Ypeta Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Prosím o radu nebo spíš tip na řešení problému. Minulý týden se mi to stalo prvně, ráno sednu do auta P-207, zapnu klíček, vše ok, nastartuju, chytne, po vteřině chcípne a už nechytne. Takže přes ruční čerpadlo napumpuju naftu, zavřu nádrž, nastartuju a jedu. Původně jsem si myslela, že je tam málo nafty a že jak stojím čumákem do kopce, tak to vyteklo, podruhé jsem taky stála do kopce čumákem, ale skoro s celou nádrží a potřetí se mi to stalo na rovině :-( nedělá to pokaždé, ale jen někdy :-( servis na mě zatím nemá čas, tak bych zkusila některého z neznačkových kámošů automechaniků, jen bych jim ráda dala pár tipů od zkušenějších :-) Díky moc, to víte, ženská :-D Citovat
straki007 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Myslim ze tam se menil na svolavacku cely balonek s potrubim. Navrhoval bych vymenit balonek potrubi z nejakeho jeteho auto klidne. A novy palivovy filtr. [upravil dne 3.8.2010 straki007] Citovat
Ypeta Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Tak to mě nikdo nesvolával :-( můžu to někde zjistit? jestli to měli měnit? :-) moc díky, jsem z toho celá nesvá :-) Byla bych bez něj jak tělo bez duše :-D Citovat
straki007 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Takze muzes byt v klidu. Zadna akce na tve neni. Ale vypada byt docela vonavka:super Takze jenom zkusit to jak jsem napsal nahore. Citovat
Ypeta Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 :-) Díky, no tak to nevím, jestli někoho z kluků ukecám, to asi bude docela dlouhá operace co? tak to asi jistí servis a to bude asi darda No, nedá se nic dělat už když jsem to včera pumpovala na parkovišti, připadala jsem si jak v préhistorii, když se točilo klikou a fakt mě to neba :-) Moooc díky za tip:super, bála jsem se, že to bude třeba čerpadlo nebo tak něco to by asi bylo horší, zkusím zítra zajet do servisu a ukecat je aby na to kukli než půjdu z práce, snad zapůsobím Citovat
straki007 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Tak ale uz jste dva z toho kraje co maji problem. Adsi sednu na masinu a prijedu vam to udelat. Druhy adept je stifler.hehe Zkus si zjistit cenu nejdriv klik by za to chteli. vylic jim svuj problem ze ti pada nafta a co by s tim udelali a kolik to bude stat. Pak napis.Nebo napis sms.To bude snad rychlejsi Citovat
Ypeta Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Jsem se zatím nedovolala k technikům jen ke slečně, která mě k nim nechce přepojit grrr Citovat
Ypeta Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 tak jsem se tam nedovolala, zítra tam ráno dojedu, protože mám příští týden dovču a doufám, že mi to spraví doproučíš mi ještě kdyby mi dali na výběr z několika filtrů jaký mám chtít? Děkuji moc, padám domů, už mě práce neba Citovat
straki007 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 Tu dovcu zavidim,i to ze jdes domu kdyz te nebavi prace. Moc doporucit nejde co ti tam maji dat.Daji tam origo filtr.Ale cena te nepotesi a myslim ze druhovyroba moc dobra neni. A ted jsem se dival na ceny tak to je pecka.Filtr cca 1800.-a svazek balonku s trubkama cca 2500.- Zkusit levnejsi variantu.Filtr.Balonek ti kdyz tak zkusim najit. Citovat
Ypeta Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Tak to je pecka, když připočítám práci, no, ale zase je to motor, že? usoudila jsem, že filtr by to mohl být, mám najeto cca 70tis a při těch sajrajtech co se vyskytujou na pumpách, i když teda beru na Benzině, která má prý jednu z nejkvalitnějších naft jestli to nejsou kecy. Uvidím co mi řeknou zítra ráno už jsem i objednaná, tak snad to ještě těch 40 km na napumpování dojede Pumpovala jsem zase než jsem vyjela z práce :-( ale tentokrát to vypadalo, že se chytil a po pěti vteřinách chcíp, tak stojím čumákem z kopce a doufám, že ráno odjedu v poho, zítra se ozvu jak jsem dopadla, jestli to nebudou mít na skladě, tak to bude teda parrráááda dovolená Tak díky zatím za pomoc Citovat
straki007 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 No filtr budou mit skladem urcite(podle toho co je to za dealera). Balonek myslim ze ne.To drzi malokdo. Tak at jim to vyjde. Citovat
Ypeta Odesláno 4. srpen 2010 Autor Odesláno 4. srpen 2010 Tak už je v servisu, ted ale bylo to těžký loučení, zvlášť, když ten pán nebyl nijak milý, no možná po ránu. Proč nedávaj na přepážku veselý a sympatický lidi? paní co obsluhovala u \"Hondy\" hned vedle byla o poznání milejší a usměvavá. Kdybych tam nemusela, tak je neotravuju a kdybych byla nějakej prudič co to musí mít hned, ale já jsem ještě takovej debil, že vždycky řeknu, že se přizpůsobím, jak se k tomu dostanou:roll asi začnu bejt velkej tvrdej Márvin:roker a všechno budu chtít hned teď! Tak zatím konec zpráv, ozvu se až zavolají a když se neozvu, tak mě porazila ta cena a ležím pod stolem Citovat
straki007 Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 To jsi mohla k nam.... Tak budeme cekat jak to dopadne a kolik bude cena:papa Citovat
Ypeta Odesláno 6. srpen 2010 Autor Odesláno 6. srpen 2010 Už to chytááá :-) no, takže to bylo nějaký potrubíčko, odhaduju to na ten svazek s balonkem, ale víš co, s ženskou se nikdo nebaví a nevysvětluje. Každopádně jsem tam nechala 4200 a šla jsem Nejvíc mě ale nas... že první den mi chlápek slíbí, že zjisti co to je a zavolá jestli to bude dneska nebo jestli musí objednat díl. Nikdo nevolá, tak jsem jim volala co teda a jinej chlápek mi říká, že to není, a že je potřeba objedanat díl a já jsem říkala a tak mám přijet zítra jak jsme byli domluvení s kolegou? a on že díl není objednaný, protože není ode mě odsouhlasená cena, že kolega asi zapomněl zavolat a že má teda 15 minut na to aby to objednal, tak jsem měla sto chutí zařvat. Na papíru od nich mám že souhlasím s cenou do 5000,-- tak proč to tam do háje píšou, když s tím nijak nepracujou:roll ale chlapec zařídil a byl milý. Včera jsem tam ráno autí odvezla, dala klíček a paní říká, až to bude, tak Vám kluci zavolají, ještě jsem jí ukazovala telefon na který mají volat a kulový, ve čtyři jsem tam napochodovala a věděla jsem prd jestli auto je, není, co to bude stát, prostě nic. Naštěstí to bylo a brali karty, byl tam zase ten milej a ochotnej kluk, tak jsem mu jen řekla, že by teda mohli zavolat, když to slíbí a že to slíbili dvakrát a ani jednou nevolali. No, tak řek jen jejejej a co na to chceš říct. Tak teď mám dilema, jestli si olej nenechám vyměnit jinde. s tímhle přístupem.... Kdyby řekli, ať si zavolám sama, tak to udělám, ale zas jako nechci otravovat, že? To chápu, že není moc příjemný, když někdo furt volá a už to je? a kdy to bude? a bude to? :-D no, každopádně jezdím a doufám, že budu jezdit dlooouho :-D Tak to byl můj příběh [upravil dne 6/8/10 Ypeta] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.