Luger Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Kucí, tohle si musíte přečíst: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2004103101 Citovat
John Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Mě to jde vpohodě otevřít... Už jsem to četl je to pár dní. \' Opravdu dost dobrý vyložení filmu :D Citovat
Ladis Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Super článek ale i celkově vysloveně vypečenej web. Zmrdologie propracovaná do nejmenších detailů Citovat
Majkie Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Zdar, vidím, že je tu víc lidí, co nakukujou na D-fense. První věc, co vždy v pondělí ráno v práci udělám, je, že si otevřu jeho stránku. Hodně, hodně dobrý počteníčko. Ale vidím, že chodím s dřívím do lesa, když opěvuju něco, co už znáte. PS: tenhle článek se D-fensovi více než povedl. Fakt jsem místama uchcával. (no, obrazně řečeno) Citovat
lexa Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Tak jsem opět tady, doba 3 hodiny před tím na dfens. Málem jsem se pochcal a už ho doporučil dál, je to super.:D:o;) Citovat
Murdoc Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Dobry vyklad spatneho filmu... (kterym se libi at me nebijou... ) :cool::cool: Citovat
Marek206 Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Myslím že D-FENS to někam dotáhne. Kam se hrabe Doležal se svýma článkama:D Citovat
Tazman Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 To snad psál sám autor filmu. Nejlepší je rozpis dne. Tan nemá chbu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.