bigicek Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Dnes jsem chtěl přezou na zimní kola a vytahl jsem je ze sklepa kde je sucho a byly razavi jak sviňa. Po jedne zime. Na oktavce po peti letech nic. Mate nekdo podobne zkušenosti s \"plecháči\" Citovat
destiny Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Ještě nevím, zatín jsen nepřezul, ale budu vědět tento týden. Citovat
lamancha Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Prezouval jsem vcera a plechace bez problemu, ale cim dal vic pochybuji o uzitecnosti hlinikacu, obzvlast na 307:mad: Citovat
Bohumil Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 2 BIGI : Jak si je na jaře po zimě uložíš, tak si je na podzim před zimou vyzvedneš.:D 4 Lamancha - co to máš proboha za značku li?áků, že jsi na ně tak nabroušenej??!! Citovat
lamancha Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 nabrousenej jsem proto, ze na pazoutu vibruje skrzeva ne rizeni, znamej je ma na koktavce a je v pohode:mad: Citovat
Bohumil Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 Já si myslím, že po zimě, když se to hned alesoň neumeje, tak to zrezne všechno. Citovat
lamancha Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 urcite, ja jeste mazu gumy Regumem:cool: Citovat
destiny Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 Přezul jsem na plecháče a bez problémů. To je najednou pohodlíčko Oproti těm 17\" s profilem 40 jsou ty zimáky jak bavlnka. Auto nedrncá, jen se tak pěkně pohupuje, ale v zatáčkách se mi to moc nelíbí. Teď se auto \"děsně\" naklání. Mimochodem, nechce někdo ALU kola 17\" na Peginu? Pokud ano, tak dejte vědět. Na příští sezónu mám vyhlídlé jiné. Citovat
bigicek Odesláno 12. listopad 2004 Autor Odesláno 12. listopad 2004 Já jsem je umyl Saponátem a vysušil, takže nevím proč, barva na hovno, slezla. Dělal jsem to tak 6 let na Octávce a nic. Zasr*** francouzi. Musím je jít natřít. Citovat
lamancha Odesláno 12. listopad 2004 Odesláno 12. listopad 2004 2Bohumil : Regum neni Gumolak, je to regum, 2Destiny : a myslis , ze s tema vyhlidnutyma diskama, uz to nebude vibrovat ? 2BIGI : jaka barva ti slezla ? Z disku ??:o:o, po umytimsaponatem :o:o:o Citovat
Bohumil Odesláno 13. listopad 2004 Odesláno 13. listopad 2004 2 Destiny : musíš mít spolujezdkyni a \"vyvažovat\" 2 Bigi : u Koktávky barva sleze hned během první zimy, tak pak už je to 6 let v pohodě.:D:D 2 Lamancha : dobrá, už jem to asi pochopil. Regum = regum. Je to tak matematicky správně? Citovat
bigicek Odesláno 13. listopad 2004 Autor Odesláno 13. listopad 2004 Jednuše na některých místech byly uplne vrstvy rzi hlavně na hranách), tak jsem to obrousil, natřel. Je tam hrozně tenká vrstva barvy, spíš žádná. Citovat
Bohumil Odesláno 14. listopad 2004 Odesláno 14. listopad 2004 To chce sundat pneu, opískovat, pak základovku, nechat vyzrát (ne jen zaschnout) a nakonec černou barvu. Já jsem používal (teď si nevzpomenu), bylo to černý, po zaschnutí lesklý, uvnitř trochu pružný, mohlo se to dávat i bez základovky rovnou na plech, patlalo se to i na spodky a nebyl to rezistin. Tak a teď už víte co to bylo!!!:D:D Citovat
lamancha Odesláno 17. listopad 2004 Odesláno 17. listopad 2004 nejvic me :mad:, ze jsem ten Regum=regum ted nesehnal, nebylo moc casu a v hypersupermakromarketech takove levne veci nevedou:mad: Citovat
Bohumil Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 Mě nejvíc:mad:, že si nemůžu vzpomenout, jak se ten černej sajrajt, co jsem patlal na všechno jmenoval. Budu se muset podívat do zbytků, jestli tam nemám aspoň plechovku. Citovat
bigicek Odesláno 19. listopad 2004 Autor Odesláno 19. listopad 2004 já už jsem je natřel a asi zítra je vyměním už na autě. vypadá to že brzy ta zima přijde Citovat
lamancha Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 tak jsem koupil nejaky Quick cistic na gumy a plasty, tak jsem zvedavy, jestli je to nerozpusti:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.