Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Naps. Lamanchou : to znamena, ze bych mel zmerit prumer diry cca85mm litaku coby vnejsi obvod, 65mm, coby vitrni a najit nejakeho sikulu , ktery udela \"vystredovaci podlozku - rikam to spravne ??

ANO, JE TO PŘESNĚ TAK ! :D:D:D

Odesláno

No neříkej mi, že tam neexistuje drobná kovovýroba. :o Nebo zkus najít něco na netu.;)

Zkus třeba tohle : http://www.autodoplnky.cz/index.php?typ=DMA&showid=4538

nebo něco jinýho, je toho mraky.:cool:

http://search.centrum.cz/katalog/search.php?q=lit%E1+kola&sec=mix&ie=utf-8&oe=utf-8

http://search.atlas.cz/default.aspx?t=a&ex=&q=lit%E1+kola&ie=utf-8&oe=utf-8

[Editován dne 23/11/04 Bohumil]

Odesláno

Tak se opět zapojím :D Kola, která jsem měl původně byla s přesnou středovou ďuznou na Peginu (to znamená 65mm) i přes to, že nebyly originál Peugeot. Tudíž jsem žádné \"redukční\" podložky nepotřeboval.

Kola co mám teď jsou Alessio a mají vetší středovou ďuznu a redukční podložky na 65mm už jsem k nim dostal.

Původní kola vybrovala, ale úplně z jiného důvodu. Bylo to kvůli bouli, kterou jsem měl na pravé přední pneu. (asi obrubník a sluníčko společně zapracovali)

Jak píše Bohumil, pokud máte jinou středovou díru na elektronu než 65mm, je potřeba redukci! Šroubama se to dohonit nedá! Stačí milimetr odchýlení od osy a v rychlostech kolem stovky dělá kolo obrovskou paseku. A když se podaří rozhodit i to druhé na stejné ose taky o mm, tak se máte na co těšit.

Tolik z mé strany :papa

Odesláno

Takže problém s vibracema předních kol detekován jak u Destinyho, tak i u Lamanchy.:cool:

Ale stejně mě nejvíc pobavily takový názory, jako dát si vyvážit kolo i s poloosou.:o:D:o:D:D:D:D:D

Odesláno

No a tak sme zasa pri vibrovani volantu:D

vobec to nie je v liatinovych kolach lebo to ludia maju aj na plechovych diskoch original od Peugeotu

pocul som uz vselijake riesenia tohto problemu dynamicka vyvazovacka aj to vyvazenie s poloosami aj utiahnutie posilovaca atd atd... ale nic neviedlo k trvalemu a uplnemu zlepseniu to na temu vibrovania

to Destiny : no tak kolko ta vysli tie disky aj s pneu?

Odesláno

Jo na \"dynamickou\" vyvažovačku jsem zapoměl, soráč. :o:o:o

BTW : ví někdo jaký je rozdíl mezi normálním a \"dynamickým\" vyvážením kola ?:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Odesláno

Tak hlavěnky se kroutěj ?:o:o:o

Nic není složitý. Normálně vyvážený kolo, u kterého není bouchlý ráfek, nebo není nějak do vrtule a není něco na pneu (boule), a kolo sedí na středící díře, NEMŮŽE NIC VIBROVAT !!!:D:D:D.:papa

Odesláno

2Bohumil - opet jsi me uklidnil,:D, treba se mi vlastne tresou ruce rozechvenim nad tou krasou nesmirnou co ridim, strachem z toho vic nez pulmilionu co mam pod pr... anebo zacina starecky tres:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...