jofo Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 No nezavidim ti. A hlavnme teraz ked je leto a cas na vylety a dovolenky. Ako vravia chalani kasli na to. ja by som sa zobral, zbalil vecy, zobral par euracov a hajde s autom niekde k moru. Pekne pomaly sa prevezies, zastavis si kde chces a oddychnes a mozno najdes aj nejaku priatelku. Len nehladaj kde si spravil chybu. Bud stale sam sebou a netlac na pilu pri hladani priatelky. Nechaj tomu volny priebeh. A s tym rozbitim xichtu kasli nato. Citovat
Demo Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 jofo - tak jak pise jofo, s rozbitim xichtu si jen nadelas problemy... spis bych mu pripomenul, ze pokud utekla od tebe k nemu, tak to urcite neudelala naposledy... Citovat
agresssor Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Timhle sem prochazel presne pred dvema mesicema, prvni par dni bylo nejhorsich ale diky mejm kamaradum a kamaradkam, kdy sem byl kazdej den pryc a nemyslel na ni sem to presel. Jak rika cakom nejdulezitejsi je si zvyknout na tu furu casu co mas, a taky na to ze vedle sebe nemas nikoho jinyho. Ale jinak vse tady bylo receno si mladej nemas kam pospichat uzivej si dokud to jde protoze pakti to jednou muze chybet..... Jinak lidi se schazeji a rozchazeji, je to kolobeh zivota Citovat
kveton Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 ON ZA TO NEMŮŽE!!!! Jemu bych ještě poděkoval za to, že si s ní nezůstal ty!!! Citovat
Saber Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 diky kluciii a holka ... musim zabudnut,musim vypadnut,,,dnesok vydrzim,uvidim co snou ale od zajtra asi doma nebudem,,,neviem fakt ako mi bude ale skusim to premoct a ist prec,,,aj ked pojdem sam,ale bude to naj volba........moc si cenim vsetky rady Citovat
agresssor Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: kveton ON ZA TO NEMŮŽE!!!! Jemu bych ještě poděkoval za to, že si s ní nezůstal ty!!! S tim souhlasim Citovat
oddie Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: Saber ...mam pristup na jej face a dnes som nespal a nad ranom zistil ako ho chce,,pise mu prva co u mna nikdy nerobila... Do cizího mailu, mobilu, ICQ, Facebooku, dopisu aj. leze jen TOTÁLNÍ UBOŽÁK. Citovat
oddie Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: Aluška ... jsem myslela, že podváděj jen chlapi... No ty máš fakt dost. A s kým by ti chlapi asi tak podváděli, kdyby podváděli sami, s ovcema? Citovat
Saber Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Saber ...mam pristup na jej face a dnes som nespal a nad ranom zistil ako ho chce,,pise mu prva co u mna nikdy nerobila... Do cizího mailu, mobilu, ICQ, Facebooku, dopisu aj. leze jen TOTÁLNÍ UBOŽÁK. ono to trva nejaky tyzden a vedel som ze ma podjebava,,do oci mi nic nepovie...klamala ma bola snim asi 5x vonku a bozkavali sa,hladili a drazdili...zistil som to nahodne ale potom som uz musel ist za svojim a aby viem co naozaj za tym je,kedze ona sa somnou len hrala by som sa odpovede nikdy nedockal..takto aspon viem a stava sa mi viac lahostajna Citovat
Saber Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 viem je to hlupost,,,bolo mi to trapne,bolelo to ale isiel som za tym tak ako ona ide za nim kazdy vecer s usmevom a tesi sa na to kym odomna odide aby si snim moze pisat a kludne spat a mna podjebavat..........ja som hold zistil co za tym je a je to strasne nieco,ale sama nevie co chce,,,,vybrala si toto ma to mat a hlavne uz to nemusi robit za mojim chrbtom Citovat
Aluška Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Aluška ... jsem myslela, že podváděj jen chlapi... No ty máš fakt dost. A s kým by ti chlapi asi tak podváděli, kdyby podváděli sami, s ovcema? Aha, takže ty myslíš, že když chlap podvádí, tak jenom se zadanou ženskou? Citovat
