lamancha Odesláno 19. listopad 2004 Autor Odesláno 19. listopad 2004 Teda Destiny, ty umis cloveka potesit:( Citovat
Bohumil Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 Naps. Lamanchou : to znamena, ze bych mel zmerit prumer diry cca85mm litaku coby vnejsi obvod, 65mm, coby vitrni a najit nejakeho sikulu , ktery udela \"vystredovaci podlozku - rikam to spravne ?? ANO, JE TO PŘESNĚ TAK ! :D:D Citovat
lamancha Odesláno 19. listopad 2004 Autor Odesláno 19. listopad 2004 2Bohumil : Diky Ted jenom abych doufal, ze ty diry jsou na kazdem disku stejne. P.S. Neznate nekdo nejakeho sikulu? Citovat
Bohumil Odesláno 19. listopad 2004 Odesláno 19. listopad 2004 ještě jedna kontrolní otázka pro \"Lamanchu\" : To používáš na plecháče a li?áky stejný šrouby? Citovat
lamancha Odesláno 19. listopad 2004 Autor Odesláno 19. listopad 2004 ne srouby na plechace uz byly na aute - 17, na hlinikace jsem dostal jine - S KONUSEM - 19, aby nebyla mylka zavity jsou na obou type stejne:mad: Citovat
Bohumil Odesláno 22. listopad 2004 Odesláno 22. listopad 2004 Tak až budeš mít vystřeďovací podložky, dej vědět, jestli to kmitá dál. Citovat
lamancha Odesláno 22. listopad 2004 Autor Odesláno 22. listopad 2004 dovedes si predstavit jak tady v drevakove hledam nejakeho sikulu se soustruhem ???? Citovat
Bohumil Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 No neříkej mi, že tam neexistuje drobná kovovýroba. Nebo zkus najít něco na netu. Zkus třeba tohle : http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=4538 nebo něco jinýho, je toho mraky. http://search.centrum.cz/katalog/search.php?q=lit%E1+kola&sec=mix&ie=utf-8&oe=utf-8 http://search.atlas.cz/default.aspx?t=a&ex=&q=lit%E1+kola&ie=utf-8&oe=utf-8 [Editován dne 23/11/04 Bohumil] Citovat
destiny Odesláno 23. listopad 2004 Odesláno 23. listopad 2004 Tak se opět zapojím Kola, která jsem měl původně byla s přesnou středovou ďuznou na Peginu (to znamená 65mm) i přes to, že nebyly originál Peugeot. Tudíž jsem žádné \"redukční\" podložky nepotřeboval. Kola co mám teď jsou Alessio a mají vetší středovou ďuznu a redukční podložky na 65mm už jsem k nim dostal. Původní kola vybrovala, ale úplně z jiného důvodu. Bylo to kvůli bouli, kterou jsem měl na pravé přední pneu. (asi obrubník a sluníčko společně zapracovali) Jak píše Bohumil, pokud máte jinou středovou díru na elektronu než 65mm, je potřeba redukci! Šroubama se to dohonit nedá! Stačí milimetr odchýlení od osy a v rychlostech kolem stovky dělá kolo obrovskou paseku. A když se podaří rozhodit i to druhé na stejné ose taky o mm, tak se máte na co těšit. Tolik z mé strany Citovat
Bohumil Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 Takže problém s vibracema předních kol detekován jak u Destinyho, tak i u Lamanchy. Ale stejně mě nejvíc pobavily takový názory, jako dát si vyvážit kolo i s poloosou.:o:D:D:D:D:D Citovat
pipko Odesláno 24. listopad 2004 Odesláno 24. listopad 2004 No a tak sme zasa pri vibrovani volantu:D vobec to nie je v liatinovych kolach lebo to ludia maju aj na plechovych diskoch original od Peugeotu pocul som uz vselijake riesenia tohto problemu dynamicka vyvazovacka aj to vyvazenie s poloosami aj utiahnutie posilovaca atd atd... ale nic neviedlo k trvalemu a uplnemu zlepseniu to na temu vibrovania to Destiny : no tak kolko ta vysli tie disky aj s pneu? Citovat
Bohumil Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Jo na \"dynamickou\" vyvažovačku jsem zapoměl, soráč. :o:o BTW : ví někdo jaký je rozdíl mezi normálním a \"dynamickým\" vyvážením kola ?:o:o:o:o:o:o:o:o Citovat
lamancha Odesláno 25. listopad 2004 Autor Odesláno 25. listopad 2004 to mi teda pekne motate hlavu, takze jeste dynamickou vyvazovacku na statickou podlozku a popripade si koupit nejake poradne disky - cituji Destinyho - cca 100000Kc:D:D Citovat
Bohumil Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Tak hlavěnky se kroutěj ?:o:o Nic není složitý. Normálně vyvážený kolo, u kterého není bouchlý ráfek, nebo není nějak do vrtule a není něco na pneu (boule), a kolo sedí na středící díře, NEMŮŽE NIC VIBROVAT !!!:D:D. Citovat
lamancha Odesláno 26. listopad 2004 Autor Odesláno 26. listopad 2004 2Bohumil - opet jsi me uklidnil,, treba se mi vlastne tresou ruce rozechvenim nad tou krasou nesmirnou co ridim, strachem z toho vic nez pulmilionu co mam pod pr... anebo zacina starecky tres:P Citovat
Bohumil Odesláno 26. listopad 2004 Odesláno 26. listopad 2004 2 \"Lamancha\" : jestli se ti začíná projevovat stařecký třes, tak nebuď dlouho na :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.