Branulik1 Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 ahoj. som tu nováčik. mám parťáka (r.v. 2005) asi 2 mesiace a chcel by som vymeniť repro. mám taký pocit že ani v palubovke nie sú výškové. chcel by som tam dať origo repro. poradí mi niekto ako sa k ním dostanem? ako zhodiť tapacír dverí a ako v palubovke? Citovat
peugeot09 Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Rád bych poradil, ale tohle auto jsem viděl sotva na několika fotkách, v reálu nikdy. Pokud je ale provedení stejné jako u Berlinga, měly by v palubovce být širokopásma o průměru 8,7 cm. Citovat
Branulik1 Odesláno 31. červenec 2010 Autor Odesláno 31. červenec 2010 diky za info. a ako su tam umiestnene. musim rozobrat celu palubovku aby som sa k nim dostal alebo staci vylupnut len mriezku. a vo dverach? Citovat
Slayer Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Já mám Berlu, starý model. A tam je to pouze o vyloupnutí mřížky a vyšroubování repra.... Ve dveřích nemám nic [upravil dne 31/7/10 Slayer] Citovat
Branulik1 Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 ok. dakujem. skusim to a dam vediet ako som dopadol Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.