PetrCoupe Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Zdravím Před týdnem jsem si koupil miláčka, 406 Coupe. Povím vám, když jsem ho poprvé uviděl, byla tam ta jiskra ... Řekl jsem si, ty budeš můj. Tak hurá pro penízky, projet ho a podepsat papíry. Za tu cestu z Prahy do Olomouce jsme se celkem poznali... Jinak jmenuje se Chip ( ČIP ) a je 10 let starej. Vymazlenej. Já budu mazlit dál . Nějaké foto bude hýýýr Teď ještě střelit starý auto... [upravil dne 11/9/10 od PetrCoupe] [upravil dne 13/9/10 od PetrCoupe] [upravil dne 20/9/10 od PetrCoupe] [upravil dne 23/10/10 od PetrCoupe] [upravil dne 27/2/11 12:53 PetrCoupe] Citovat
dzana.m Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 výtam tě vklubu a vypadá dobře:super:super a přeju hodně štastnejch km Citovat
Stifler Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Pěkné Coupé. Na Cyclonech poněkud neobvyklé, ale gratuluju k pěknýmu kočáru. Co to je za motorizaci? Edit: Aha, už vidim, že 2.0 16V. [upravil dne 2/8/10 Stifler] Citovat
vendelinek Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Pěkný coupátko ,tak přeju hodně šťastných km bez nehod a vítám v klubu Citovat
PetrCoupe Odesláno 2. srpen 2010 Autor Odesláno 2. srpen 2010 Děkuju Před nebo po novým roce plánuju 17ky kola, ale na těchto taky nevypadá špatně. Každopádně se uvidí podle financí -> jako študent můžu být rád, že autinko finančně utáhnu. Ale vymazlovat se bude. Žádnej tuzing, Coupe je nádherný samo o sobě. Takže jen takový lehounký, decentní doplňky. Ale zase dělat tak, aby to nebyla jedna velká modrá křeč. Citovat
Aluška Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Krasavec, pěkná barva, kola bych brala na svoji 306 , tak dej vědět, až je budeš prodávat Citovat
PetrCoupe Odesláno 2. srpen 2010 Autor Odesláno 2. srpen 2010 Původně zaslal: Aluška Krasavec, pěkná barva, kola bych brala na svoji 306 , tak dej vědět, až je budeš prodávat Oki, ale jak jsem psal, uvidí se podle financí, ty co se mi líbí jsou za 3500/kolo ... A nebo další varianta ... WWW.aukro.cz Každopádně, kdybych je náhodou prodával dřív, dám vedět, ju? Citovat
peugeot09 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Pěkný Coupé. Člověk neznalý by řekl, že dvoulitr na takový auto je málo, ale kdo se s tím někdy projel ví, že to s tím švihá taky slušně. Tak ať slouží. Citovat
PetrCoupe Odesláno 2. srpen 2010 Autor Odesláno 2. srpen 2010 Původně zaslal: peugeot09 Pěkný Coupé. Člověk neznalý by řekl, že dvoulitr na takový auto je málo, ale kdo se s tím někdy projel ví, že to s tím švihá taky slušně. Tak ať slouží. Děkuju ... ´100kW Je to pilka Citovat
Aluška Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Že by zrovna 2.0. s kupátkem nějak cvičil, to se zrovna říct nedá , spíš je to na takovou pohodou jízdu . Citovat
Choze406 Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Vitej mezi pezotaky a kupeckare Byl jsem ve stejny situaci, taky student a V6 bych neuzivil. Nejakou dobu jsem toho litoval ale dvoulitr taky jede....s par upravama Citovat
PetrCoupe Odesláno 2. srpen 2010 Autor Odesláno 2. srpen 2010 Původně zaslal: Aluška Že by zrovna 2.0. s kupátkem nějak cvičil, to se zrovna říct nedá , spíš je to na takovou pohodou jízdu . Měl jsem předtím Astru Caravan 1.6 16V 74kW ... Momentálně jsem unešenej Třílitr bych asi neuživil, ikdyž teď mi to v těch našich kopcích sebere 9 - 10 litrů. Astra mi po úpravách žrala 13 Jinak vám děkuji za přivítání a pochválení autínka Citovat
Haryk Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 jo jo ať jezdí hodně dlouho a bez nehod :super Citovat
winco Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 taky te vitam, a prajem hodne km bez nehod....hlavne to s tymi upravamy neprehaňaj......kupe je nadherne auto same o sebe na tých 17 bude super vyzerať a ked ho pustiš k zemy bude dokonale Citovat
PetrCoupe Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Původně zaslal: winco taky te vitam, a prajem hodne km bez nehod....hlavne to s tymi upravamy neprehaňaj......kupe je nadherne auto same o sebe na tých 17 bude super vyzerať a ked ho pustiš k zemy bude dokonale Díky Přehánět se to nebude... Na kola jsem se díval na aukru, nový, tak brigáda to jistí... Doufám teda... Jinak snížit, uvidí se jak to půjde Citovat
Aluška Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 2.0 je dobrá volba, 3.0 asi není nejvhodnější pro studenta na každodenní ježdění. My máme teď průměr kolem 8l, ale jezdí se tak 70% dálky 30% město, ve městě ti to asi moc pod 10l nepůjde . [upravil dne 3/8/10 Aluška] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.