Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak panove dneska klidnou jizdou az na chvili kdy se na me lepil passat s disko lampama tak jsem mu proste musel ujet. brno - skoro trebic - brno 5,2 vzdy merim spotrebu od bodu vyjezdu zase do nej jinak by jsme tu mohli psat bludy jak skodovkari kde se jim to vzdycky pred jizdou vynuluje takze udavaji vzdy tu lepsi ktera je z kopce :roll to jsou hodnoty pomalu tech octavii co tady davate za priklad akorat octavia je velikostne jak 306tka

• O 2 měsíce později...
Odesláno
nekupoval jsem si 2.0 HDI abych jezdil 70 a koukal na spotřebu to bych si mohl koupit 206 s 1.4HDI a pak jezdit na spotřebu .... jinak co píšete o Octavii je pravda jenom u jednotkový , dvojková už žere víc protože to je comonrail a taky 406 má oproti Octavii neporovnatelně lepší pohodlí :aut

svätá pravda co sa tyka toho pohodlia :super

moja 406-ka je neporovnatelne pohodlnejsia nez dvojkova octavia na ktorej jazdim v praci.

[upravil dne 19.6.2012 21:06 od stanko.z]

Odesláno

nic proti vam :) no ja na mojej 2.2 hdi mam mesto 7,5l - 8l a po dialnici s tempomatom prejdenych 350km 4osoby+narvany kufor+ cesta do kopca+ non stop klima 7.3l , verim ze s tym motorom a vahou auta menej neurobi clovek. Nepotrebujem si vymyslat spotrebu proste velka kubatura ;)

isiel som aj sam po dialnici lahky a 110km/h 220km za 6.5 menej to neslo nikdy.

Odesláno

875km dotankované znova do plnej 50.5 l vychádza 5,7 litra ....................... :D veľa záleží na ťažkej nohe

[upravil dne 20.6.12 09:42 od lacoceco]

[upravil dne 20.6.12 09:45 od lacoceco]

Odesláno

chodim predpisovo ,podstivo na tretom stupni po meste 50km/h nemam sa kam ponahlat z lahkou nohou a na dialnici tempomat 110km/h viac nechodim (pomalsie dalej zajdes) . Mozno bude niekde chyba v aute no kde ju hladat ozaj neviem .

Odesláno
nic proti vam :) no ja na mojej 2.2 hdi mam mesto 7,5l - 8l a po dialnici s tempomatom prejdenych 350km 4osoby+narvany kufor+ cesta do kopca+ non stop klima 7.3l , verim ze s tym motorom a vahou auta menej neurobi clovek. Nepotrebujem si vymyslat spotrebu proste velka kubatura ;)

bereš tieto údaje z palubného počítača? alebo tankuješ do plna odjazdíš natankuješ vypočítaš, lebo ja mám súsenosť, že mne palubák ukazuje spotrebu 8 litrov a pritom ju mám napríklad skutočnú 6,5 litra ...... :myslim

Odesláno

já mám tu samou motorizaci akorát bez tempomatu. těch 6,5 mám spočítanou na prozatím čtyřech nádržích, co jsem projel co mám auto od nova a co jsem psal tu 5.4, tak to bylo ve třech (dobře posvačených) s plným kufrem (ne narvaným) a jeli jsme po cestách první třídy, relativně kvalitních a hlavně docela prázdných. a těch 5.4 je údaj z palubáku, takže reálná +/- možná jinak. každopádně po těch cca 250 km spadl palivoměr o dvě čárky, takže by to mohlo asi odpovídat

Odesláno

ano udaje su z ppc, ale pridu mi realne a meral som mesto podla nadrze za 7.8l a ppc mi ukazoval 8.2l co nieje velky rozdiel , viac krat som to neskusal plna nadrz ma stoji 100€ nasupu :) a nie vzdy ich mam tak capujem po 20€ , dalsia vec ze ked je nadrz plna vezie clovek zbytocne 70kg :)

Odesláno

sannyray: já teda s palubním pc nejsem moc spokojený. 2x mi ukázal spotřebu menší a jednou větší.

jinak tankovat po 20e je celkem opruz, to bych musel tankovat každý týden. tak vemu plnou a mám klid na 3 týdny

spíš mám takový problém s ukazatelem. když mi blikne rezerva a dojezd nějakých 100 km, tak natankuju a po třetím vypnutí pistole tam dám tak max 56 litrů. takže by v nádrži mělo být kolem 12-14 litrů, což je 200km

Odesláno

kurnik, ja mam asi problem s vahou vzduchu , som to riesil v inom topicu, ale co som chcel, ze v pripade ak sa mi potvrdi vadna vaha je jasne preco mam taku spotrebu, dnes budem mat od kamosa na skusku jednu, sice pouzitu ale odskusam za to nic nedam.

Mne tiez pride nemozne mat taku velku spotrebu , neverim tomu.

Co sa ppc tyka ,nevkladam don dvoveru a plna nadrz zatial pocka ja za dvacku jazdim tyzden a pol.

Odesláno
kurnik, ja mam asi problem s vahou vzduchu , som to riesil v inom topicu, ale co som chcel, ze v pripade ak sa mi potvrdi vadna vaha je jasne preco mam taku spotrebu, dnes budem mat od kamosa na skusku jednu, sice pouzitu ale odskusam za to nic nedam.

Mne tiez pride nemozne mat taku velku spotrebu , neverim tomu.

Co sa ppc tyka ,nevkladam don dvoveru a plna nadrz zatial pocka ja za dvacku jazdim tyzden a pol.

Tvoje spotřeba se mi taky zdá hodně mě to fakt na PPC vyleze max. 6,2 ale jak na dálnici trochu zvolním tak na 120km/h tak jsem na 6 a víc ani prd.

Odesláno
ja sem na tom podobne, jezdim sice po Praze, ale ve smes v noci a ted mi to ukazuje 7,7 (ted jezdim dost s klimou)... taky si myslim, ze je to na naftu dost

tak tak , nepride mi to normalne hlavne ked tu citam 12stran o spotrebe okolo 6l/100km , to si potom pripadam ako zavodak a pritom jazdim s volnou nohou a opatrne (po jednej nehode ,druhu nechcem :) )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...