Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prestavit cez dia, alebo ak myslis vynulovat tak ze pri vypnutom kluci podrzis tlacidlo nulovania dennych km a zapnes kluc do prvej polohy a bude ti odratavat od 10 k 0 ..ked to prebehne mas to hotove

Odesláno
Původně zaslal: shark734

prestavit cez dia, alebo ak myslis vynulovat tak ze pri vypnutom kluci podrzis tlacidlo nulovania dennych km a zapnes kluc do prvej polohy a bude ti odratavat od 10 k 0 ..ked to prebehne mas to hotove

Super tak som to urobil,ale mam olej na 15 000km a ukazuje mi to teraz odpocet 30 000km. Ako to nastavit na 15 000 ? Ked som to dal od 10 len po 5 aj tak ukazuje odpocet 30 000. hm?

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Existujuci: na inu hodnotu sa to da len cez diagnostiku

jaronick a shark734: Diki za radu.je to v pohode.

Dá sa nastaviť aj 15 000 km. Treba pri nulovaní 2x stlačiť tlačidlo denného počítadla. Na Partnerovi sa mi dá takto nastaviť 15 alebo 20 000 km.

Odesláno

Ako keby si išiel nulovať servisný interval, len počas nulovania prerušiť nulovanie, potom stlačiť, a malo by sa zobraziť iné číslo ako servisný interval. Takto mi to ide na partnerovi.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

no ale vcera bolo do prehliadky 22000 km... a keby presiel interval Km tak by ten klucik (servis) svietil aj pri jazde nad kilometrami....

[upravil dne 6.4.2011 13:07 durino666]

Odesláno
Původně zaslal: Existujuci

Existujuci: na inu hodnotu sa to da len cez diagnostiku

jaronick a shark734: Diki za radu.je to v pohode.

Dá sa nastaviť aj 15 000 km. Treba pri nulovaní 2x stlačiť tlačidlo denného počítadla. Na Partnerovi sa mi dá takto nastaviť 15 alebo 20 000 km.

u 407 přes dia

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...