X-DEJV Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Plně souhlasim se Safi1:potlesk za mě obrovský like:super Citovat
Stráňa Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 Plně souhlasim se Safi1:potlesk za mě obrovský like:super dík chlapáci Citovat
John Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Ten volant tam docela sedne k celku,pěkný. Citovat
X-DEJV Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 v býválem BMW jsem měl taky sportovní volant bylo to Momo millenium kdyby byl větší koupim ho znova http://www.nakupka.cz/vyrobek/sportovni-volant-momo-millenium-evo-320-black-leather/ Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Sem si teraz prešel celé tvoje vlákno asi za hodinku, je to pastva pro oči aj pro srdéčko. Jedna z naj 306 na klubě (co si spomínal na výmenu GTi, žeby ? ) Citovat
chuck11 Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 nepřemýšlel jsi dát rámeček kolem rádia taky do laku;) Citovat
Stráňa Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 John: dík X-Dejv: taky už jsem jeden spor. volant měl a chtěl jsem větší....ten momo pěkný a ta cena ještě lepší Citovat
Stráňa Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 Sem si teraz prešel celé tvoje vlákno asi za hodinku, je to pastva pro oči aj pro srdéčko. Jedna z naj 306 na klubě (co si spomínal na výmenu GTi, žeby ? ) co bys měnil, máš krasný GTI:super, co chceš víc:D Citovat
Stráňa Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 nepřemýšlel jsi dát rámeček kolem rádia taky do laku;) hele možná pude, u starýho rádia jsem ho neměl vůbec, ale ted u tý vyklápěčky je tam potřeba, ted ho mám vyndaný i s rádiem, potáhl jsem ho fólií, ale ještě jsem nezkoušel jak to bude vypadat, když tak se stříkne, barva je;) Citovat
cechic Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 Mě zajímají spíš kola, Stráňo pust nějaký info do éteru Citovat
Stráňa Odesláno 6. leden 2013 Autor Odesláno 6. leden 2013 Mě zajímají spíš kola, Stráňo pust nějaký info do éteru zatim není co, neboj dozvíš se to mezi prvníma:D Citovat
X-DEJV Odesláno 6. leden 2013 Odesláno 6. leden 2013 takhle vypadal na autě jak na něj koukám začinam mít na něj znova zálusk;) Citovat
Stráňa Odesláno 30. leden 2013 Autor Odesláno 30. leden 2013 třeba tady: http://www.tuning-in.cz/tazne-oko-litec-s-homologaci-fia.html Uploaded with ImageShack.us Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.