justinbecher Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 neviete niekto o druhotnej výrobe mechanizmu sťahovania okien? zlomila sa mi \"tá vec\" myslím že ju nemusím opisovať, vela majiteľov dobre vie o čo ide.... preto sa chcem spýtať či náhodou niekto nepozná firmu ktorá sa týmto zaoberá..... kupovať celý komplet za 300€ kvôli tej malej kravine tak to je dobre uletené... Citovat
Birkov Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 druhovýroba není.... origo nebo z havárky... Citovat
Budhas Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Předpokládám,že ta \"oná vec\" jsou plastové jezdce. Už se to tady řešilo,že se to dá koupit od Bernera a sám si to opravíš za 500 Kč. Já už to mám zasebou,šlo to v pohodě a půl hodinka práce. Klidně bych se nabídl,že to udělčm,ale asi to máš kapku z ruky. Kostičky objednával i uživatel shwaara,takže s tím má stejný zkušenosti jako já. Jo a ta opravná sada na stahovačku je opravná sada na Golf IV,Peugeota tam nehledej. Citovat
shwaara Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Na ebay je i opravná sada přímo označená jako na P607. Buď můžeš koupit samotný plastový kostičky za asi 200, nebo celou sadu s železnými držáky za 1500. Projeď sekci 607 a max. na 5. straně bude téma, které se jmenuje tuším systém stahování oken. Citovat
justinbecher Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 este keby som sa vyznal na ebay, nikdy som odtial nic nekupoval:D... no skusim to Citovat
Borat105 Odesláno 9. únor 2015 Odesláno 9. únor 2015 http://www.stahovacky.szm.com/ukazkaopravy607.html nahradní dily a lanka Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. únor 2015 Odesláno 9. únor 2015 Presne, chlap v bratislave ich predava. aj na bazosi najdes. Napismu ze si cital inzerat tu v Peugeot-clube, mozno da nejaku zlavu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.