Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

Zobrazení sensorů na malém displeji jde u novějších displejů. Zkoušel jsem to u kolegů tady z fóra na modelech 2004/5 a tam to nejde. Minulý víkend jsem si instaloval origo parkovací asistent a jelikož mám nový displej vyrobený v r. 2007 tak zobrazení autíčka mi jde.

[upravil dne 28/9/10 od HonzaZ]

post-25780-14109612960711_thumb.jpg

Odesláno

No štěstí, musel jsem vysolit penízky za nový displej. Byl černající, tak aspoň nějaká výhoda z toho plyne. Jo, ještě tam je v menu možnost vypnutí denního svícení, co také na starých displejích nejde.

Odesláno
Zobrazení sensorů na malém displeji jde u novějších displejů. Zkoušel jsem to u kolegů tady z fóra na modelech 2004/5 a tam to nejde. Minulý víkend jsem si instaloval origo parkovací asistent a jelikož mám nový displej vyrobený v r. 2007 tak zobrazení autíčka mi jde.

presne tak...

inak skoda tej aktivacie tych hmloviek ale ked je to az rok 2009 tak nic :(

[upravil dne 23/9/10 od Marcel00]

Odesláno

kuuurna :(

hmlovky nic, zrkadielka nic... aj ked vmanuali sa nic take nespomina... to je overene ? ved ako to suvisi s pamatou sedaciek ? ved to je samostatna kapitola ktora sa tyka zaradenim spiatocky. ale asi to mas overene.

co by sa dalo este aktivovat ? :P na rd4 je tu malo tipov.... :myslim

Odesláno

V RD4 nic......... pokud máš sedačky s pamětí tak máš i zrcátka s pamětí .....to si prostě zapamatuje polohu jak sedaček tak i polohu zrcátek a případně i sloupku řízení....(už sem viděl paměti ale s man.sloupkem řízení...člen Milhaus65)

Odesláno

Automatická aktivácia núdzovej výstražnej signalizácie

Následne na núdzové (urgentné) brzdenie a v závislosti od decelerácie vozidla automaticky začne blikať núdzová výstražná signalizácia. Vypne sa automaticky po prvom zatlačení na akcelerátor. Môžete ju ale tiež vypnúť ručne pomocou príslušného tlačidla.

Vynate z manualu.... toto dost casto vyuzivam avsak nie automaticky ale rucne... zapinam smerovky ked sa nahle priblizim ku kolone. ma to niekto aktivne ?

Odesláno

ok tak zajtra vyskusam, nakolko som si dal po veceri jedno orosene :P

a kedze uz 4x sa ti to podarilo tak to ako? to fakt intenzivne si brzdil ? ake podmienky by mali byt splnene aby sa tie smerovky rozblikali? ESP mam.

[upravil dne 23/9/10 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...