kveton Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 podváděj jak chlapi tak ženský, jedinej rozdíl je, že o chlapech se to říká víc a ani to kollikrát netají a vychloubají se tím, ženský to jen tak někomu neřeknou ... Citovat
peugeot09 Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Nejlepší je se na nikoho nevázat, pak nemusíš řešit takovéhle věci. Buď sám sebou, žij si svůj život, měj pár kamarádů na které je spolehnutí a bude Ti hej. Citovat
kveton Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 souhlas, s ženskejma je to těžký, ale bez nich to taky nejde ... Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 ta moje bejvala cubka byla jen vypocitava mrcha, ktera byla na prachy a utekla po sedmi letech (taky prvni vztah ze stredni) se svym sefem, po tom, co jsme dodelali bydleni. Na dovolenou za my prachy jela s nim, a nic jsem uz nikdy nevidel. Vystehovala me v pytlich na odpadky..... Videl jsem ji jen jednou, a to se mi ani nepodivala do oci a radsi mizela z dohledu. Dlouho jsem se tim nemohl smirit. Myslel jsem na ni, probiral co bylo dobre, co spatne, furt se v tom hrabal, resil, co asi s nim ted dela, kde se muzeme potkat, aby jsme se nahodne potkali. Naivne jsem si myslel, ze ji k sobe vratim. Dobre mi tak. Byl jsem idiot, uz bych to v zivote neudelal, takova zenska musi prilezt s prosikem a i tak bych ji uz nevzal. Jak pise Aluska - zensky, kdyz se rozhodnou, tak spali mosty a nazdar, treba se z toho poser. Ta moje mi to jednoho vecera oznamila, kdyz se vratila z vecere od nej, vzala si prasky na uklidneni a na spani a sla spat a ja tam ronil slzy do polstare. A proc? Kvuli osobe, kterou jsem sice miloval, ale ona me milovat prestala, kvuli osobe, ktery nejsem dost dobrej? Ne, kvuli takovym lidem se uz nikdy netrap. Rada do budoucnosti: strasne mi pomohlo, kdyz jsem si sedl s prateli a zacal s nimi resit svou budoucnost, plany, byt, dum, auto, kalby apod. Musis si dat nejakou vizi. Jo a taky jsem furt nekam chodil, bavil se, balil zensky, ale nespal jsem s nima a nelezl do zadneho vztahu. S nekterymi teda i spal, ale nevazal se, protoze by to byla jen holka vytahovacka z krize. Takze si uzivej, planuj a koukej dopredu a dozadu se uz neohlizej, stejne to nevratis. Hlavu vzhuru a lovu zdar. Pracuju v obchodnim centru, takovych single samicek co tu chodi..... nesmim to vnimat, jinak je to na palici Citovat
Saber Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 presiel si si svoje....poradil si paradne...moc dik neni co viac k tomu dodat..proste klobuk dole Citovat
Hadra Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 Taky jsem měl dvouletej vztah ze střední...po maturitě asi za půl roku skončil.Proč? Zabouchlej mladej a blbej by po škole hnedka hledal společný bydlení, ženil se a měl rodinu, dovolenou v Jugoslávii atd.. Na co? Na hovno.... Vycouvala ona, nechtěla se takhle vázat a byl jsem z toho špatnej asi 3 roky. Mezitím jsem si tak nějak užíval sám, sice ve vztazích, ale už jsem to neřešil tak jak před tím. Potom jsem potkal manželku a bylo vymalovaný, společný bydlení asi po půl roce a je to naprosto o něčem jiným a přišlo to tak nějak samo. Asi bych to nějak extra neřešil....teď jsi byl 3 roky na něco zvyklej, ale asi moc upnutej, časem si odvykneš a něco narazíš. Je ti 20... Citovat
Saber Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 je to presne tak....len nechavaju za nic pre nic a bez dovodu a mozes byt aj zo zlata/alebo cokolady neviem ktore maju co radsej ...je to aj o tom zvyku...ved cele dospievanie som mal ju,ale tak ked pride k najhorsemu som pripraveny a pomaly uz zabudam Citovat
aka Odesláno 27. červenec 2010 Odesláno 27. červenec 2010 holka, ktera s tebou byt nechce nestoji za to, aby ses pro ni trapil oddie: ovce urcite podvadej taky! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.