Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

Po zapnuti klimy ( je pocut zopnutie magnetickej spojky a otacky motora sa zvysia) ide z ofukov velmi vlazny vzduch a po par minutach teply. Ked vypnem klimu,pockam chvilu a znovu zapnem tak znovu ide na par minut vlazny vzduch. Klimu som plnil pred mesiacom. Je mozne, ze je nieco s kompresorom? Den pred tym ako prestala ist som pocul pri zapnutej klime zvuk ako ked presmykuje remen. Teraz klima nejde a ziadne zvuky nepocut.

Odesláno

no mi občas dělá něco podobného , 10x to chladí a pak ani omylem puvodně jsem myslel že mi uniklo chladivo , ale bude to ovládáním automatiky , u xsary to bylo zanesením čidla klimatiky v kabině ...pak chladila nesmyslně nebo vůbec tedy zkontrolovat i toto , kdybys měl málo chladiva tak ti nesepne kompresor, popř. by to tak divně syčelo pod palubovkou....

Odesláno

Ze by to bolo cidlo si nemyslim, pretoze na auto idu vetraky na plno,ale vzduch teply. Bol som v servise a uniklo 200g chladiva za mesiac co som bol na doplneni. Ale aj tak mam pocit ze je nieco s kompresorom pretoze je pocut ako keby tam nieco smykalo. Potom to prestane a po par sekundach znovu.Zacinam sa pripravovat na jeho repas. Da sa jazdit aj bez kompresora? Ze by som dal kratsi klinovy remen. V katalogoch som videl ze ponukaju dva 1725mm a 1203mm.

[upravil dne 2/8/10 Mino85]

Odesláno

Tak bol som v servise. Napustili klimu,tesnost ok. Skusali dat druhy expanzny ventil a potom povedali ze je kompresor zly. Nedava tlak. Je mozne aby kompresor isiel a nedaval tlak? :myslimPretoze ako som smominal tak spojka komresoru zopina.

[upravil dne 3/8/10 Mino85]

Odesláno

ja mam taky takovy problem už sem to tady prezentoval kompresor mi zapne ventilator zapne klima je nově naplněna žadny unik neni a ta mrcha chladit nebude:fnuk

Odesláno

uz som to tu spominal, to ze sa kompresor rozbehne, resp. ze zopne el.mag. spojka este neznamena, ze kompresor tlaci to medium... moze byt, ze kompresor nema vykon...

Odesláno

Ja by som si preveril toto:

-ci neplnil chladivo s takmer prazdnej nadoby - casto sa stava ze natlaci malo chladiva.

- ci el. mag spojka kommpresora spína ako ma.

- ci nevytiekol mazaci olej z kompresora- nie chladivo!

:myslim

mne odisiel cely kompresor, po vymene za iny sice pouzity, vyvakuovania a naplneni opät chladi ako ma.

Odesláno

může bejt zadřenej kompresor,doporučuju už nezapínat,rozneseš si špony po celym okruhu a čištění je docela dražší než jetej kompresor a když to nevyčistíš,zasereš si další kompresor a zase zadřeš.Druhá varianta je jen přijebaná spojka kompresoru,jestli se samotná bude shánět líp je otázka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...