tycman Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Čau klucka máte někdo skušenosti s výměnou tlumiču a perování na tomto autě p 406,1.8, 81KW. Auto už mi skáče jako koza tak sháním díly a připravuju se na výměnu. Pokud by ste i měly za levno nějaký díly co se budou hodit tak prosím písněte. [upravil dne 4/8/10 tycman] Citovat
ozzy56 Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 tak tlumiče si kup asi fungl nové , vyměníš je při jednom s těma pružinama,co sháníš v jiném vlákně, na předek potřebuješ stahovák pružin a vzadu je to normální mechaničina...,pročti si forum,je to tady i s fotkama Citovat
Ferry Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 s tlumicema doporucuju vymenit i loziska hornich ulozeni prednich tlumicu a nejlepe koupit original peugeot, vse ostatni vetsinou nestoji za nic a kdyz je to kvalita, stoji stejne jako original Citovat
tycman Odesláno 10. srpen 2010 Autor Odesláno 10. srpen 2010 Ještě se kluci zeptám mám jetý tlumiče byly sundaný z Peugeota mého tipu sehnal jsem je před 3mi roky za lacino a leží mi na pudě byly sundaný z auta co mělo nalítáno 90 000km. Jak poznám že jsou ještě ready když nejsou na autě? Jaký na to máte prosím názor a ještě mě zajímá jestli je dobrý s tlumičema měnit i pružiny jestli to pomuže nebo se na to vykašlat, mám najeto 215 000km a piškotek slouží jak má ale zdá se mi že skáče jak koza jinak v žádný závady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.