Přejít na obsah

Branulik1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

Vše od uživatele Branulik1

  1. Branulik1

    výmena repro

    tak som to prezrel. zhodil som kryty na palubovke a po kabloch ani stopy.:grr vo dverach som nasiel repro uz aj s vyskovymi ale nie je to ono. musim rozobrat celu palubovku aby som tam dostal kable?
  2. foxo : dúfam že mi to vyjde a pridem
  3. Branulik1

    repro partner

    ok. dakujem. skusim to a dam vediet ako som dopadol
  4. Branulik1

    repro partner

    diky za info. a ako su tam umiestnene. musim rozobrat celu palubovku aby som sa k nim dostal alebo staci vylupnut len mriezku. a vo dverach?
  5. Branulik1

    repro partner

    prosiiiim poradte.
  6. ahoj. ako nováčik by som sa v sobotu tiež prišiel pozrieť. nemám to až tak daleko.
  7. ahoj. som tu nováčik. mám parťáka (r.v. 2005) asi 2 mesiace a chcel by som vymeniť repro. mám taký pocit že ani v palubovke nie sú výškové. chcel by som tam dať origo repro. poradí mi niekto ako sa k ním dostanem? ako zhodiť tapacír dverí a ako v palubovke?
  8. mám parťáka asi 2 mesiace a chcel by som vymeniť repro. mám taký pocit že ani v palubovke nie sú výškové. chcel by som tam dať origo repro. poradí mi niekto ako sa k ním dostanem? ako zhodiť tapacír dverí a ako v palubovke? prosím
  9. stále nič. bol som na troch šrotoviskách. nevzdávam sa.
  10. musím popozerať tu u nás niekde na vrakoviskách. ak by som niečo zohnal dám vedieť. ale to už môj parťák bude asi veterán
  11. :o:o:o to sú vyrobené zo zlata?????:o:o to nech si nechajú
  12. zháňam ochranné mriežky predných a zadných svetiel na partnera r.v. 2005. nikde na nete som ich nenašiel v predaji. poradí mi niekto prosím?
×
×
  • Vytvořit...