Big Tommy Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 čus mám jeden rychlej blbej dotaz.když stojim s kopce a zatáhnu jen ručku tak si zadek auta hrozne sedne.je to normální?dík Citovat
honzasl Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Je to naprosto normální. Chce to vzpomenout si na základní školu - rozklad sil. Citovat
Budhas Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 306ka má nápravu, u které je to normální, ramena si \"sednou\" ... dělaj to všechny. Citovat
OK406 Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 Původně zaslal: Budhas 306ka má nápravu, u které je to normální, ramena si \"sednou\" ... dělaj to všechny. :xvulJe to dost znát u 106. Citovat
Big Tommy Odesláno 5. srpen 2010 Autor Odesláno 5. srpen 2010 já jen že mi kámoš řikal že mi to nějak sedí tak sem se radši zeptal jestli neni něco v háji jako bych se u mojí 306 ani nedivil:) Citovat
vendelinek Odesláno 5. srpen 2010 Odesláno 5. srpen 2010 stoupni si do kopce,zatahni a zavolej kámoše,bude koukat ,jak máš vysoko prdel:D Citovat
ferrari Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Keď už sme pri tej ručnej brzde, kde sú šróby držiace stredový panel (vzadu pod popolníkom sú 2, tie som rýchlo našiel)? A tiež, čo všetko musím ešte odmontovať, keď chcem zhodiť ten plast kryjúci str. panel? Totižto včeara som purdšie zatiahol ručku a niečo sa tam urvalo a už páka chodí naprázdno Citovat
pug306 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 este su 2va a tie sa ked vypacis ten kozenny krit radiacej paky (prosze to od spodu vypac kde zacina koza a konci umelina) su tam take 2 matky ked tie das dole potom to uz mozes dat von tu konzolu Citovat
ferrari Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 Heh, ďakujem, no stihol som to už objaviť :-) Mi to nedalo...a našiel som roztrhnuté brzdové lanko...to zas bubon dole a tam (predpokladám) nájdem vydraté brzdové obloženie...ach jo, ešte to asik veľakrát poviem, ale zlatá škodovka...myslím 125ku, tam sa azda lanko roztrhnúť ani nedá...a v stredu ráno o 3:00 mám ísť do HR...no nič, normálne by som sa s tým babral sám, ale takto to pôjde známemu do servisu...pod tlakom robiť neznáme veci sa mi nechce.. Citovat
pug306 Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 to hej a ale to je len prkotina inak kucku nepotrebujes vsetko dokaze vyriesit tehla na brzde Citovat
ferrari Odesláno 6. srpen 2010 Odesláno 6. srpen 2010 JJ, to ma aj napadlo, že pôjdem bez ručky...lenže kamarát mi povedal \"áno, bez ručky sa dá, ale keď sa ti niečo schomolí v brzde kvôli tomu, že je odtrhnuté lanko, tak to ťa bude mrzieť\"...a mohol by mať pravdu, no...viem, že je to prkotina, ale také prkotiny poznám a zväčša končia pri GO bŕzd Citovat
ferrari Odesláno 11. srpen 2010 Odesláno 11. srpen 2010 No, je to hotové, nakoniec sa menilo iba lanko, vraj obloženie bolo OK...ono by to všetko vyzeralo tak, že tých 96 000 km by mohlo byť aj poctivých...totiť predné doštičky už sú LTT a zadné ešte OK...vpredu kotúče jemne zodraté, ale ešte OK, ani náhodou nie pokrútené... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.