Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahojte mam moznost kupit 406 old model,2,1svdt za 600eu,ma to tempomat a kozu tu by som si nechal ja,ale moja otazka je ci sa to oplati kupit na suciastky,mal som na nd novy model a to islo krasne na predaj,ale old model neviem ci by sa dala predat na suciastky.je zaujem o diely z old modela?

sorry za blbu otazku ale neviem kde sa to mam opytat.dakujem za kazdu odpoved.

Odesláno

som pisal ze tempomat by som si nechal a tak isto aj kozene sedadla, len ci sa to oplati?? pripadne by niekto mohol dal polovicu ceny cca 300eu a ja si zoberiem,tempomat,sedadla,lp blatnik a nejake drobnosti a auto si mozete zobrat :) nasiel by sa niekto so sr? moze byt aj cz ale asi sa mu to neoplati :(

Odesláno

z vlastní zkusenosti ti reknu ze starej model uz se na dily moc nevyplati.ale pokud to chces hlavne kvuli ty kuzi a tempomatu pro sebe tak do toho klidne bez, pouzijes co se hodi a zbytek rozprodas ;)

[upravil dne 31.7.2010 Devils-night]

Odesláno

mno mám takovej pocit, že tempomat u 2,1TD je elektronický, řízený pře ECU elektronického čerpadla Lucas, tj. není tam vývěva co by tahala za plyn, který je také elektronický

Takže v tom autě bude jen páčka tempomatu a vypínač tempomatu

Odesláno

njn, to se nedá nic dělat, ale zase jestli je ta kůže hezká zvýší se ti pohodlí, já bych třeba kůži moc chtěl, ale mám jiné priority s penězi než si vozit zadek na kůži :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...