Bruno Sýkora Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 môžte mi poradiť čo sú to za zvuky ked pridám plyn a začnem sa rozbiehať začne mito divno pískať,je to v kolesách alebo rozvody? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Pravdepodobne spojka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastorek Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Ak to píska iba v počas púšťania spojky pri rozbehu tak by to malo robiť uloženie spojkovej hriadeľky v kľukovke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozef48 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Chcel by som nadviazať, niekedy, nie vždy hlavne pri rozbehu do kopca spod motora sa ozve hrozny plechovy piskavy zvuk. Nestáva sa to stále a tiež záleží od toho koko pridávam plynu a v akej polohe mám spojkový pedál. Stáva sa to len pri rozbehu, ale zo samotným rozbehom nieje problém spojka pekne zaberie. Je to dosť trápne že také delo a vydáva také zvuky. Zaujímalo by ma čo to môze byť. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Je to spojka, mne to robí tiež, 1,6 tým trpia skoro všetky. [upravil dne 24.7.2010 AnotherOne] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozef48 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Je to niečo vážne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Už tak jazdím 10t km. Zatiaľ bez ďalších prejavov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozef48 Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Dikes:super:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts