Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bohužel vypadá tak, jak vypadá:mad: Ale aspoň měli francouzi přesilu 4 ku 2 na němci ( počítám i felicii :D ).

Moje 306, dál 206, 405 break a 406 kolegů:mrk

Takové bylo dnešní ráno před firmou.

post-9565-14109613839058_thumb.jpg

[upravil dne 8/1/11 14:14 Andreww]

Odesláno

Nic si z toho nedělej, moje vypadalo hůř :-D ... hold sníh a mráz, to našim miláčkům nedělá dobře. Ale jinak pěkné seskupení tam máte :super

Odesláno

Já tedy tolik tedka nejezdím, ale jako žádná sláva, u nás na vesnici jsem sypač ještě letos neviděl, ale stejně dneska by byla sůl k ničemu, bylo -9°C. Auto mám jako svina, možná i udělám foto pro ostudu :D, ale nemám možnost, kde by rozmrzlo, navíc v ostřikovačích zamrzla, dolil jsem nádobku koncentrátem -60°C, ale pořád je tam led :(

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vytváří to zajímavý efekt :D

Já na okně žádnou nemám ... vlastně jo, polep přes celé zadní okno ... snad je OK, nyní je pod sněhem, tam stěrač nedosáhne :D

Další nálepky mám na zadním nárazníku, těm snad taky nic není :myslim

Odesláno

no ta na kapote a na narzniku by mala teoreticky vydržať ale na oken nevim nevim :) ešte že tu na okne mám vnutornu a nič jej nebude :D

inak važne ta nalepka jak je znižena tak vyzera dosť zaujimavo :) na tej fotke sa mi to lubi :)

[upravil dne 14/12/10 21:12 winco]

• O 2 týdny později...
Odesláno

ted sem se vratil z knajpy, kde sme posedeli s Ondrou:-D a musim mu to pochválit..moc hezká 306,interier se mi moc líbí:)))))

Odesláno
ted sem se vratil z knajpy, kde sme posedeli s Ondrou:-D a musim mu to pochválit..moc hezká 306,interier se mi moc líbí:)))))

Posezeníčko bylo moc fajn. Jen škoda té obsluhy:D Jinak samozřejmě díky za pochvalu:)

Odesláno
Ale já mám chrom světla:myslim Nic jsem nestříkal. Jen jsem jedno předělával z angličana na naše.

aha tak moje chyba na jedný fotce mi to připadalo, že máš tmavý

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...