Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

tessicz:

sklon světel = asi 2000 jedna strana (pokud je to motorek, vzadu je zřejmě ještě čidlo zatížení, to nevím)

kabely - spájkovat = půl hodiny práce

čerpadlo ostřikovače asi 4500 - vyhoď ho a díru zaslep nějakým špuntem

Motorek maká vždy když zapnu auto vyjede uplně nahoru a tam zůstane. To čerpqadlo bude asi važně nejlepší vyhodit a zaslepit pač je to celkem dost.

ještě sem zapoměl dopsat že mne nejspíše čeká poloosa protože když jedu kolem 80 - 90 tak se to auto šileně rozklepe ale jen při záberu když jedu tou samou rychlostí z kopce je úplně v klidu a čím více přidám plynu tím víc se klepe - skáče.

Odesláno

Pravě že na zadní sem koukal a vypadá ok, v serviceboxu je napsano ze je jeste jedno v predu ale to se mi nejak nedari najit. Pak by mne jeste zajimalo to rozklepani jestli je to skutecne poloosa a pokud ano na kolik by to vyslo? diky moc

Odesláno

Poloosa to bejt za každou cenu nemusí.Mužeš mít vymlácený uložení ramen a jak přidáš,tak se to rozechvěje.

Homokinetak poznas hlavně v rejdu,jestli v něm nehroutí.

Odesláno

Tak to bych si jen oddychl v rejdu nic slyšet není, ale ještě se teď projedu a zaměřím se na to. Je fakt ze mi tam neco mlati ale je to slyset jen na kostkach jinak ne.

Odesláno

Vy ste si mi tu rozjeli... :D Takže baterku můžu v klidu odpojit a nic se nestane... To jsem hrozně rád, nerad bych řešil nějaké další věci okolo.... :)

Taky mi to vibruje když se rozjíždím a dám víc jak půlku plynu,celý auto se třese, tak doufám že to budou jen ty ramena.... :)

Počítám že se \"vysere\" něco jiného,ale tu přední osu chci udělat kompletně, udělat geometriji a pak se zaměřit na další věci, pár tam toho bude.... Ale je lepší udělat mechaniku na nápravě a tu pak už neřešit.... :)

Další věc co mi štve je řazení, respektivě řadička ta má vůle jak blázen :( Řazení jde taky mizerně,ale to bude tou spojkou v háji...

Odesláno

No,tak vnitřní kloub u převodovky se kolama v rejdu zjistit nedá. Poloosy už se tu někde řešily.

godzila.01: Covece,ja když tě tak čtu,tak na sebe říkáš,že jsi koupil docela slušnou \"kasičku\". Ta spojka,to bude taky ranec.

Odesláno

Je to samozřejmě LUK, SACHS vychází cca stejně... :) Od autokely nenakupuju, takový \"sr*čky\" co tam prodávají bych si do auta nedal... :) Beru díly z německa, je teda pravda že ne všecko mám nejlevnější,ale alespoň v co nejvyžší kvalitě....:aut

Odesláno

No už jsem se lekl...nechci nikoho urazit, ale u Auto Kelly bych si nekoupil ani náhradní žárovku do parkovaček... :D

LUK samozdřejmě schvaluju, stejně jako Sachs....ty máš výhodu, že namáš dvouhmotnosťám jako my u HDíček, no....Mmt, ty jsi soukromník s dílama..??

Odesláno

Ano prosím pane mistr.... :D Od září už na 100% ofiko... :aut Prodávám jen kvalitní a prověřené díly a snažím se mít co možná nejnižší ceny... :)

Od kelly občas něco vezmu, když mám nouzovku, mám tam kamarády, ale to je v řádech pár korum měsíčně, jen když to němci nemají... Copak potřebuješ, že tak vyzvídáš? :D

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Ano prosím pane mistr.... :D Od září už na 100% ofiko... :aut Prodávám jen kvalitní a prověřené díly a snažím se mít co možná nejnižší ceny... :)

Od kelly občas něco vezmu, když mám nouzovku, mám tam kamarády, ale to je v řádech pár korum měsíčně, jen když to němci nemají... Copak potřebuješ, že tak vyzvídáš? :D

Tak to je bezva, prosim te a na kolik by prisla prava poloosa na 2.7 hdi? Stacila by repasovana jestli to taky delas?

Odesláno
Původně zaslal: godzila.01

Možná se budeš divit, ale nic, zatím nic :D Ale kdybych něco potřeboval, tak vím na koho se obrátit... :D Já beru díly od Elitu....není to špatný...

Odesláno

Od těch teda taky neberu,ale vesměs mají podobný sortiment... :) Samozřejmě že když cokoli budeš potřebovat, není problém, podívám se po tom a zkusím udělat co nejlepší cenu... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...