Marcel00 Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 doplnim dalsiu zaujimavu funkciu a to automaticke zapnutie pravej alebo lavej obrysovky podla toho ktory blinker nechate zapnuty po opusteni vozidla. velmi dobra vec napriklad ked chcete nechat zviditelnenu stranu auta napriklad ked parkujete v zatacke, alebo v tmavsej ulici a chcete aby bolo auto vidiet. koncern to mava automaticky aktivovane. tak preco nie zabozrut... mozno to tu uz bolo spomenute, neviem, ja som to tu asi prehliadol ale i tak to sem pisem. a neobjavil som ameriku Citovat
Přema Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 No tak to by mě zajímalo...nikdy sem po tom nepátral .....ale zajímalo by mě to... Citovat
Marcel00 Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 ako to myslis ? ako kde to aktivovat ? mozem to sem dat ? Citovat
Judes Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 A to sa aktivuje cez dia? Prístroje zostávajú svietiť ako keď zapneš parkovačky? Citovat
Marcel00 Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 BSI -> configuracia -> uzivatelske nastavenia -> svetelna signalizacia -> signal parkovcky (posledna volba uplne dole) v ANGL jazyku: BSI-configuration-customer options-lighting/signalling-presence of the parking light Citovat
Přema Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 V tomto menu sem často ale nikdy mě to nenapadlo........ Citovat
Marcel00 Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 A to sa aktivuje cez dia? ano Prístroje zostávajú svietiť ako keď zapneš parkovačky? nie judes... to kde zijes zapnes blinker, ozve sa gong asi na 2s sa rozsvieti dana smerovka ktoru zapnes (to aby si vedel ze si to aktivoval) opustis vozidlo a dana strana obrysovky ostane svietit. ked chodim na navstevu k rodicom tak to vyuzivam, bo sa tam parkuje v zatacke a bol som z toho dost nervozny ked auti nebolo aspon trocha vidiet... nesvieti tam lampa [upravil dne 20/12/11 22:00 od Marcel00] Citovat
Marcel00 Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 V tomto menu sem často ale nikdy mě to nenapadlo........ no... ani mna nie, ale vzdy mi to chybalo, lebo na koncernovke z roku 1999´ od VW som to mal a s*alo ma to ze preco to tu nemam na takom peknom auti. Tak som sa v tom vrtal az som vyvrtal... pre niekoho prkotina ale pre mna vyborna vec. jak vo vesnicko ma strediskova... \"Zase se v tom vrtate, ze jo pane doktore...\" Citovat
Judes Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Však práve na takéto účely keď necháš auto zaparkované na slabo osvetlenom mieste sa používajú parkovačky (obrysové svetlá). Citovat
Přema Odesláno 20. prosinec 2011 Autor Odesláno 20. prosinec 2011 V tomto menu sem často ale nikdy mě to nenapadlo........ no... ani mna nie, ale vzdy mi to chybalo, lebo na koncernovke z roku 1999´ od VW som to mal a s*alo ma to ze preco to tu nemam na takom peknom auti. Tak som sa v tom vrtal az som vyvrtal... pre niekoho prkotina ale pre mna vyborna vec. jak vo vesnicko ma strediskova... \"Zase se v tom vrtate, ze jo pane doktore...\" Tak sem skoknul rychle do auti a aktivované.....nevyužívám to ale proč to nemít aktivované....dík A to sem tu položku několikrát viděl.....ale nenapadlo mě to..... Citovat
Marcel00 Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 vedel som ze ti to neda tiez som este uzimeny (vonku -5) co som z vonka dosiel, az potom som to sem napisal, az ked som si bol isty ze to je to co som hladal Citovat
elton Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Tak sem skoknul rychle do auti a aktivované.....nevyužívám to ale proč to nemít aktivované....dík . To se ti chtělo teď ven:o njn pacient:D Citovat
Agrafik Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 Tak na to kouknu taky, ale ven nejdu, je tam -8. Citovat
Marcel00 Odesláno 20. prosinec 2011 Odesláno 20. prosinec 2011 len pekne chod... uz budes treti pacient :D:D Citovat
mixi Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Ahojte, Je tu niekto z KE alebo okolia co ma diagnostiku? Chcel by som si aktivovat graficky parkovaci asistent + tu dalsiu zalozku s info o tlaku pneu. Diik za odpoved Citovat
Judes Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Ak nemáš senzory tlaku v pneu tak ti to nebude ani zobrazovať. Citovat
Marcel00 Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Judes ako vies ze ich nema, ked si ho hned odpinkol? lebo ja viem ze ich ma... hm ? ved keby to nemal tak to pytat nebude. Citovat
Judes Odesláno 21. prosinec 2011 Odesláno 21. prosinec 2011 Predpokladám že keby ich mal tak to info o tlaku v pneu by mu to zobrazovalo ovšem ak to nemá vypnuté. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.