Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dělá to vrrr:D:D:D Dnes jsem to konečně protáhl a je to fakt rozdíl. Ten tah je super. Spotřebu jsem zatím nemohl srovnat a jelikož stejně nevím, za kolik jezdím, tak asi ani nesrovnám:P Místo katu je teď kus nerezové trubky. Až budu zase pod autem, dám foto.

Odesláno
Dělá to vrrr:D:D:D Dnes jsem to konečně protáhl a je to fakt rozdíl. Ten tah je super. Spotřebu jsem zatím nemohl srovnat a jelikož stejně nevím, za kolik jezdím, tak asi ani nesrovnám:P Místo katu je teď kus nerezové trubky. Až budu zase pod autem, dám foto.

A na STK to uděláš jak ? :)

Odesláno

A na STK to uděláš jak ? :)

tak ako to na STK dela väčšina ludi :D par bubakov do vačku technikovi a je to všetko v poriadku :D

Odesláno

kat sem chtěl taky vyhodit, ale nesehnal sem nějaký starý, rozbitý. Kvůli přírubě ke svodům, abych nějaký nefunkční kat vykuchal a ten svůj nechal na emise. Ale nakonec sem jenom kat vyfoukal vzduchem, převařil trubku s kalíškem a zbytek dal nový.

Odesláno

Aktuálně:

Včera přišlo slibované světlo na díly, takže jsem dnes složil jedno funkční, pořádně zalepil a zítra jdou na auto. Snad už naposledy:D

Vše doložím:D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...