doktor055 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 zdravím ,takže,koupím za 600 benzín a ručičku mám lehce nad červeným polem .jak to opravit chlapy poraďte mi .Díky moc Citovat
Ferry Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 zalezi, co je to za rok vyroby, ale nejspis pomuze jen vymena budiku, taky mi odesel palivomer, na budicich je zezadu takovej plosnej spoj, kterej zajistuje, aby se rucicka za jizdy nevychylovala podle splouchajici hladiny v nadrzi, odchazi tam nejake tranzistory a operacni zesilovac, ale ani po nahrade novyma soucastkama (vypajeni starych a pripajeni novych) dlouho nevydrzel a shorel zas, nepatral jsem uz ale presne po pricine Citovat
kattas Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 divejse,me to dela to same...natankuju 30 litru a rucicka je porad nekde na hrane cerveneho....porad hledam tu chybku a porad nic...ale vis co zkus:vzadu pod levym sedakem kdyz ho odklopis mas dva takove vrsky,asi 12cm prumer...nebo asi tak-pokud mas novsi model,tak je tam asi jen jeden a plovak je hned u cerpadla,ja mam stary model a mam tam dva vrsky a ten bliz k ridicovy je ten plovak...tam je takova velka matice,kterou asi jen srubovakem zboku (klepanim do neho-je to fest) odrubujes,pak vytahnes cely plovak ven a muzes s nim laborovat...kdyz ho daz navrch,tak musi met 50ohmu,kdyz dolu tak 350 ohmu....takto vyloucis chybu plovaku...pak zkus na ten konektor,ktery je na ten plovak pripojeny,pripojit normalne odpor...jak jsem uz psal 50 ohmu plna,350ohmu prazdna...dela se to asi tak,ze zapojis plnou(50ohm),pak zapnes zapalovani na 20 sekund,vypnes,pak das prazdnou(350ohmu),zapnes na 20 sekund,vypnes a pripojis na konektor zase plovak...toto je vlastne kalibrace,ale tim si i overis,jestli ti funguje budik... Ja mam treba problem v tom,ze mam nekde prechodovy odpor v kabelazi a v kontaktech a taky mi spravne nefunguje plovak(kdyz dam vic benzinu,tak se nehybe,to same kdyz mas pod uroven...ale zkousel sem ho bokem v umyvadle a normalne chodil,takze si to nedokazu vysvetlit...) Citovat
mattoni1425 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 jen takova blba otazka asi nedělali ste něco s ručičkama na tom budíku? nebo neměnili ste budík celý od někoho jiného? Citovat
doktor055 Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 mám taky starej model,a dělá mi to už dlouho a dost mě to už štve ,mrknu na to a uvidím,ale pokud vás zase něco napadně písněte mi ju? Díky moc Citovat
mattoni1425 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 já jsem totiž zkousel kdyz sem mel rozhozeny budíky a dával tam bílý polepy také hrát s ručičkama abych si natočil že jsem položil tachometr tak jsem ji trochu posunul neboli začínala mi ručička na 70km/hod, samožřejmě jsem pak musel dlouho jezdit kolem radaru na lampě než jsem to sešteloval zpátky a mezitím jsem drcnul i do ručičky od paliva a od té doby mi taky neukazuje správně. ale vím že na plnou nádrž najezdím okolo 700km tak si nuluju vždy tachometr. ale oko se mi rozsvici dobře sem zjistil. to je jen takovej můj postřeh šikovného nešiky Citovat
kattas Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 ty sikovny nesiko...tak sem taky jezdil do medavna,kdy sem pri demontazi palubky urval lanko od tachace a ted uz ani nevim kolik ujedu,,,jedina jistota co mam,je kanistr co mam vzadu...:-D Citovat
mattoni1425 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 jo to je druhá možnost...to se mi stalo jednou úmyslně. chtěl jsem zjistit kolik najedu na 5 litru km tak jsem natankoval do kanistru jezdil dokud to nechciplo a pak jezdil dal chtel sem zjistit kolik mam spotrebu, ale pak jsem si nedal do kanistru a zustal sem viset kousek pred mostem. proste jak rikam sem nesikovnej sikula vzdy neco zkousim a dopadne to nejhur jak muze pritelem na telefonu... Citovat
kattas Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 ty vole tos nevidel me jak sem jel kopec kery je vzime nesjizdny....to byla jizda...asi takhle trtrtrtrtr...no a pak nastesti mi dosel uplne benal az na kopcu,ale zrovna u hospody...tak sem tankoval jak debil z kanistru uplne v tom nejvetsim destu a fseci co jeli okolo na me mavali,ptz su z dediny a fseci co sedeli na zahradce v te hospe se na me cumeli...no tos jakodyby ostuda jak Brno(nic proti Brnu) Citovat
mattoni1425 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 jasný no, tak podobně jsem to měl já taky zrovna v tu dobu kolem mě projeli snad všichni lidi co znám. a to prostě nevysvětlíš že jsi jen chtěl vyzkoušetkolik ti to najede na 5 litru ze zkousis spotrebu...u vsech sem proste ten co si neumi natankovat do kanistru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.