Guest servisman Odesláno 9. srpen 2010 Odesláno 9. srpen 2010 já měnil žárovky osvětlení budíků,protože už byly na 30% černé a pokud jsou budíky venku tak vyměnit za nové Citovat
zidacekkk Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 Tak jsem doma.... mám smutné zprávy...vše vypadalo ok. Až do osvětimi budíky šlapali jako hodinky a já už si říkal, že je po problému. (jenže jsem nezaklepal !) a to se mi asi vymstilo. Na cestě zpět budíky začli opět haprovat, a za cestu z osvětimi do HK jsem podle budíků ujel 33km :-D Zjistil jsem, že ručička hodně reaguje na otřesy, přidání plynu a teplotu..´... zkusím zítra natvrdo propájet tu CDE propojku..pokud ani to nepomůže, házím to ze skály.... Kdyby měl někdo nějaký nápad, poraďte prosím ! nerad ničím přírodní skaliska :-P Citovat
Guest servisman Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 když jsi měl ty budíky venku proletovával jsi něco nebo ne? kolikrát stačí přihnout či napružit.Házet ze skály to jsem už tu slyšel Citovat
zidacekkk Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 Proletoval, přivohýbal.....udělám to znovu kvůli těm žárovičkám, ale asi má ferry pravdu, jenže nový čidlo teda fakt kupovat nebudu...... nemáte někdo jetý ? Citovat
zidacekkk Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 To jsem se chtěl zeptat..můžu tam dát čidlo z dvoulitru když mám palubku taky z dvoulitru ? aspon by mi to ukazovalo přesně ne ? Citovat
Ferry Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 je jedno z jakyho motoru to je, hlavne aby bylo tridratovy a ze stareho modelu (do 99) zkus kontaktovat Kukikuka tady z klubu, ten by nejaky cidla mohl mit a je z HK, treba by ti pujcil i nejaky jiny budiky, abys je vyzkousel, ze to neni tema tvyma Citovat
zidacekkk Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 ok tak jsem ho kontaktoval, třeba pomůže ale je mi divný že to šlo celou dobu až do polska....a pak cesto zpět to začlo dělat neplechu :/ Citovat
Guest servisman Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 njěkdy stačí pak jeden hrbol a nejde polovina věcí Citovat
zidacekkk Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 ok tak jsem ho kontaktoval, třeba pomůže ale je mi divný že to šlo celou dobu až do polska....a pak cesto zpět to začlo dělat neplechu :/ Citovat
zidacekkk Odesláno 11. srpen 2010 Autor Odesláno 11. srpen 2010 Tak.....čidlo je vyměněné a ted se jenom ukáže jestli to bylo tím. Po víkendu mě čeká dlouhá trasa kde to otestuji :-) [upravil dne 12/8/10 zidacekkk] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.