salomen27 Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Zdravím.Radiator kurenia na Peugeote je tá vecička nad pedálmi vodiča do ktorej idú tie plastové trúbky? [upravil dne 28/7/10 salomen27] Citovat
pastorek Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 V pravo od pedálov v strede prístrojovky. Rúrky je vidieť že idú k motoru. Citovat
salomen27 Odesláno 28. červenec 2010 Autor Odesláno 28. červenec 2010 Našiel som to dík.Ale začalo mi tiecť do auta u spolujazdca po minulom daždi celkom potopa.Vyzerá to že niekde vpravo kde je najviac tej káblovačky.Je to voda nie Fridex.Može to tiecť aj z motora keď tam naprší alebo len nejaké tesnenie a pod.A ten odtok pod nádržkov ostrekovačov je priechodný dík. [upravil dne 28/7/10 salomen27] Citovat
pastorek Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Teoreticky to môže zatekať cez kúrenie. Nad ventilátorom je kryt ktorý bráni stekaniu vody z okna priamo do kúrenia, máš ho tam? Citovat
crazybiker Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 nemA Nhosou tam nad ventilatorom zaseknute odtekavanie(napriklad od listou? pekne odtial odteka??? za odstrekovacom je taky plast,cez to mozes davat pridavne kbliky, tiez to skontroluj ci tesni..... este max pusta cez ventilator, ale ono to musi odtial pekne rychlo odtekat takze nevim este kde by bol problem :-S Citovat
salomen27 Odesláno 28. červenec 2010 Autor Odesláno 28. červenec 2010 Aha to ma nenapadlo zajtra kuknem lebo sa mi suší v garaži aby som to mohol vysledovať.Lebo odtoky dverí su priechodné takisto aj tie odtokové kanáliky čo sú pod tesnením dverí aj ako som spomínal pod nádržkou.No uvídím zajtra zreferujem. Citovat
salomen27 Odesláno 28. červenec 2010 Autor Odesláno 28. červenec 2010 Crazybiker nerozumiem tomu prvému čo si napísal tam nad ventilátorom to myslíš to tesnenie ventilátora ako písal pastorek? A Pastorek tesnenie tam je nejaké čo dotesní s kapotou alebo keď rozoberieš ten kryt tak je pod ním? [upravil dne 28/7/10 salomen27] Citovat
crazybiker Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 jj nad ventilastorom, ale ked to dobre odteka, tak nevie ako tam zatekat, ale radsej pozri rozober max pridaj okolo nejaky silikon, tiez mi zatekalo do kufra, mesiac som nevedel preco, najprv zadne sedacky som mal mokre, neskor som zistil ze to ide uz z kufra, som myslel zadne sklo, tam som pretesnil, no a nahodou som vymienal zadne svetala sa vynovene, a tam mi to zatekalo, dal som silikon a uz je to super :-)) takze treba hladat a najdes tam kde zateka..... Citovat
KingSpade Odesláno 29. červenec 2010 Odesláno 29. červenec 2010 jednoduchým testem se dá zjistit odkud zatéká...a to sednout si do auta buď za deště a nebo ať na tebe s hadicí stříká a pídit se po místečku které zatéká Citovat
dominator Odesláno 30. červenec 2010 Odesláno 30. červenec 2010 tiež mi tieklo na podlahu spolujazdca. Bolo to okolo plastu čo drží reproduktor vo dverách. Včera som to mal rozobraté, dal som tam silikon a je to O.K. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.