hloze-ja Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 Cus Pezotaci. (306) Taky vam tak odchazej ruzny cidla, zarovky,....? Mam ho uz 3 mesice (rv97) a uz jsem musel prozkoumavat cudlik na ukostreni dveri (pri sviceni), kufru. Obcas mi nesvitej hodiny na stred. panelu (staci zaklepat) a dneska rano mi zhaslo podsviceni regulace vetrani. Ti Francouzi!. Ale kdyz je to jen tohle a neprijde nic jinyho;), tak dobry. Zatim H Citovat
AKCZ Odesláno 9. listopad 2004 Odesláno 9. listopad 2004 U stareho modelu (93) jsem po dlouhe dobe zjistil kontrolku na rozsvicena svetla kdyz jsem uz nevim proc trochu trisknul dlani zvrchu na palubku Takze na tom asi neco bude ale u tohoto co mam ted (00) jsem zatim nemel jedinou chybku co se tyce svetylek ap. mam ho uz pres rok.. Citovat
hloze-ja Odesláno 9. listopad 2004 Autor Odesláno 9. listopad 2004 To je gut, ale jak rikam. Lepsi zarovicka nez treba poloosa nebo RJ. Citovat
frott Odesláno 10. listopad 2004 Odesláno 10. listopad 2004 zdravím, mě dneska asi odešla žárovka v přední lampě. Až dorazím domu tak se na to mrknu. Citovat
hloze-ja Odesláno 11. listopad 2004 Autor Odesláno 11. listopad 2004 Ty jsem menil na skodovce porad. Citovat
vector Odesláno 11. listopad 2004 Odesláno 11. listopad 2004 Napsán autorem frott zdravím, mě dneska asi odešla žárovka v přední lampě. Až dorazím domu tak se na to mrknu. CO mě vytáčí, na elektrice, že když si dám do světel bílé led místo normálních parkovaček, párkrát zabrzdím na ABS a sou v háji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.