Andreww Odesláno 14. listopad 2010 Autor Odesláno 14. listopad 2010 Jezdil jsem s tím zatím ani ne den a většinou po obci, ale i tak to znát určitě je. Trochu i na zvuku:D Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 jak zvuk,tak i motor jde lip do otacek si myslim ze i proste ty reakce na plyn ve vysokejch otackach jsou lepsi aspon takhle to je u me co jsem vyndal kat :-)) Citovat
peugeot09 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 Přes STK ale takováhle úprava z hlediska emisí asi neprojde...nebo se pletu? [Edited on 14/11/10 18:18 peugeot09] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 14. listopad 2010 Odesláno 14. listopad 2010 hele to asi ofiko ne no :D:D ale nastesti tenhle problem resit nemusim protoze jenom uz kdybych prijizdel tak by me vyhodily kvuli zvuku Citovat
Andreww Odesláno 14. listopad 2010 Autor Odesláno 14. listopad 2010 Ten kat byl podle mě stejně v takovém stavu, že ani s ním by to neprošlo:D Citovat
silvar Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 vyndal jsi katalyzator?a co to dela,ja to chci taky provest co spotreba?a co si tam misto neho dal?vsecko chci vedet Citovat
Andreww Odesláno 15. listopad 2010 Autor Odesláno 15. listopad 2010 Dělá to vrrr:D:D:D Dnes jsem to konečně protáhl a je to fakt rozdíl. Ten tah je super. Spotřebu jsem zatím nemohl srovnat a jelikož stejně nevím, za kolik jezdím, tak asi ani nesrovnám:P Místo katu je teď kus nerezové trubky. Až budu zase pod autem, dám foto. Citovat
silvar Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 prej spotreba by mela jit dolu.asi do toho pujdu Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Dělá to vrrr:D:D:D Dnes jsem to konečně protáhl a je to fakt rozdíl. Ten tah je super. Spotřebu jsem zatím nemohl srovnat a jelikož stejně nevím, za kolik jezdím, tak asi ani nesrovnám:P Místo katu je teď kus nerezové trubky. Až budu zase pod autem, dám foto. A na STK to uděláš jak ? Citovat
winco Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Dělá to vrrr:D:D:D Dnes jsem to konečně protáhl a je to fakt rozdíl. Ten tah je super. Spotřebu jsem zatím nemohl srovnat a jelikož stejně nevím, za kolik jezdím, tak asi ani nesrovnám:P Místo katu je teď kus nerezové trubky. Až budu zase pod autem, dám foto. A na STK to uděláš jak ? tak ako to na STK dela väčšina ludi par bubakov do vačku technikovi a je to všetko v poriadku Citovat
Andreww Odesláno 15. listopad 2010 Autor Odesláno 15. listopad 2010 tak ako to na STK dela väčšina ludi par bubakov do vačku technikovi a je to všetko v poriadku Pšššt:ticho Tohle se nesmí říkat nahlas:D:D:D Citovat
MilanF1 Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 Andreww má určitě STK čerstvě za sebou a do dvou let ho to bez katu omrzí a pak tam dá univerzál Citovat
Andreww Odesláno 15. listopad 2010 Autor Odesláno 15. listopad 2010 STK mě čeká na jaře:D:D:D Citovat
JoseA Odesláno 15. listopad 2010 Odesláno 15. listopad 2010 kat sem chtěl taky vyhodit, ale nesehnal sem nějaký starý, rozbitý. Kvůli přírubě ke svodům, abych nějaký nefunkční kat vykuchal a ten svůj nechal na emise. Ale nakonec sem jenom kat vyfoukal vzduchem, převařil trubku s kalíškem a zbytek dal nový. Citovat
Andreww Odesláno 20. listopad 2010 Autor Odesláno 20. listopad 2010 Aktuálně: Včera přišlo slibované světlo na díly, takže jsem dnes složil jedno funkční, pořádně zalepil a zítra jdou na auto. Snad už naposledy:D Vše doložím:D:aut Citovat
Andreww Odesláno 21. listopad 2010 Autor Odesláno 21. listopad 2010 Tak zde jedno špionážní foto:aut Citovat
MilanF1 Odesláno 22. listopad 2010 Odesláno 22. listopad 2010 ale vyfoť to na denním světle, takto tam nejsou vidět chyby Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.