martis Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 ahojte mam moznost kupit 406 old model,2,1svdt za 600eu,ma to tempomat a kozu tu by som si nechal ja,ale moja otazka je ci sa to oplati kupit na suciastky,mal som na nd novy model a to islo krasne na predaj,ale old model neviem ci by sa dala predat na suciastky.je zaujem o diely z old modela? sorry za blbu otazku ale neviem kde sa to mam opytat.dakujem za kazdu odpoved. Citovat
Benžík Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 Mel bych zajem o tempomat, pokud to koupis. U anglicaka jsou packy pod volantem (sterace, blinkry, svetla, tempomat) stejne jako u levostraneho rizeni? Citovat
marko306 Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 áno, páčky sú rovnako umiestnené ako u ľavostranného auta. Citovat
martis Odesláno 30. červenec 2010 Autor Odesláno 30. červenec 2010 som pisal ze tempomat by som si nechal a tak isto aj kozene sedadla, len ci sa to oplati?? pripadne by niekto mohol dal polovicu ceny cca 300eu a ja si zoberiem,tempomat,sedadla,lp blatnik a nejake drobnosti a auto si mozete zobrat nasiel by sa niekto so sr? moze byt aj cz ale asi sa mu to neoplati Citovat
Benžík Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 Tak to sorry za ten tempomat, nejak blbe jsem si to precetl. Citovat
Devils-night Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 z vlastní zkusenosti ti reknu ze starej model uz se na dily moc nevyplati.ale pokud to chces hlavne kvuli ty kuzi a tempomatu pro sebe tak do toho klidne bez, pouzijes co se hodi a zbytek rozprodas [upravil dne 31.7.2010 Devils-night] Citovat
punkac Odesláno 31. červenec 2010 Odesláno 31. červenec 2010 mno mám takovej pocit, že tempomat u 2,1TD je elektronický, řízený pře ECU elektronického čerpadla Lucas, tj. není tam vývěva co by tahala za plyn, který je také elektronický Takže v tom autě bude jen páčka tempomatu a vypínač tempomatu Citovat
martis Odesláno 1. srpen 2010 Autor Odesláno 1. srpen 2010 punkac to mas pravdu!! nato som zabudol,cize tempomat stoho asi nic nebude a koly kozi ho kupovat asi nebudem,skoda ze to nieje novy model ;( Citovat
punkac Odesláno 1. srpen 2010 Odesláno 1. srpen 2010 njn, to se nedá nic dělat, ale zase jestli je ta kůže hezká zvýší se ti pohodlí, já bych třeba kůži moc chtěl, ale mám jiné priority s penězi než si vozit zadek na kůži Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.