xavier Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 http://www.elsapprinc.cz/dv.php?IDzb=28454 ) Tady to máš levnější. Vlož si to do košíku, predajca je z Tanvaldu, zasiela na dobierku +40 CZK a PPL + 100 CZK, koncová cena je 513 CZK vrátane recyklačného poplatku. Tak neviem či je to lacnejšie. Ale o to tu nejde. Našiel som na nete drahšie aj lacnejšie, už je ich dosť na výber z rôznymi funkciami, hlavne som chcel odskúšať ako funguje RDS z transmittera a ono naozaj funguje. Tento môj model je \"lenivejší\" pri zapnutí, relatívne dlho sa načitáva oproti Sencoru bez RDS a kĺb sa mi javí dosť voľný, ale je to predsa len o trošku vyšší komfort Citovat
Guest igorh32 Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Ja som zakupil tiež Sencor ale som dost nespokojny.Ak pustim MP3 cez trasmiter tak pocuť sum z naladenej frekvencie.Neviete poradit kde moze byt problem?Dosť to rusi... [upravil dne 19/9/10 od igorh32] Citovat
xavier Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Ja som zakupil tiež Sencor ale som dost nespokojny.Ak pustim MP3 cez trasmiter tak pocuť sum z naladenej frekvencie.Neviete poradit kde moze byt problem?Dosť to rusi... [upravil dne 19/9/10 od igorh32] Čo pripájaš ku transmitteru? MP3 prehrávač, USB klúč / flashku, SD kartu...? Mne šumel ak som mal pripojený MP3 prehrávač cez audio kábel alebo USBčko. Prečo, presne neviem, ale sa mi zdalo že audio kábel a USBčko pôsobili ako rušivé elementy do signálu. Záleží aj od typu transmitteru Sencor. SD kartu nemám odskúšanú. Ja mám pripojený MP3 prehrávač cez USB kábel a mám v aute vytipované miesto, kde ukladám prehrávač aby bol zvuk bez šumu. Tak isto som si urobil \"druhú\" anténu od rádia ku MPtrojke v stredovom tuneli, niekde je tu na fóre popis s fotkami. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 syn mi koupil transmiter Emgeton za 500 a byla to asi velká hovadina--hraje to hrozně jak přes rádio, tak z karty,která je v něm měli jsme jít radši na pivo Citovat
Guest igorh32 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Ja som zakupil tiež Sencor ale som dost nespokojny.Ak pustim MP3 cez trasmiter tak pocuť sum z naladenej frekvencie.Neviete poradit kde moze byt problem?Dosť to rusi... [upravil dne 19/9/10 od igorh32] Čo pripájaš ku transmitteru? MP3 prehrávač, USB klúč / flashku, SD kartu...? Mne šumel ak som mal pripojený MP3 prehrávač cez audio kábel alebo USBčko. Prečo, presne neviem, ale sa mi zdalo že audio kábel a USBčko pôsobili ako rušivé elementy do signálu. Záleží aj od typu transmitteru Sencor. SD kartu nemám odskúšanú. Ja mám pripojený MP3 prehrávač cez USB kábel a mám v aute vytipované miesto, kde ukladám prehrávač aby bol zvuk bez šumu. Tak isto som si urobil \"druhú\" anténu od rádia ku MPtrojke v stredovom tuneli, niekde je tu na fóre popis s fotkami. Ahoj.Ja pripajam k trasmiteru MP3 cez usb. hralo to dost strasne bolo pocut sum pocas skladby aj medzi skladbami.Aku druhu antenu si urobil? Citovat
xavier Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Ja som zakupil tiež Sencor ale som dost nespokojny.Ak pustim MP3 cez trasmiter tak pocuť sum z naladenej frekvencie.Neviete poradit kde moze byt problem?Dosť to rusi... [upravil dne 19/9/10 od igorh32] Čo pripájaš ku transmitteru? MP3 prehrávač, USB klúč / flashku, SD kartu...? Mne šumel ak som mal pripojený MP3 prehrávač cez audio kábel alebo USBčko. Prečo, presne neviem, ale sa mi zdalo že audio kábel a USBčko pôsobili ako rušivé elementy do signálu. Záleží aj od typu transmitteru Sencor. SD kartu nemám odskúšanú. Ja mám pripojený MP3 prehrávač cez USB kábel a mám v aute vytipované miesto, kde ukladám prehrávač aby bol zvuk bez šumu. Tak isto som si urobil \"druhú\" anténu od rádia ku MPtrojke v stredovom tuneli, niekde je tu na fóre popis s fotkami. Ahoj.Ja pripajam k trasmiteru MP3 cez usb. hralo to dost strasne bolo pocut sum pocas skladby aj medzi skladbami.Aku druhu antenu si urobil? Skús nájsť inú frekvenciu kde ti nebude šumieť. Neoplatí sa ti nastavovať 87,7 alebo 108 MHz. Najdi si niečo medzi 90 až 100 MHz. Ja používam 98,6 takmer bez problémov cez skoro celé Slovensko a Čechy. Niektoré transmitteri šumia už len preto, že majú zle alebo vôbec odtienené prepojovacie kábliky v signálovej časti medzi jednotlivými doskami a vätšinou nevysielajú stereo!! Skúsenosť z Kauflandu za akciovú cenu 500 CZK výrobca NONAME z číny, ešte že mi vrátili peniaze a neskúmali či bol rozobratý alebo nie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.