Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte mam taky pocit ze mi odchadzaju loziska na tlmicoch, minuly rok som tam daval nove,znacka snr,

je mozne ze po roku (asi 40000km) a zacali odchadzat??

ked tocim volantom tak pocujem ze skacu spruziny nie velmi ale pocut ze to praska a ked bolo auto v servise tak sme tocili volantom tak to praskalo potom to prasklo velmi hlasno a stichlo :) ale teraz ked som zase nabehal nejake km tak to praska.mam kupit znacku skf? som pocul ze tie su tam najlepsie,znacka snr ma sklamala :(

Odesláno

Dával jsi jen ložiska nebo komplet uložení ? Pokud jen ložiska tak se zase tolik nedivím,pokud uložení komplet tak mne to dost překvapuje protože tuhle značku prodávám spoustu let a reklamace na to nejsou.....:myslim Spousta ložisek v krabičkách jsou KOJO a SKF, nehledě na to že SNR dodává věci do PSA a je to hlavní dodavatel do renaultu už spoustu let.....

Určitě bych se přesvědčil zda je to ložisky,moc se mi to nezdá,ale \"zmetkové\" výrobě nelze zabránit. :super

Odesláno

daval som len loziska,zvysok ostalo moje povodne,myslis ze by stali zato rozobrat a skontrolovat? ja sa tiez divim ze to nejako skoro odisli,lebo mam viac veci snr a zatim nieje problem a made in france aspon tak je tam vytlacene :)

moze byt ze napriklad tie mc person uz nieje v najlepsom stave a preto robi hluposti to lozisko?

\"Pokud jen ložiska tak se zase tolik nedivím\" som ta trosku citoval,ale ako si to myslel??

Odesláno

No pokud jsi měnil pouze ložiska a ostatní komponenty zůstali \"staré\" tak se celkem snadno mohlo stát že tam zůstali věci co už nejsou tolik OK.... Třeba tlumiče,pružiny,nebo i to gumové uložení.... Asi by to chtělo vyndat a skontrolovat co je v háji... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...