marQo Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Zdravím , mám taký zaujímavý problém ... Po uvoľnení brzdového pedálu mi pískajú brzdy. Deje sa to hlavne pri dobrzďovaní v meste pri rýchlosti od 1 - 20 km/h. Pri vyšších rýchlostiach sa už pískanie stratí. Tak isto keď dobrzdím na semafóroch a úplne zastavím, prejde cca 20 sek ( kým bude zelená ) a pri rozbehu už nepískajú. Tak isto keď ráno sadnem do auta tak 3 - 4 brzdenia sú v pohode a potom začínajú pískať. Auto samovoľne nebrzdí, nič nesmrdí, brzdy brzdia. Najazdených mám cca 20 000 km a som prvý majiteľ. Fakt už netuším čo to môže byť ... Ďakujem za všetky námety Citovat
Guest SB Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Nemenil si brzdové segmenzi? Ak nie tak pravdepodobne sa Ti dostal najaký kamienok medzi brzdové segmenty. 4asom sa vytratí. Citovat
marQo Odesláno 28. červenec 2010 Autor Odesláno 28. červenec 2010 Nemenil som nič , ako hovorím je to nové ... Auto má rok a pol. Ten kamienok tam potom uz je asi 6500 km Citovat
koblih69 Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Vyndat desky, rozhejbat pístky, vyčistit třemeny od bordelu a rzi. Destičkám před zpětným namontování srazit na tom obložení hranu. Styčné plochy natřít měděnou pastou ( velmi lehce ) . Pokud jsou destičky nějaký noname, nemusí sedět přesně, takže pak kouknout jestli někde nedrhnou a srazit to pilníkem, ale to už se snad moc nestává. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.