Fenix963 Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Neviete niekto nahodou co moze byt ta cierna vec co je zakruzkovana na fotkach ??? Mam totiz presne taky isty motor a ja to tam nemam.......inac sa motor v nicom nelisi...a na par fotkach som to uz videl ..takze by ma zaujimalo ( len tak zo zvedavosti ) co by to mohlo byt. ....vdaka... fotky : http://img175.imageshack.us/i/p3140195.jpg/ http://img69.imageshack.us/i/p3140157.jpg/ Citovat
Maverick Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 To zakroužkovaný je indukční cívka zapalování Citovat
crazybiker Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 nevola sa to nahodou inak? hmm? ale ma to taku funkciu jak indukcka, ked sme pri tom, mam tiez indukcnu cievku,ale chcel by som prerobit na taku krabicku, da sa to??? za odpoved vopred dakujem... Citovat
pastorek Odesláno 8. srpen 2010 Odesláno 8. srpen 2010 Samozrejme sa to dá, otázne je prečo to prerábať. Citovat
crazybiker Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 tak pocul som ze vo vysiich otackach cievka nestiha, a ze to trafo,alebo jak sa to vola ze s tym idekrajsie do otacok, a mam takych doma ja 3, tak by to bolo asi tieez lepsie. ale zatial to jazdi, takze uvidm neskor... Citovat
pastorek Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 Ak máš doma nejaké zvyšné tak to kľudne prehoď a som zvedavý aký bude rozdiel. Citovat
Leito Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Ta ja mam vymenenu ,ale aj na inom mieste.je uz namontovana....a velky rozdiel nieje ,ako je rozdiel ale nie velky... Citovat
Ondrík Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Nazdar chlapi.Nechcel som kôli tomuto zakladať novú tému ale chystám sa na kúpu 405ky s naftovým motorom. mohol by mi niekto z vás napísať polopate rozdelenie motorov? viem napríklad že sú autá GRD a TD.aký je medzi nimi rozdiel okrem turba?Má motor bez turba nižšiu spotrebu ako TD?ešte takú otázku mám že čo je presnejšie atmosferický diesel.Sú všetky u 405ky atmosferické motory?Chcem sa do toho vopred trocha vyznať pred tým ako si vyberiem tátoša:D [upravil dne 2/3/11 00:27 Ondrík] Citovat
Benžík Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 Atmosfericky motor je motor bez turba, nepreplnovany. Pokud je s turbem, je preplnovany, to turbo ho preplnuje, to znamena, ze do motoru nacpe vic vzduchu, nez by motor sam dokazal nasat. Taky se da preplnovat kompresorem, to maji naky mercedesy. Turbo je pohaneny vyfukovyma plynama, kompresor mechanicky. Nevybral sis na ten dotaz moc vhodny vlakno, uz jenom ze to to zacina civkou a konci dieslovym motorem... Citovat
pastorek Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 ...Sú všetky u 405ky atmosferické motory?Chcem sa do toho vopred trocha vyznať pred tým ako si vyberiem tátoša:D 405ky sa robili s atmosférickými motormi 1,9 D a preplňovanými 1,8 TD a 1,9 TD. Citovat
Ondrík Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 super,hneď mi je v tom jasnejšie:) a sorry za to vlákno.Ešte mi niekto povedzte čo znamenajú tie skratky GR a SR a budem nadmieru spokojný. Citovat
KingSpade Odesláno 2. březen 2011 Odesláno 2. březen 2011 ty zkratky na které se ptáš jsou označení stupně výbavy vozidla, akorát že co 405ka to unikát a podle označení výbava vozidla nemusí vždy přesně sedět [Edited on 2/3/11 14:14 KingSpade] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.