Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Podle mně jezdíš dokud to jezdí..... :D

jo to mi je jasný,ale mě by zajímalo jak to podom je.Když jim zavolám můžou mi nakecat nesmysly,ale to že zaplatím za to a co potom dál jestli jsou další nesmyslné výdaje než se to zapíše do techničáku....no budu to muset někde pořešit ;)

Odesláno

Taky to neřeším jenom mě to zajímá...já mám stejně jenom náběh cca 12-15 000km/rok a to 10km do města 10km po městě a 10km domů ...a nějaké ty výlety s rodinou...takže já jsem vlastně jezdec ve městě...a to taky třeba plynu nepřidá...no nic vlákno ti tu s tímhle smamovat nebudu ;)

Odesláno

Mně fakt z toho auta trefí..... !!! Ráno jsem to dal do servisu na výměnu silentbloků zadního stabilizátoru, výměnu vzpěr na kufru, seřízení geometrie a pár prkotin a tetko jim volám a zjistím že nějakej pitomec se v tom dřív už hrabal když chtěl ty silentbloky vyměnit a vožvejkal tam půlku šroubů na nápravě, protože na to neměl speciální klíč.... ! :grr Takže zase místo opravy za pár stovek, jsem tam odhadem za 3.000kč, protože museli rozebrat půlku zadní nápravy aby se na ty šrouby dostali a mohli to vyměnit... :( Navíc auto samozřejmě bude až zítra, já už nevím.... :bojim

Odesláno
Mně fakt z toho auta trefí..... !!! Ráno jsem to dal do servisu na výměnu silentbloků zadního stabilizátoru, výměnu vzpěr na kufru, seřízení geometrie a pár prkotin a tetko jim volám a zjistím že nějakej pitomec se v tom dřív už hrabal když chtěl ty silentbloky vyměnit a vožvejkal tam půlku šroubů na nápravě, protože na to neměl speciální klíč.... ! :grr Takže zase místo opravy za pár stovek, jsem tam odhadem za 3.000kč, protože museli rozebrat půlku zadní nápravy aby se na ty šrouby dostali a mohli to vyměnit... :( Navíc auto samozřejmě bude až zítra, já už nevím.... :bojim

no pekne,kdyz se dari tak se dari,prodej to a kup jine :myslim

Odesláno

Jo to by bylo nejlepší, momentálně ale nejsou peníze vesměs na nic, už pomalu ani na opravy.... No oni to do zítra nějak udělají, holt jim to zaplatím co mi zbývá, ale štve mi to no... Pořád dokole jen samé starosti .... :(

Odesláno
J Ale s tím kilometrovým průběhem si myslím že to nemá cenu .... :)

No nevím,když budu brát to,že bych měl ten systém co to tolik nežere a neubírá výkon a prostě LPG bude stále o 1/2levnější tak bych to měl za 1 1/2 roku zpět... ale říkám je to jen úvaha

Odesláno

neříkal jsem to někde na začátku? :myslim a ty že je to v poho.....jakmile se to kurví kurví se vše.Lidi co to prodavaj to už vědí a proto se toho zbavují.Dřív jsem si taky myslel opravit a vím co tomu bude,ale potom jsou to další a další a jsi v tom až po uši

Odesláno

Přeju pevné nervy a jestli Tě to uklidní, nejsi v tom sám.. taky do mé 307 zahučely už pěkné peníze.. kdybych je dala při koupi, mohla jsem si koupit nějaké nové malé auto.. co naděláš.. snad Tvá snaha bude stát za to!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...