MIHUL Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Původně zaslal: s1600 Prevodovka z 1.1 neni doporucovana,na saxo clubu ji zkouseli a jelo to o poznani hur jj, přesně tak, stačí se podívat na mihulovo auto v kterým má xsi motor a převodovku 1.1, kde udává zrychlení z 0-100 za 10,5 kdežto sériový xsi s xsi převodovkou má podle údajů za 9,6 jinak tuto by ti mohlo pomoct JENY: Nevim kde si cet ze sem udal zrychleni kdyz sem to jeste nemeril:oasi v casopise kde si pan redaktor nasel asi zrychleni k my puvodni motorizaci coz bylo 1.4 55kw.Jinak musim rict ze s prevodovkou z 1.1 v mym aute sem maximalne spokojeny-na sprintu to funguje,kdyz s tim jedu po ceste tak kilo tak uz mi huci v hlave jak je ten motor vytocenej na 5ku,maximalku sem nezkousel ale nepocitam ze bude nejak velika,ale to neresim.Puvodni prevodovka xsi nez sem roztrhl diferak tak chodila vic,jako ze to jelo rychleji. [upravil dne 8/12/10 18:02 MIHUL] [upravil dne 8/12/10 18:02 MIHUL] [upravil dne 8/12/10 18:03 MIHUL] Citovat
Jeny Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Mihul: Jojo, v časáku to bylo, tak jsem vycházel z toho, že je to podložený. Už se těšim na ten graf z brzdy, pořád se mi nechce věřit tomu odhadovanýmu výkonu:) Citovat
MIHUL Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 Podlozeny jeste nemam nic:D Na tu brzdu sem taky zvedavej,ted na to neni nejak cas,ale jeste musim urcite koupit termo pasku na svody,delaj pod kapotou sileny teplo,chtel sem je nechat jako dyzajnofku neomotany,ale musim to zmenit.Jinak urcite pak chci zrychleni taky nejakym zpusobem zmerit,to me taky dost zajima:myslim Citovat
Jeny Odesláno 8. prosinec 2010 Odesláno 8. prosinec 2010 to jo, na kfztku se dají po 2 kilometrech vařit párky:D Citovat
juraj4522 Odesláno 7. březen 2021 Odesláno 7. březen 2021 Dovolím si po viac ako 10r otvoriť toto vlákno mám 1.6 8V NFZ motor mám tam turbo a mám ten problém že ohybam ojnice a nemôžem to kvôli tomu ani naladiť a chcem osadiť kované ale nemôžem nájsť originál kované ojnice na NFZ(TU5JP) len na motoru TU5JP4 a chcem sa opýtať pasujú teda ojnice z 1.6 16V do 8V bloku ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.