Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci mam problem kdyz otocim klickem do polohy aby svitily kontrolky tak ventilatory bezi oba pomalu i kdyz je auto studene a jakmile nastartuju tak se rozebehnou na max.otacky poradite mi cim by to mohlo byt? :(:( jedna se o 306 S16

Guest servisman
Odesláno

podle mne je zapečené relátko či čidlo na spínání špatné,tím pádem běží stále

Odesláno

Ak ide o P306/II, tak relatka ovladania ventilatorov najdes pod prednou maskou (medzi saharami pod takym trojuholnikovym krytom). Su tam tri. To co je nahradene na fotografii nizsie drotom spina sahary na pomalu rychlost.

Na mojom aute bolo treba dat dole len prednu masku aby som sa k relatkam dostal.

No podla toho co pises, by som tipoval skor na zavadu v ovladani rele nez samotne rele.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

podle mne je zapečené relátko či čidlo na spínání špatné,tím pádem běží stále

Nebude skor problem v ovladani tych troch rele, ked sa mu sahary rozbehnu z polovicnych otacok na maximalne po nastartovani?

Ak ma BITRON, siel by som skor po nom.

Odesláno
Původně zaslal: straki007

No vidis.Nekomu se netoci vubec:D

Nooo... aj ja som bol jeden z nich a prisiel som na to tyzden pred odchodom do Chorvatska. :fnuk.

Ale nakoniec som nasiel chyby aj to rozchodil este pred odchodom a mam z to mam vsetko OK. Musim uznat, ze sa mi kludnejsie cestovalo.

Guest servisman
Odesláno

těžko říci někde je bitron někde ne, záleží na výbavě auta

Odesláno
Původně zaslal: honza406

těžko říci někde je bitron někde ne, záleží na výbavě auta

Presne ako pises. Ja som tiez hladal BITRON ako blbec (mam klimu, takze podla skusenosti inych z toto fora som ho mal mat) a nakoniec ho tam vobec nemam. Riadenie sahar je na mojom aute riesene uplne inak.

Odesláno

tak jsem na to koukal a na chladici zadny cidlo neni jsou jen dve cidla u termostatu a mam takovej pocit ze odeslo cidlo protoze bezi na plno a sviti stopka takze bych rekl ze cidlo hlasi prehrani ale teplota je nekde u 70stupnu takze zkusim vymenit cidlo a uvidime zatim jsem to vyresil vyndani pojistky abych nemusel porad odpojovat baterku

Odesláno
Původně zaslal: 306-Kubik-S16

tak jsem na to koukal a na chladici zadny cidlo neni jsou jen dve cidla u termostatu a mam takovej pocit ze odeslo cidlo protoze bezi na plno a sviti stopka takze bych rekl ze cidlo hlasi prehrani ale teplota je nekde u 70stupnu takze zkusim vymenit cidlo a uvidime zatim jsem to vyresil vyndani pojistky abych nemusel porad odpojovat baterku

Ak mas dve cidla (hnede a modre) a mas aj klimu, jedno je na merak teploty a druhe na ovladanie sahar cez BITRON.

Odesláno

jj klimu mam a budik mi ukazuje dobre takze zkusim zmerit kolik ma odpor to druhe cidlo :-) takze tedkon jezdim s rozsvicenou stopkou a vyndanou jednou pojistkou takze kdyz vypnu klicek tak je ticho akdyz nastartuju tak bezi jedna vetrak na plno takze aspon ze to neuvarim a teplota sedrzi na 75stupnu

Odesláno

No on sa tento problem na fore uz viackrat preberal, ale v cast modely-> P306. Skus pohladat tam, urcite najdes aspon dve vlakna. Ja som mal opacny problem - podozrenie, ze sa ventilatory vobec netocia - ani sa netocili, tak som sa tomu musel trochu venovat.

Ak mas BITRON (co asi mas), tak tato schema by ti mala sadnut. Ten cerveny kruzok si nevsimaj. ;)

Odesláno

Daj foto. Elekronika je tiez prasknuta, alebo len krabicka? Neda sa elektronika vysusit a vycistit? Skusil by som to pripadne potom zapojt spat. Krabicka by sa mohla dat vodotesne zalepit.

Ak mas BITRON OK, tak pri studenom mototre a zapnutom kluciku ventilatory stoja, ak odpojis hnedy snimac na termostate, mali by sa rozbehnut obe sahary. Pripadne to otestuj zapnutim klimy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...