Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

Ten mirascript je podrobně popsán v manuálu, skládá se vlastně z 15 skriptů, které většinou slouží pro export nebo import některých dat na HDD jednotky RT4/5. Ten pro nastavení hodnot počítače je RTxSET.CMD, ty ostatní se přeskočí. Skript nejdřív nabídne provedení zálohy stávajícího nastavení, pak se vždy zeptá, jestli chceš editovat příslušnou sekci (GENERAL, AUDIO, MENU, TRIP.....), v sekci pak bere položku po položce, vždy uvede stávající hodnotu a nabídne možnou změnu, po provedené změně nabídne ještě jednu změnu, pak přejde na další položku, nakonec se musí provést restart. Ten odblok videa je hned v 1. sekci GENERAL, je to jediná položka \"Video speed\", standardně nastavená na 5km/h - změní na 225, teploty a tlaky v sekci TRIP, položka \"OBD page\" se přepne z 0 do 1. Jinak - pokud nebudeš měnit nic, o čem nevíš co to provede, tak by nějaké extra nebezpečí hrozit nemělo. :)

Odesláno

Zdavmi všechny ozvesemi někdo kdo mi počeští pp. a nastaví všechny funkce o kterých tady čtu a ktere na mém atě nastavit jdou. Jstli ano tak mi napište na SZ a prosim vás napište i předběžnou cenu?Předem všem děkuji.

Odesláno

Nelezte do RT3/4/5 pokud do toho fakt nevidite, vetsina navy se sere jen pri nahravani nesmyslu,

takze .... pokud chcete o nav prijit zkousejte nesmysly :D

kodovani a zap/vyp funkci je 100% uspesne a bezpecne pres dia

Odesláno

Nechci zlehčovat problematiku úprav navi, nejsem kovaný odborník, ale začínal jsem si hrát na počítačích, které nahrávaly programy z kazeťáku, takže už taky něco pamatuji. Zásadně nevrtám do věcí, kterým nerozumím, nebo si nejsem jistý výsledkem, ale nesnáším, když ze mě někdo dělá blbce. Chtít např. po někom 1500Kč za přepnutí jedné funkce v RT4,5 (odblok videa) mi přijde celkem nehorázné, když si to z dostupných informací může provést každý informovaný a věci znalý laik sám (viz. můj příspěvek výše). Měl jsem za to, že fórum slouží hlavně k nezištnému předávání informací a zkušeností, a ne k získání dobře zaplacených kšeftíků :grr

[upravil dne 10/9/10 od misan60]

Odesláno
Nechci zlehčovat problematiku úprav navi, nejsem kovaný odborník, ale začínal jsem si hrát na počítačích, které nahrávaly programy z kazeťáku, takže už taky něco pamatuji. Zásadně nevrtám do věcí, kterým nerozumím, nebo si nejsem jistý výsledkem, ale nesnáším, když ze mě někdo dělá blbce. Chtít např. po někom 1500Kč za přepnutí jedné funkce v RT4,5 (odblok videa) mi přijde celkem nehorázné, když si to z dostupných informací může provést každý informovaný a věci znalý laik sám (viz. můj příspěvek výše). Měl jsem za to, že fórum slouží hlavně k nezištnému předávání informací a zkušeností, a ne k získání dobře zaplacených kšeftíků :grr

jj :super

Odesláno

Koupil jsem si auto za nemalou částku a proto mě nedělá zaplatit někomu kdo tomu rozumí, než abych ušetřil pár korun a zk***il navigaci za několik desítek tisíc... pak tady lidi brečí když se jim to posere.

Odesláno

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...