Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

myslim ze se to tu resilo vetsina lidi co tam ten kryt davala psali ze z AK to nic moc nepasovalo ale z agauto je to nejen levnejsi ale lip to tam sedne :) kazdopadne Strano pekna prace jen .. ten predni spodni pricnik nebo jak se tomu rika mas nejakej silne zrezlej ne ? :myslim

Odesláno

Mizlerek: Možná byla slovenská. Já jsem ho totiž kupoval na agauto.sk, ale i s poštou ze slovenska vyšlo levněji než v AK ;) Nevím, jestli tehda existovalo agauto.cz :myslim

Odesláno

Díky za link ... měl by být tedy i na HDI ... já bych si tam ale před montáží udělal díru, abych mohl vypouštět olej bez jeho demontáže ;)

Odesláno

Andreww: fakt netuší jestli to bylo tohle :D už je to doba..

Stráňa: brácha na bořeném sedanu měl uplně stejnou závadu :D 2x se to brousilo a stříkalo, ale drželo to tam jen chvilku a když se auto odstrojilo, tak jsme zjistili, že podlaha je taky jako cedník a přitom to zespod nebilo vidět

Odesláno
Díky za link ... měl by být tedy i na HDI ... já bych si tam ale před montáží udělal díru, abych mohl vypouštět olej bez jeho demontáže ;)

Myslim ze je lepsi stejne kryt pri vymene sundat.. je pravda ze nevim presne kde je umistenej olejovej filtr u tohodle motoru ale nepredpokladam ze pri jeho vymene z nej nejake mnoztvi oleje nevytece bokem az na kryt ;)

Odesláno

když jsem ho tam dával, tak jsem na vypoštěcí šroub vůbec nemyslel, měl jsem radost že tam kryt sednul bez problemu:), takže pude i dobře dolu až se bude měnit olej

jinak tento víkend auto odstavuju a vrhám se na podvozek, sice dopadne zatim asi jenom předek,ale aspon něco:papa

Odesláno
Stibto: ten příčník je rezatej, asi jediná věc na autě a to už jsem ho jednou obrušoval a natíral, zajímalo by mě jestli to takhle rezne i někomu

No já to sice nafocené nemám ale před týdnem když jsem měnil prasklou mlhovku a ležel pod tím jsem se koukam a přišlo mi to v pohodě u mě :myslim

Odesláno

AKCZ: někde jsem tu četl, že si někdo do krytu udělal díru na výpust, motor RHZ (tedy téměř stejný), tuším, že to psal ozzy :myslim Myslím, že to je dobrý nápad. Samozřejmě něco stéct může, ale filtr je \"z kopce\", takže by to tolik téct nemělo.

Odesláno

o víkendu jsem měnil zadní tlumiče, bylo na čase ty starý jsou uplně KO, bohužel jsem zjistil že na tom asi není dobře torzka, jen jsem na ní šáhnul loupala se z ní barva, takže zadek se zatim odkládá až bude víc času uvidim co dál, v tejdnu se bude dělat předek

proběhla i taková malá očista ze spod, pár věcí vyčištěno a natřeno

p4024556.jpg

Uploaded with ImageShack.us

p4024557.jpg

starý tlumiče,takhle zůstal když jsem ho stlačil

p4024558.jpg

Odesláno

Vypadá to hodně dobře, ale z mého pohledu jenom vypadá :D Dle poslední fotky bych ani při té \"výšce\" z vrat nevyjel :D Když už, tak i ten zadek dolů ... vypadá to jak nakopnuté :)

Odesláno

díky mám z toho radost

Mizrelek007: no jo je to napumpovaný, ty nový tlumiče fakt choděj:D, ty starý to tak nezvedali, jak byly už zatuhlý:D, zadek určitě pořešim,ale není ted vůbec čas,potřebuju s autem jezdit

Odesláno

MilanF1: když sem včera vyjížděl ze dvora tak se to taky neobešlo bez drhnutí lízem,ale jen trochu, uvidim musim to vyzkoušet kde všude bude problém;)

Odesláno

Stráňa : no hele to jsme na tom stejně... auto používám deně a co se udělalo hezky tak jezdim do práce občas i o víkendu... jsem geodet, takže se nalítám jako blázen a lízátkem drhnu taky :D nejhorsí na celé kráse jsou naše český silnice... to je s takovýmhle podvozkem katastrofa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...