Mino85 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Zdravim, Po zapnuti klimy ( je pocut zopnutie magnetickej spojky a otacky motora sa zvysia) ide z ofukov velmi vlazny vzduch a po par minutach teply. Ked vypnem klimu,pockam chvilu a znovu zapnem tak znovu ide na par minut vlazny vzduch. Klimu som plnil pred mesiacom. Je mozne, ze je nieco s kompresorom? Den pred tym ako prestala ist som pocul pri zapnutej klime zvuk ako ked presmykuje remen. Teraz klima nejde a ziadne zvuky nepocut. Citovat
trebor Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 no mi občas dělá něco podobného , 10x to chladí a pak ani omylem puvodně jsem myslel že mi uniklo chladivo , ale bude to ovládáním automatiky , u xsary to bylo zanesením čidla klimatiky v kabině ...pak chladila nesmyslně nebo vůbec tedy zkontrolovat i toto , kdybys měl málo chladiva tak ti nesepne kompresor, popř. by to tak divně syčelo pod palubovkou.... Citovat
Mino85 Odesláno 2. srpen 2010 Autor Odesláno 2. srpen 2010 Ze by to bolo cidlo si nemyslim, pretoze na auto idu vetraky na plno,ale vzduch teply. Bol som v servise a uniklo 200g chladiva za mesiac co som bol na doplneni. Ale aj tak mam pocit ze je nieco s kompresorom pretoze je pocut ako keby tam nieco smykalo. Potom to prestane a po par sekundach znovu.Zacinam sa pripravovat na jeho repas. Da sa jazdit aj bez kompresora? Ze by som dal kratsi klinovy remen. V katalogoch som videl ze ponukaju dva 1725mm a 1203mm. [upravil dne 2/8/10 Mino85] Citovat
kobr Odesláno 2. srpen 2010 Odesláno 2. srpen 2010 Spojka na klimakompresoru se dá seřídit, ale musí ven Citovat
trebor Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 větráky nemají s čidlem nic společného čidlo nasává vzduch,\"vyhodnocuje\" teplotu a dává pokyn ke chlazení..... Citovat
Mino85 Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Tak bol som v servise. Napustili klimu,tesnost ok. Skusali dat druhy expanzny ventil a potom povedali ze je kompresor zly. Nedava tlak. Je mozne aby kompresor isiel a nedaval tlak? :myslimPretoze ako som smominal tak spojka komresoru zopina. [upravil dne 3/8/10 Mino85] Citovat
bart75 Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 ja mam taky takovy problem už sem to tady prezentoval kompresor mi zapne ventilator zapne klima je nově naplněna žadny unik neni a ta mrcha chladit nebude:fnuk Citovat
Mino85 Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 lenze mne sa tak velmi zlahka na par minut rozbehne ale to pri tychto horucavach je uplne nic a potom koniec iba teply vzduch. Citovat
Mino85 Odesláno 3. srpen 2010 Autor Odesláno 3. srpen 2010 Este ma napadlo,ze ci existuje nejaka regulacia vykonu kompresora.Alebo len vypina a zapina plny vykon podla nastavenej teploty? Citovat
maximum Odesláno 3. srpen 2010 Odesláno 3. srpen 2010 uz som to tu spominal, to ze sa kompresor rozbehne, resp. ze zopne el.mag. spojka este neznamena, ze kompresor tlaci to medium... moze byt, ze kompresor nema vykon... Citovat
max_payne Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 Ja by som si preveril toto: -ci neplnil chladivo s takmer prazdnej nadoby - casto sa stava ze natlaci malo chladiva. - ci el. mag spojka kommpresora spína ako ma. - ci nevytiekol mazaci olej z kompresora- nie chladivo! mne odisiel cely kompresor, po vymene za iny sice pouzity, vyvakuovania a naplneni opät chladi ako ma. Citovat
apache Odesláno 4. srpen 2010 Odesláno 4. srpen 2010 může bejt zadřenej kompresor,doporučuju už nezapínat,rozneseš si špony po celym okruhu a čištění je docela dražší než jetej kompresor a když to nevyčistíš,zasereš si další kompresor a zase zadřeš.Druhá varianta je jen přijebaná spojka kompresoru,jestli se samotná bude shánět líp je otázka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.