Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

já měnil žárovky osvětlení budíků,protože už byly na 30% černé a pokud jsou budíky venku tak vyměnit za nové

Odesláno

Tak jsem doma.... mám smutné zprávy...vše vypadalo ok. Až do osvětimi budíky šlapali jako hodinky a já už si říkal, že je po problému. (jenže jsem nezaklepal !) a to se mi asi vymstilo. Na cestě zpět budíky začli opět haprovat, a za cestu z osvětimi do HK jsem podle budíků ujel 33km :-D Zjistil jsem, že ručička hodně reaguje na otřesy, přidání plynu a teplotu..´... zkusím zítra natvrdo propájet tu CDE propojku..pokud ani to nepomůže, házím to ze skály.... Kdyby měl někdo nějaký nápad, poraďte prosím ! nerad ničím přírodní skaliska :-P

Guest servisman
Odesláno

když jsi měl ty budíky venku proletovával jsi něco nebo ne? kolikrát stačí přihnout či napružit.Házet ze skály to jsem už tu slyšel

Odesláno

je jedno z jakyho motoru to je, hlavne aby bylo tridratovy a ze stareho modelu (do 99) zkus kontaktovat Kukikuka tady z klubu, ten by nejaky cidla mohl mit a je z HK, treba by ti pujcil i nejaky jiny budiky, abys je vyzkousel, ze to neni tema tvyma

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...