misan60 Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Ten mirascript je podrobně popsán v manuálu, skládá se vlastně z 15 skriptů, které většinou slouží pro export nebo import některých dat na HDD jednotky RT4/5. Ten pro nastavení hodnot počítače je RTxSET.CMD, ty ostatní se přeskočí. Skript nejdřív nabídne provedení zálohy stávajícího nastavení, pak se vždy zeptá, jestli chceš editovat příslušnou sekci (GENERAL, AUDIO, MENU, TRIP.....), v sekci pak bere položku po položce, vždy uvede stávající hodnotu a nabídne možnou změnu, po provedené změně nabídne ještě jednu změnu, pak přejde na další položku, nakonec se musí provést restart. Ten odblok videa je hned v 1. sekci GENERAL, je to jediná položka \"Video speed\", standardně nastavená na 5km/h - změní na 225, teploty a tlaky v sekci TRIP, položka \"OBD page\" se přepne z 0 do 1. Jinak - pokud nebudeš měnit nic, o čem nevíš co to provede, tak by nějaké extra nebezpečí hrozit nemělo. Citovat
rodito Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 díky za info. ten manuál jsem četl a i takhle jsem to nějak pochopil. tak jak se mi vrátí rádio z opravy tak to prubnu:) Citovat
Přema Odesláno 9. září 2010 Autor Odesláno 9. září 2010 Chce to vyzkoušt jestli RD4 displej má tuto volitelnou funkci přes dia v dálkové konfiguraci...... Citovat
Marcel00 Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Ako sa mozem o to pokusit? musim zrejme niekoho s dia v prvom rade vo svojom okoli asi zohnat... Citovat
Laďa Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Tak si ale pohni HonzoZ:D Možná zanedlouho - ten výraz neznám:D:D Citovat
Návštěvník Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Zdavmi všechny ozvesemi někdo kdo mi počeští pp. a nastaví všechny funkce o kterých tady čtu a ktere na mém atě nastavit jdou. Jstli ano tak mi napište na SZ a prosim vás napište i předběžnou cenu?Předem všem děkuji. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Laďa, nezávisí to jenom na mě. Snad dám všechny potřebné věci dohromady a pak můžu experimentovat. IvanekD, nepíšeš, co máš za rádio. Citovat
godzilaTO Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 hosani co sa da s RD4kou???asi nic ze Citovat
HonzaZ Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Jde o to co by jsi chtěl. Moc toho není. Citovat
godzilaTO Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 :bojim ja som to vedel...ale co uz... Citovat
pp205 Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Nelezte do RT3/4/5 pokud do toho fakt nevidite, vetsina navy se sere jen pri nahravani nesmyslu, takze .... pokud chcete o nav prijit zkousejte nesmysly kodovani a zap/vyp funkci je 100% uspesne a bezpecne pres dia Citovat
misan60 Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 Nechci zlehčovat problematiku úprav navi, nejsem kovaný odborník, ale začínal jsem si hrát na počítačích, které nahrávaly programy z kazeťáku, takže už taky něco pamatuji. Zásadně nevrtám do věcí, kterým nerozumím, nebo si nejsem jistý výsledkem, ale nesnáším, když ze mě někdo dělá blbce. Chtít např. po někom 1500Kč za přepnutí jedné funkce v RT4,5 (odblok videa) mi přijde celkem nehorázné, když si to z dostupných informací může provést každý informovaný a věci znalý laik sám (viz. můj příspěvek výše). Měl jsem za to, že fórum slouží hlavně k nezištnému předávání informací a zkušeností, a ne k získání dobře zaplacených kšeftíků [upravil dne 10/9/10 od misan60] Citovat
stanchez Odesláno 11. září 2010 Odesláno 11. září 2010 Nechci zlehčovat problematiku úprav navi, nejsem kovaný odborník, ale začínal jsem si hrát na počítačích, které nahrávaly programy z kazeťáku, takže už taky něco pamatuji. Zásadně nevrtám do věcí, kterým nerozumím, nebo si nejsem jistý výsledkem, ale nesnáším, když ze mě někdo dělá blbce. Chtít např. po někom 1500Kč za přepnutí jedné funkce v RT4,5 (odblok videa) mi přijde celkem nehorázné, když si to z dostupných informací může provést každý informovaný a věci znalý laik sám (viz. můj příspěvek výše). Měl jsem za to, že fórum slouží hlavně k nezištnému předávání informací a zkušeností, a ne k získání dobře zaplacených kšeftíků [upravil dne 10/9/10 od misan60] jj Citovat
bazant Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 Nechci zlehčovat problematiku úprav navi, nejsem kovaný odborník, ale začínal jsem si hrát na počítačích, které nahrávaly programy z kazeťáku, takže už taky něco pamatuji. Zásadně nevrtám do věcí, kterým nerozumím, nebo si nejsem jistý výsledkem, ale nesnáším, když ze mě někdo dělá blbce. Chtít např. po někom 1500Kč za přepnutí jedné funkce v RT4,5 (odblok videa) mi přijde celkem nehorázné, když si to z dostupných informací může provést každý informovaný a věci znalý laik sám (viz. můj příspěvek výše). Měl jsem za to, že fórum slouží hlavně k nezištnému předávání informací a zkušeností, a ne k získání dobře zaplacených kšeftíků [upravil dne 10/9/10 od misan60] Koupil jsem si auto za nemalou částku a proto mě nedělá zaplatit někomu kdo tomu rozumí, než abych ušetřil pár korun a zk***il navigaci za několik desítek tisíc... pak tady lidi brečí když se jim to posere. Citovat
PetrPM Odesláno 12. září 2010 Odesláno 12. září 2010 Nechci zlehčovat problematiku úprav navi, nejsem kovaný odborník, ale začínal jsem si hrát na počítačích, které nahrávaly programy z kazeťáku, takže už taky něco pamatuji. Zásadně nevrtám do věcí, kterým nerozumím, nebo si nejsem jistý výsledkem, ale nesnáším, když ze mě někdo dělá blbce. Chtít např. po někom 1500Kč za přepnutí jedné funkce v RT4,5 (odblok videa) mi přijde celkem nehorázné, když si to z dostupných informací může provést každý informovaný a věci znalý laik sám (viz. můj příspěvek výše). Měl jsem za to, že fórum slouží hlavně k nezištnému předávání informací a zkušeností, a ne k získání dobře zaplacených kšeftíků [upravil dne 10/9/10 od misan60] jj jj Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.