lungo1 Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Nevite nekdo jak jednoduse sunda listu s cidlama na couvani ze zadniho narazniku? Potrebuju skontrolovat zapojeni cidel. Pri zpatecce to dlouze pipne a pak uz nic. jen jednou se mi stalo ze to z niceho nic jeden den fungovalo. diky. Citovat
Budhas Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Jednoduchý,sundej nárazník.Z druhý strany tý lišty to má zoubky,který jsou uchycený za plast nárazníku. Citovat
lungo1 Odesláno 26. červenec 2010 Autor Odesláno 26. červenec 2010 Tak nejak sem doufal ze nebudu muset naraznik sundavat. Ze je nejakej figl. Skoda Citovat
Budhas Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Jako,můžeš to zkusit vytrhat z venku,ale hrozí,ze ty zobáky polámeš a ta lišta ti tam už nebude držet ani sedět. Citovat
lungo1 Odesláno 27. červenec 2010 Autor Odesláno 27. červenec 2010 Coz to je jasny ,ale to nebudu riskovat. Tak diky pic. Citovat
techynal Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Ked uz sme pri tom asistentne, mam podobny problem, ze mi nefunguje, len dlhe pipnutie. Pytal som sa raz na to v Peugeote, ale tam som dostal skvelu odpoved, ze je to robota na niekolko hodin, ze sa to musi rozobrat, postupne kontrolovat, vycistit atd..., ze to bude stat xxx eur, proste taka palka, ze az. Vyhodnejsie by mi bolo kupit si v nejakejom shope so suciastkami parkovaci asistent za 40 eur a pouzivat ten, pretoze v Peugeote tusim pytali len okolo 30 eur za jeden senzor ci aka palka to bola. Preto som myslel, ze mozno by nebolo zle to zhodit dole, vycistit, pozapajat a uvidim. Zaujima ma vsak, ci musia byt zapojene vsetky senzory, pretoze asi tazko by som zistoval, ze ktory je ten chybny, ked to nefunguje, pretoze fakticky to nemam ako inak otestovat, len metodou, ze ich budem postupne vytahovat a tak zistim, ze kedy to bude pipat chybovu hlasku. Citovat
lungo1 Odesláno 28. červenec 2010 Autor Odesláno 28. červenec 2010 Kamarad mi rekl ze to muze delat jen jedno odpojene cidlo a uz to nefunguje. Mel to same. Ze mu tam jeden drat uhnil. Tak to zapojil a uz mu to fungovalo. Takze jen projit draty a zapojeni. Ja byl v mycce a na pul dne mi to fungovalo tak ze to bude nekde ten drat nebo spatnej kontakt. [upravil dne 28/7/10 lungo1] Citovat
Budhas Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Tak couvej jen v dešti a bude ti to fungovat Ted vážné.Mě jeden senzor chybí,takže mi couvací asistent nefunguje.Štve mě to,ale ta pálka za jeden blbej senzor je fakt velká.Už jsem tady na fóru zakládal vlákno na tohle téma a myslím,že mi tam někdo dával i el. plánek zapojení,tak se na to můžete podívat. Citovat
jozopn Odesláno 28. červenec 2010 Odesláno 28. červenec 2010 Nazdar,staci ak vam nejde jeden senzor a nepojde vam to vobec.da sa presne najst,ten senzor ktory je zly alebo je nieco s kablom zistis tak ze pri spiatocke po tom dlhom pipnuti trebo pocuvat senzory a ten co nevydava take zvuky ako praskanie ten nefunguje...Tie ktore ich vydavaju su v poriadku a ten ktori je ticho bude zly alebo ho skuste vycistit.Urcite to funguje mne to robilo to iste lenze ja som mal ten jeden senzor zly:( ten senzor na ktorom to nebude vydavat zvuky skuste prehodit s tym ktory zvuky vydava a ked to pojde myslim bude praskat tak viete ze senzor ktory nevydaval zvuky je zly a kable su v poriadku..na inzerat jeden senzor predaval po 30e... Citovat
lungo1 Odesláno 28. červenec 2010 Autor Odesláno 28. červenec 2010 Původně zaslal: Budhas Tak couvej jen v dešti a bude ti to fungovat Ted vážné.Mě jeden senzor chybí,takže mi couvací asistent nefunguje.Štve mě to,ale ta pálka za jeden blbej senzor je fakt velká.Už jsem tady na fóru zakládal vlákno na tohle téma a myslím,že mi tam někdo dával i el. plánek zapojení,tak se na to můžete podívat. Pokud budes chtit tak ti senzor nebo senzory prodam ,kdyz se domluvime na cene. Ja to nepotrebuju a penize bych mohl pouzit na opravu dulezitejsich veci. Citovat
ProsekTM Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Zdravím, mám také problém s parkovacím asistentem. Bohužel mě při zařazení zpátečky neudělá auto nic. Nevím jak ověřit kde je problém. Máte někdo radu ? Citovat
Agrafik Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Jediné rychlé řešení připojit na diagnostiku a uvidíte. Co je špatně, čidlo, jednotka. Jde to otestovat... Ale jinak je to věštění z koule. Citovat
ProsekTM Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 To je hezký diagnostiku mám AutoXray EZ-Scan AX6000, ale ta asi neukáže nic. Citovat
HonzaZ Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 ProsekTM: jak píše Agrafik jedině dia. Ke mě to nemáš tak daleko. Citovat
ProsekTM Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 ProsekTM: jak píše Agrafik jedině dia. Ke mě to nemáš tak daleko. To je od Tebe hezký pokud máš DIA. Co za to účtujeme ?? Citovat
Agrafik Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 To se nedívím, že ti ta co máš nic neukáže. HonzaZ za rohem, tak to budeš mít za pár minut jasno. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.