Guest hořa Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Zdravim Vas Peugeotaci.tak jsem se vratil.Teda auto slapalo perfektne,nemelo to chybu.V jkolonach v pohode.Ujel jsem celkem 2540km a spotreba 5,1l.Ale cestou do Chorvatska jsem si vsiml,ze kdyz to seslapnu,tak mi to pekne huli z vyfuku.Pekne cernej kour.Nikdy jsem si toho nevsiml.Ale dneska jsem tomu nalozil,ze jsem to docela vytacel a je to lepsi,uz to tolik nekouri.Nemohlo to delat nejaka usazenina ve vyfuku???Jinak na ceste domu se mi rozsvitilo ABS.Ale kdyz jsem vypnul motor,tak vse pak ok.Asi nejakej bordylek.A jeste se jen zeptam machri.Kdyz jsem mel pustenou klimatizaci,tak se me zdalo,ze to jde hur za plynem,jako by to nechtelo jet.Ale kdyz byla vypla,tak to slo za plynem hned.Nevite co to je?Dela vam to taky?Neni to zas tak brutalni,ale je to citit s tou klimoskou.Zatim Machri:papa:papa Citovat
Přema Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Klima bere výkon motoru to je známá věc, jde o to jaký motor máš, ABS....asi začíná blbnout čidlo na nějakém kole či brzdový spínač, to že to hulí po sešlápnutí když si jel celou cestu skoro bez plynu(spotřeba 5,1) a to auto potom sazuje ale nemá tlak ve výfuku aby ty saze vyletěli pomalu a ty potom na to někde šlápneš tak je jasné že to bude chvíli hulit než se výf. potrubí či FAP vyčistí. Citovat
Guest hořa Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 mam 2,0HDi 100KW.ak to je potom vse ok.Diky za odpoved.Ja uz to doma protah a je to ohodne lepsi.Mam to cidlo vymenit?Ted mi to uz nic nehlasi a ujel jsem 1240km. Citovat
Přema Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Uvidíš jestli se to bude opakovat.....stejně nevíš které to dělá, musíš na dia a ta to řekne..... Citovat
jofo Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 To dymenie je ako spominal Prema, alebo este aj zalezi co si daval do nadrze. Citovat
tomike Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Mam 2.0 HDI a teda nepocitujem rozdiel vo vykone s klimou ci bez. Aj ked vypnuta je ozaj malokedy. Citovat
Milhaus65 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Auto z funkčním FAPem nemůže hulit. Citovat
ace11 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Me nekouri vubec,ani kdyz tomu dam zahul.... Citovat
AnotherOne Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Ja som si tiež ešte nevšimol dym, od toho tam predsa fap je. Dym môže byť, ale biely - para pri regenerácii. Citovat
jozef48 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Čo sa týka ABS tiež mi blblo až na koniec ti bude svietiť aj ESP a vyradí sa z funkcie tempomat. Ja to len otázka času. V piatok mi menili na ľavej strane a aj z brzdovým spínačom a a v januári mi menili na pravej strane ale len snímač. Mne to začalo blbnuť na pravej strane niekedy začiatkom leta minulého roka nechal som to tak a cestou do chorvátska mi to úplne odišlo takže som sa musel zaobísť bez ABS, ESP a tempomatu čo na dialnici ma dosť mrzelo a mrzelo to aj strpnutú pravú nohu na plyne. Takže ja odporúčam isť na diag. a dať si to vymeniť. Citovat
AnotherOne Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Keď je vadný snímač na kolese tempomat funguje. Až keď je vadný spínač na brzde vtedy nie. Citovat
Sagic Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Já když jezdil s 807 2.0HDI na spotřebu a po týdnu to do kopce protáhl, tak to taky hulilo a lítaly saze. Teď to takhle protáhnu každý den a z výfuku nic nejde. A s FAPem mi to žádnou chybu nehází, tak nevím, třeba už hoo tam ani nemám:D Citovat
pajo30 Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 FAP mi nehlási nič ale občas, keď ho viac vytočím tiež čierny dym Citovat
Guest hořa Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 a co je to FAP???Me to teda zadnou chybu taky nehlasi.Jen ten cerny dym.Ale ted je to lepsi,protahnul jsem to a uz vidim bily kour,ale stejne s tim zajedu na diagnostiku,abych vedel Citovat
AnotherOne Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Možno fap nemáš, je to filter pevných častíc. Podľa vin sa dá zistiť či ho máš. Citovat
Guest hořa Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 a muzes mi to prosim te zjistit???Tady je VIN VF36ERHRG21312793.Diky ti moc Citovat
AnotherOne Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 FAP nemáš ENGINE DW10BTED4 TURBO DIESEL WITHOUT FAP Citovat
Guest hořa Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 a je to lepsi,kdyz je tam ten FAP?K cemu to slouzi? Jinak ti diky Citovat
AnotherOne Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 Keď tam je tak je pre ekológiu lepšie ale pre peňaženku horšie. Má obmedzenú životnosť, treba ho meniť, stojí kopu peňazí, treba dolievať drahé aditívum aby to fungovalo, často sa kazia veci s ním súvisiace, atď atď. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.