Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
doteraz som mal letne vzdy micheliny, tie stare boli nezodratelne ale tieto posledne sa mi zda ze sa deru rychlo. 2 mm z dezenu po 10tis km je dost tak preto zimne zoberem nieco ine ako michelin

zimne som mal nejake yokohami a poslednu sezonu uz neboli nic moc, tento rok asi vyskusam Dunlop SP WINTER SPORT 3D alebo goodyear ultra grip 7+...neviem sa rozhodnut ale asi koli zivotnosti zoberem dunlopy

[upravil dne 14/9/10 od shark734]

Tak tie Dunlop SP WINTER SPORT 3D môžem len doporučiť.... Vynikajúce na snehu aj za mokra, minimálne opotrebenie a na nete aj cena príjemná...

Odesláno
To jó, ale ja musím kúpit 16 a V.

Zimne nemusíš mať podľa technickeho preukazu s rychlostnym indexom V, stači mať H na zimu je podľa vyhlášky dovolené mať o jednu kategoriu nižšie :) A cena bude hned prijatelnejsia, ja mam taktiež predpisane 16\" V a zimne mám H

Odesláno

Ano teraz o tom čítam, a dokonca píšu že index nemusí byť podla TP ale nesmie byť nižšíako Q. Ale v tom prípade musí byť vedla tachometra štítok o max. rýchlosti 160km/h.:D

Odesláno

Takto to je:

(4) Ak sa použijú zimné pneumatiky s označením „M+S\", „M.S.\" alebo „M & S\" s nižšou kategóriou rýchlosti, ako je najväčšia konštrukčná rýchlosť vozidla, je nutné na túto skutočnosť upozorniť dodatkovým označením formou nálepky. Kategóriu rýchlosti vozidla sa odporúča znížiť najviac o jednu rýchlostnú kategóriu nižšiu, ako je najväčšia konštrukčná rýchlosť vozidla. Údaj na nálepke musí obsahovať najväčšiu prípustnú rýchlosť zimných pneumatík namontovaných na vozidle, ktorá počas prevádzky vozidla v cestnej premávke nesmie byť prekročená. Nálepka musí byť umiestnená v zornom poli vodiča. Upozornenie formou nálepky môže byť nahradené zariadením trvale nainštalovaným vo vozidle napríklad palubným počítačom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...