Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Toto bude spiš dotaz pro : pp205 :super

Zdravim lidi nemate někdo ze service boxu uložene zapojeni zadnich svorek radia RT4 ??? Ja tam našel jen z RT3 tak by mě zajmalo jake je to zapojeni na RT4 asi nebude stejne jak u RT3 ???

Je to ohledně dodělani video vstupu do radia + audio vstupu.

Našeljsem v service boxu :

Krabička s konektory dil 8486

Video vstup : svorka č.1 v radiu (7215A) konektor 12V-NA

svorka č.7 v radiu (7214A) konektor 12V-NA

Audio vstup : svorka č.4 v radiu (7222B) konektor 12V-NA

svorka č.11 v radiu (D7223) konektor 12V-NA

svorka č.10 v radiu (7221B) konektor 12V-NA

Přikladam i schema zapojeni audio a video vstupu

[upravil dne 28/7/10 PetrPM]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim lidi tak chtěl bych se pochlubit taky sem si dodělal video vstup na RT4 vše funguje jak ma :roker a zajmalo by mě jestli ma RT4 možnost druheho video vstupu na konektorech 6 a 12 ,ja to mam napojeno na 1 a 7 dote dodělane krabičky v přihradce tak by mě zajmalo jestli by třeba ten druhy vstup šlo požit třeba na parkovaci kameru ???

Předem dik za odpovědi :super

[upravil dne 11/8/10 PetrPM]

Odesláno

Parkovací kamera lze dodělat i na jeden AUX vstup...prostě se tam vloží aut.přepínač na 3x cinch ale už u RT4 nepřepneš automaticky obraz na displeji na Video mód, U RT3 se mi při zařazení R sám přepne displej na Video mód

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Parkovací kamera lze dodělat i na jeden AUX vstup...prostě se tam vloží aut.přepínač na 3x cinch ale už u RT4 nepřepneš automaticky obraz na displeji na Video mód, U RT3 se mi při zařazení R sám přepne displej na Video mód

Jo stim přepinanim obrazu u RT4 jemito jasne tomi anitak nevadi žeto musim přepnout v meny ručně ,tak neviš jestli ty vstupy 6 a 12 by se daly taky použit na druhy video vstup ?

jinak dik za odpověď;)

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Bohužel to fakt nevím.......já mám jen jednu 3xcinch zásuvku v kastlíku a posílám do ni 2 zdroje (dvd a zp.kameru) přes přepínač...... [/quote

Ok já to vyzkouším a pak dam vědět jestli ty druhé vstupy 6a12 taky fungují :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...