tessicz Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Původně zaslal: P607Olda tessicz: sklon světel = asi 2000 jedna strana (pokud je to motorek, vzadu je zřejmě ještě čidlo zatížení, to nevím) kabely - spájkovat = půl hodiny práce čerpadlo ostřikovače asi 4500 - vyhoď ho a díru zaslep nějakým špuntem Motorek maká vždy když zapnu auto vyjede uplně nahoru a tam zůstane. To čerpqadlo bude asi važně nejlepší vyhodit a zaslepit pač je to celkem dost. ještě sem zapoměl dopsat že mne nejspíše čeká poloosa protože když jedu kolem 80 - 90 tak se to auto šileně rozklepe ale jen při záberu když jedu tou samou rychlostí z kopce je úplně v klidu a čím více přidám plynu tím víc se klepe - skáče. Citovat
tessicz Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 taky ne obe vyjednou nahoru a dal nic nedelaji. a na displeji v aute to haze chybu automatickeho serizovani svetlometu Citovat
P607Olda Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 To spíš vypadá na to čidlo vzadu. Motorek u světla si někde jen půjč na zkoušku, protože tím to asi nebude. Citovat
tessicz Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Pravě že na zadní sem koukal a vypadá ok, v serviceboxu je napsano ze je jeste jedno v predu ale to se mi nejak nedari najit. Pak by mne jeste zajimalo to rozklepani jestli je to skutecne poloosa a pokud ano na kolik by to vyslo? diky moc Citovat
Budhas Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Poloosa to bejt za každou cenu nemusí.Mužeš mít vymlácený uložení ramen a jak přidáš,tak se to rozechvěje. Homokinetak poznas hlavně v rejdu,jestli v něm nehroutí. Citovat
tessicz Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Tak to bych si jen oddychl v rejdu nic slyšet není, ale ještě se teď projedu a zaměřím se na to. Je fakt ze mi tam neco mlati ale je to slyset jen na kostkach jinak ne. Citovat
Budhas Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Podle toho,co píšeš tak to na poloosu nevypada.Ale to by člověk musel vidět. Citovat
P607Olda Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Je to pravá poloosa, je vůle na vnitřním konci u převodovky. Citovat
godzila.01 Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 Vy ste si mi tu rozjeli... Takže baterku můžu v klidu odpojit a nic se nestane... To jsem hrozně rád, nerad bych řešil nějaké další věci okolo.... Taky mi to vibruje když se rozjíždím a dám víc jak půlku plynu,celý auto se třese, tak doufám že to budou jen ty ramena.... Počítám že se \"vysere\" něco jiného,ale tu přední osu chci udělat kompletně, udělat geometriji a pak se zaměřit na další věci, pár tam toho bude.... Ale je lepší udělat mechaniku na nápravě a tu pak už neřešit.... Další věc co mi štve je řazení, respektivě řadička ta má vůle jak blázen Řazení jde taky mizerně,ale to bude tou spojkou v háji... Citovat
Budhas Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 No,tak vnitřní kloub u převodovky se kolama v rejdu zjistit nedá. Poloosy už se tu někde řešily. godzila.01: Covece,ja když tě tak čtu,tak na sebe říkáš,že jsi koupil docela slušnou \"kasičku\". Ta spojka,to bude taky ranec. Citovat
godzila.01 Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 Spojka mi komplet vyjde asi na 3500.... Fakt jediný čeho se bojím je eletrika.... Citovat
Budhas Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 No kuwa,co to za ty peníze bude? Auto Kelly a Starline?To snad ne. Citovat
godzila.01 Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 Je to samozřejmě LUK, SACHS vychází cca stejně... Od autokely nenakupuju, takový \"sr*čky\" co tam prodávají bych si do auta nedal... Beru díly z německa, je teda pravda že ne všecko mám nejlevnější,ale alespoň v co nejvyžší kvalitě.... Citovat
Budhas Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 No už jsem se lekl...nechci nikoho urazit, ale u Auto Kelly bych si nekoupil ani náhradní žárovku do parkovaček... LUK samozdřejmě schvaluju, stejně jako Sachs....ty máš výhodu, že namáš dvouhmotnosťám jako my u HDíček, no....Mmt, ty jsi soukromník s dílama..?? Citovat
godzila.01 Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 Ano prosím pane mistr.... Od září už na 100% ofiko... Prodávám jen kvalitní a prověřené díly a snažím se mít co možná nejnižší ceny... Od kelly občas něco vezmu, když mám nouzovku, mám tam kamarády, ale to je v řádech pár korum měsíčně, jen když to němci nemají... Copak potřebuješ, že tak vyzvídáš? Citovat
tessicz Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Původně zaslal: godzila.01 Ano prosím pane mistr.... Od září už na 100% ofiko... Prodávám jen kvalitní a prověřené díly a snažím se mít co možná nejnižší ceny... Od kelly občas něco vezmu, když mám nouzovku, mám tam kamarády, ale to je v řádech pár korum měsíčně, jen když to němci nemají... Copak potřebuješ, že tak vyzvídáš? Tak to je bezva, prosim te a na kolik by prisla prava poloosa na 2.7 hdi? Stacila by repasovana jestli to taky delas? Citovat
Budhas Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 Původně zaslal: godzila.01 Ano prosím pane mistr.... Od září už na 100% ofiko... Prodávám jen kvalitní a prověřené díly a snažím se mít co možná nejnižší ceny... Od kelly občas něco vezmu, když mám nouzovku, mám tam kamarády, ale to je v řádech pár korum měsíčně, jen když to němci nemají... Copak potřebuješ, že tak vyzvídáš? Možná se budeš divit, ale nic, zatím nic Ale kdybych něco potřeboval, tak vím na koho se obrátit... Já beru díly od Elitu....není to špatný... Citovat
godzila.01 Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 Od těch teda taky neberu,ale vesměs mají podobný sortiment... Samozřejmě že když cokoli budeš potřebovat, není problém, podívám se po tom a zkusím udělat co nejlepší cenu... Citovat
Budhas Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 No, uvidíme...zatím to mám od Elitu za nákupku...ale kdybys šel ještě níž.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.