatně... Citovat
brslen Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 Mně fakt z toho auta trefí..... !!! Ráno jsem to dal do servisu na výměnu silentbloků zadního stabilizátoru, výměnu vzpěr na kufru, seřízení geometrie a pár prkotin a tetko jim volám a zjistím že nějakej pitomec se v tom dřív už hrabal když chtěl ty silentbloky vyměnit a vožvejkal tam půlku šroubů na nápravě, protože na to neměl speciální klíč.... ! Takže zase místo opravy za pár stovek, jsem tam odhadem za 3.000kč, protože museli rozebrat půlku zadní nápravy aby se na ty šrouby dostali a mohli to vyměnit... Navíc auto samozřejmě bude až zítra, já už nevím.... no pekne,kdyz se dari tak se dari,prodej to a kup jine Citovat
godzila.01 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Jo to by bylo nejlepší, momentálně ale nejsou peníze vesměs na nic, už pomalu ani na opravy.... No oni to do zítra nějak udělají, holt jim to zaplatím co mi zbývá, ale štve mi to no... Pořád dokole jen samé starosti .... Citovat
John_Ice Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 no že by jiná značka ten kdo se ho zbavil se ho zbavil včas... [upravil dne 4.11.2010 19:46 John_Ice] Citovat
John_Ice Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 J Ale s tím kilometrovým průběhem si myslím že to nemá cenu .... No nevím,když budu brát to,že bych měl ten systém co to tolik nežere a neubírá výkon a prostě LPG bude stále o 1/2levnější tak bych to měl za 1 1/2 roku zpět... ale říkám je to jen úvaha Citovat
godzila.01 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Ten kdo to tam takhle zprasil by potřeboval nakopat do...... Tohle už mě fakt nebaví.... Citovat
John_Ice Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 neříkal jsem to někde na začátku? a ty že je to v poho.....jakmile se to kurví kurví se vše.Lidi co to prodavaj to už vědí a proto se toho zbavují.Dřív jsem si taky myslel opravit a vím co tomu bude,ale potom jsou to další a další a jsi v tom až po uši Citovat
godzila.01 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Já sem v tom s píš až........ Citovat
John_Ice Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 jj....nezávidím ti,ale asi tě to ba a asi jsi se zamilval Citovat
godzila.01 Odesláno 4. listopad 2010 Autor Odesláno 4. listopad 2010 Jo to vykládej mým věřitelům... Citovat
CelticGirl Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 Přeju pevné nervy a jestli Tě to uklidní, nejsi v tom sám.. taky do mé 307 zahučely už pěkné peníze.. kdybych je dala při koupi, mohla jsem si koupit nějaké nové malé auto.. co naděláš.. snad Tvá snaha bude stát za to! Citovat
godzila.01 Odesláno 5. listopad 2010 Autor Odesláno 5. listopad 2010 No nevím jestli bude, ale každopádně ty investice jsou neskutečný... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.