Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Volitelné funkce RT3/4/5,RD4 přes dia u 407

Recommended Posts

Odesláno

doplnim dalsiu zaujimavu funkciu a to automaticke zapnutie pravej alebo lavej obrysovky podla toho ktory blinker nechate zapnuty po opusteni vozidla.

velmi dobra vec napriklad ked chcete nechat zviditelnenu stranu auta napriklad ked parkujete v zatacke, alebo v tmavsej ulici a chcete aby bolo auto vidiet.

koncern to mava automaticky aktivovane. tak preco nie zabozrut...

mozno to tu uz bolo spomenute, neviem, ja som to tu asi prehliadol ale i tak to sem pisem.

a neobjavil som ameriku :D

Odesláno

BSI -> configuracia -> uzivatelske nastavenia -> svetelna signalizacia -> signal parkovcky (posledna volba uplne dole)

v ANGL jazyku: BSI-configuration-customer options-lighting/signalling-presence of the parking light

Odesláno
A to sa aktivuje cez dia?

ano

Prístroje zostávajú svietiť ako keď zapneš parkovačky?

nie judes... to kde zijes :D

zapnes blinker, ozve sa gong asi na 2s sa rozsvieti dana smerovka ktoru zapnes (to aby si vedel ze si to aktivoval) opustis vozidlo a dana strana obrysovky ostane svietit.

ked chodim na navstevu k rodicom tak to vyuzivam, bo sa tam parkuje v zatacke a bol som z toho dost nervozny ked auti nebolo aspon trocha vidiet... nesvieti tam lampa :D

[upravil dne 20/12/11 22:00 od Marcel00]

Odesláno
V tomto menu sem často ale nikdy mě to nenapadlo........:super

no... ani mna nie, ale vzdy mi to chybalo, lebo na koncernovke z roku 1999´ od VW som to mal a s*alo ma to ze preco to tu nemam na takom peknom auti. Tak som sa v tom vrtal az som vyvrtal... pre niekoho prkotina ale pre mna vyborna vec.

jak vo vesnicko ma strediskova... \"Zase se v tom vrtate, ze jo pane doktore...\" :D

Odesláno

Však práve na takéto účely keď necháš auto zaparkované na slabo osvetlenom mieste sa používajú parkovačky (obrysové svetlá).

Odesláno
V tomto menu sem často ale nikdy mě to nenapadlo........:super

no... ani mna nie, ale vzdy mi to chybalo, lebo na koncernovke z roku 1999´ od VW som to mal a s*alo ma to ze preco to tu nemam na takom peknom auti. Tak som sa v tom vrtal az som vyvrtal... pre niekoho prkotina ale pre mna vyborna vec.

jak vo vesnicko ma strediskova... \"Zase se v tom vrtate, ze jo pane doktore...\" :D

Tak sem skoknul rychle do auti a aktivované.....nevyužívám to ale proč to nemít aktivované....dík

A to sem tu položku několikrát viděl.....ale nenapadlo mě to.....

Odesláno

Tak sem skoknul rychle do auti a aktivované.....nevyužívám to ale proč to nemít aktivované....dík

.

To se ti chtělo teď ven:o

njn pacient:D

Odesláno

Ahojte,

Je tu niekto z KE alebo okolia co ma diagnostiku? Chcel by som si aktivovat graficky parkovaci asistent + tu dalsiu zalozku s info o tlaku pneu.

Diik za odpoved

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...