Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zouzisova 406 coupe - příprava na letní sezónu

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím :)

Před týdnem jsem si koupil miláčka, 406 Coupe. Povím vám, když jsem ho poprvé uviděl, byla tam ta jiskra :D ... Řekl jsem si, ty budeš můj. Tak hurá pro penízky, projet ho a podepsat papíry. Za tu cestu z Prahy do Olomouce jsme se celkem poznali... Jinak jmenuje se Chip ( ČIP ) a je 10 let starej. Vymazlenej. Já budu mazlit dál :) . Nějaké foto bude hýýýr :)

snc00312.th.jpg

snc00329i.th.jpg

snc00313d.th.jpg

Teď ještě střelit starý auto... :myslim:nevim

[upravil dne 11/9/10 od PetrCoupe]

[upravil dne 13/9/10 od PetrCoupe]

[upravil dne 20/9/10 od PetrCoupe]

[upravil dne 23/10/10 od PetrCoupe]

[upravil dne 27/2/11 12:53 PetrCoupe]

Odesláno

Pěkné Coupé. Na Cyclonech poněkud neobvyklé, ale gratuluju k pěknýmu kočáru. Co to je za motorizaci?

Edit: Aha, už vidim, že 2.0 16V. :mad:

[upravil dne 2/8/10 Stifler]

Odesláno

Děkuju :) Před nebo po novým roce plánuju 17ky kola, ale na těchto taky nevypadá špatně. Každopádně se uvidí podle financí -> jako študent můžu být rád, že autinko finančně utáhnu. Ale vymazlovat se bude. Žádnej tuzing, Coupe je nádherný samo o sobě. Takže jen takový lehounký, decentní doplňky. Ale zase dělat tak, aby to nebyla jedna velká modrá křeč. :):mrk

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Krasavec, pěkná barva, kola bych brala na svoji 306 :aut, tak dej vědět, až je budeš prodávat ;)

Oki, ale jak jsem psal, uvidí se podle financí, ty co se mi líbí jsou za 3500/kolo ... A nebo další varianta ... WWW.aukro.cz :myslim

Každopádně, kdybych je náhodou prodával dřív, dám vedět, ju? ;):)

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Pěkný Coupé. Člověk neznalý by řekl, že dvoulitr na takový auto je málo, ale kdo se s tím někdy projel ví, že to s tím švihá taky slušně. Tak ať slouží. :super

Děkuju ... :) ´100kW Je to pilka :)

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Že by zrovna 2.0. s kupátkem nějak cvičil, to se zrovna říct nedá :roll, spíš je to na takovou pohodou jízdu :cool:.

Měl jsem předtím Astru Caravan 1.6 16V 74kW ... Momentálně jsem unešenej :) Třílitr bych asi neuživil, ikdyž teď mi to v těch našich kopcích sebere 9 - 10 litrů. Astra mi po úpravách žrala 13 :roll:blicismajlik

Jinak vám děkuji za přivítání a pochválení autínka :)

Odesláno

taky te vitam, a prajem hodne km bez nehod....hlavne to s tymi upravamy neprehaňaj......kupe je nadherne auto same o sebe :D na tých 17 bude super vyzerať a ked ho pustiš k zemy bude dokonale :)

Odesláno
Původně zaslal: winco

taky te vitam, a prajem hodne km bez nehod....hlavne to s tymi upravamy neprehaňaj......kupe je nadherne auto same o sebe :D na tých 17 bude super vyzerať a ked ho pustiš k zemy bude dokonale :)

Díky :) Přehánět se to nebude... Na kola jsem se díval na aukru, nový, tak brigáda to jistí... Doufám teda... Jinak snížit, uvidí se jak to půjde :)

Odesláno

2.0 je dobrá volba, 3.0 asi není nejvhodnější pro studenta na každodenní ježdění. My máme teď průměr kolem 8l, ale jezdí se tak 70% dálky 30% město, ve městě ti to asi moc pod 10l nepůjde ;) .

[upravil dne 3/8/10 Aluška]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...