Guest StibTo Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 myslim ze se to tu resilo vetsina lidi co tam ten kryt davala psali ze z AK to nic moc nepasovalo ale z agauto je to nejen levnejsi ale lip to tam sedne kazdopadne Strano pekna prace jen .. ten predni spodni pricnik nebo jak se tomu rika mas nejakej silne zrezlej ne ? Citovat
Andreww Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Mizlerek: Možná byla slovenská. Já jsem ho totiž kupoval na agauto.sk, ale i s poštou ze slovenska vyšlo levněji než v AK Nevím, jestli tehda existovalo agauto.cz Citovat
MilanF1 Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Díky za link ... měl by být tedy i na HDI ... já bych si tam ale před montáží udělal díru, abych mohl vypouštět olej bez jeho demontáže Citovat
Stráňa Odesláno 30. březen 2011 Autor Odesláno 30. březen 2011 já ho mám z agauto maj zastopení i v cz, tady je odkaz http://www.agauto.sk/cz/detail/kryt-motoru-spodni-kryt-pod-motor-peugeot-306-partner-8242.html Stibto: ten příčník je rezatej, asi jediná věc na autě a to už jsem ho jednou obrušoval a natíral, zajímalo by mě jestli to takhle rezne i někomu Citovat
Mizlerek007 Odesláno 30. březen 2011 Odesláno 30. březen 2011 Andreww: fakt netuší jestli to bylo tohle už je to doba.. Stráňa: brácha na bořeném sedanu měl uplně stejnou závadu 2x se to brousilo a stříkalo, ale drželo to tam jen chvilku a když se auto odstrojilo, tak jsme zjistili, že podlaha je taky jako cedník a přitom to zespod nebilo vidět Citovat
AKCZ Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Díky za link ... měl by být tedy i na HDI ... já bych si tam ale před montáží udělal díru, abych mohl vypouštět olej bez jeho demontáže Myslim ze je lepsi stejne kryt pri vymene sundat.. je pravda ze nevim presne kde je umistenej olejovej filtr u tohodle motoru ale nepredpokladam ze pri jeho vymene z nej nejake mnoztvi oleje nevytece bokem az na kryt Citovat
Stráňa Odesláno 1. duben 2011 Autor Odesláno 1. duben 2011 když jsem ho tam dával, tak jsem na vypoštěcí šroub vůbec nemyslel, měl jsem radost že tam kryt sednul bez problemu:), takže pude i dobře dolu až se bude měnit olej jinak tento víkend auto odstavuju a vrhám se na podvozek, sice dopadne zatim asi jenom předek,ale aspon něco:papa Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 Stibto: ten příčník je rezatej, asi jediná věc na autě a to už jsem ho jednou obrušoval a natíral, zajímalo by mě jestli to takhle rezne i někomu No já to sice nafocené nemám ale před týdnem když jsem měnil prasklou mlhovku a ležel pod tím jsem se koukam a přišlo mi to v pohodě u mě Citovat
MilanF1 Odesláno 1. duben 2011 Odesláno 1. duben 2011 AKCZ: někde jsem tu četl, že si někdo do krytu udělal díru na výpust, motor RHZ (tedy téměř stejný), tuším, že to psal ozzy Myslím, že to je dobrý nápad. Samozřejmě něco stéct může, ale filtr je \"z kopce\", takže by to tolik téct nemělo. Citovat
Stráňa Odesláno 4. duben 2011 Autor Odesláno 4. duben 2011 o víkendu jsem měnil zadní tlumiče, bylo na čase ty starý jsou uplně KO, bohužel jsem zjistil že na tom asi není dobře torzka, jen jsem na ní šáhnul loupala se z ní barva, takže zadek se zatim odkládá až bude víc času uvidim co dál, v tejdnu se bude dělat předek proběhla i taková malá očista ze spod, pár věcí vyčištěno a natřeno Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us starý tlumiče,takhle zůstal když jsem ho stlačil Uploaded with ImageShack.us Citovat
Stráňa Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 tak konečně se dostalol i na předek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
Stráňa Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 nejdřiv proběhla zkouška sešroubování uplně dolu Mr. Woody by měl radost:D, ale já bych nevyjel ani ze dvora;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
Stráňa Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 aktualní stav, ještě s tím budu určitě hýbat až pořešim torzku tak pude zadek ještě dolu, chci taky zkusit co to udělá až bude v autě 5 lidí, dneska ještě udělám nějaký foto na rovině Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
Mizlerek007 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Stráňo, fakt pecka.. koukám, že ti to napumpovalo zadek stejne jako mě už to řeším jakou dobu, mam doma novou ale nejní čas ji tam hodit... vypadá to fakt krásně Citovat
MilanF1 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Vypadá to hodně dobře, ale z mého pohledu jenom vypadá Dle poslední fotky bych ani při té \"výšce\" z vrat nevyjel Když už, tak i ten zadek dolů ... vypadá to jak nakopnuté Citovat
Stráňa Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 díky mám z toho radost Mizrelek007: no jo je to napumpovaný, ty nový tlumiče fakt choděj:D, ty starý to tak nezvedali, jak byly už zatuhlý, zadek určitě pořešim,ale není ted vůbec čas,potřebuju s autem jezdit Citovat
Stráňa Odesláno 7. duben 2011 Autor Odesláno 7. duben 2011 MilanF1: když sem včera vyjížděl ze dvora tak se to taky neobešlo bez drhnutí lízem,ale jen trochu, uvidim musim to vyzkoušet kde všude bude problém;) Citovat
Mizlerek007 Odesláno 7. duben 2011 Odesláno 7. duben 2011 Stráňa : no hele to jsme na tom stejně... auto používám deně a co se udělalo hezky tak jezdim do práce občas i o víkendu... jsem geodet, takže se nalítám jako blázen a lízátkem drhnu taky nejhorsí na celé kráse jsou naše český silnice... to je s takovýmhle podvozkem katastrofa Citovat
Stráňa Odesláno 9. duben 2011 Autor Odesláno 9. duben 2011 zkouška zatížení Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.