Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pasnut by to malo...kola myslim aj 15tky by sli, horsie to je s ET ktore treba pri coupe 12, neviem ako pri sedane ci je to rovnake...ale aj to sa da poriesit podlozkami...

a mam na predaj komplet kotuce aj dosticky z mojho coupe ;)

Odesláno

no s těma kolama jsem to tak nějak tušil....ale s tím et to jsi mě dostal...

Y2K:díky jen jsem chtěl zkouknout kolik stojí orientačně nové....

no podložky mám už ted mám ariany a 15mm tak ted přemýšlím jestli do toho jít nebo ne...:myslim:myslim

Odesláno

To je snad jasne ze zalezi na tvare paprskov, ja len ze origos kola na tieto brzdice a coupe maju 12

co stoja nove brzdy staci pozriet v SB

Odesláno

Nová asi ne, to by sis mohl koupit dalšího PUGa i s těmi Bremby...I tak náklady s jetými díly, po výměně toho co bude potřeba, těžko dostaneš pod 10 tis.Kč. ET závisí od tvaru paprsků tvého kola, může být i míň než 12, origo coupe BBSa 16\" jsou na ty brzdiče zevnitř tvarované.....Kdyby něco : Prachovky a osičky (orig Brembo) mají jenom v PUGu a Fiatu, pístky jsem třeba nemohl sehnat vůbec (objednal jsem si nakonec jeden na výměnu u Bremba). Hadice jsou k dostání běžně, můžu jenom doporučit z e bay Goodridge s ocel opletem...

Odesláno

Je to baj voko, nemám tady nic čím se to dá změřit přesně. Takže jsem vždycky raději pár mm přidal. Je to přesné tak akorát na výpočet parametrů kola. Tloušťka celého brzdiče 165 (vše v mm), od kotoče (305) \"vylézá\" směrem ven: 65, rozměr a) (šířka) 75, rozměr b) (délka) 240, rozměr c) (od středu max) 170 (raději počítejte s 175).

[upravil dne 9/8/10 rootsky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...