Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jako kdyz vyndavas konektor navigace nebo autonabijecky napr ? tak to je blby no .. ale to je ta spodni cast stredniho dilu co je normalne schovana za tou dolni tretinou co ? jenze ta to vlastne moc nepridrzi kdyz je v ty prostredni nacvakla :(

Přesně tak. Ten díl je tam přichycený šroubem, a protože je to rozlámané, tak to drží tak málo :(

Odesláno
jako kdyz vyndavas konektor navigace nebo autonabijecky napr ? tak to je blby no .. ale to je ta spodni cast stredniho dilu co je normalne schovana za tou dolni tretinou co ? jenze ta to vlastne moc nepridrzi kdyz je v ty prostredni nacvakla :(

Přesně tak. Ten díl je tam přichycený šroubem, a protože je to rozlámané, tak to drží tak málo :(

ja mam zase rozesrany na jedny strane drzak hodin/teplomeru takze to drzi jen na ty druhy strane .. to casem taky nejak prichytim snad

Odesláno

Mizlerek, asi budeš Woody II. :D

Já auto dolů nepustím, jelikož doma nemám rovinu a v určitých místech mám lízo jen 4 cm nad zemí :-/ Třeba včera sem parkoval ve městě a přehlíd jsem, že tam je vyjetej dolík a hned jsem tam spadnul. Samozřejmě celé lízo se ohlo, ale naštěstí je gumové. Já bych prostě ten nižší podvozek nemohl mít, někde bych urval nárazník. Já auto mám na jezdění, ne na parádu :aut

Nechci andrewwa odrazovat, sám se musí rozhodnout ... hlavně taky kudy jezdí, aby neřešil, že mu na nárazníku třeba něco chybí ... stačí nechtěně brknout a může se urvat držák mlhovky (já je mám oba urvané, ale od předchozího majitele).

[upravil dne 25/3/11 12:05 MilanF1]

Odesláno

MilanF1: jj já si myslel hele uplně to samé ... někdy nahraju cestu k našemu domu :D je to trochu polnacka, ale fakt je ze musim jet 30max :D ale když najedu na hezkou silnici fakt si to užívám... nekde jsem teda pomalejsi, ale to mi vubec nevadi :)

Andreww : já s nim dene najezdím kolem 100km... někdy i 250km a bez problemu a to tu jsou cesty v katastrofickym stavu, jako asi vsude :D

[upravil dne 25/3/11 12:11 Mizlerek007]

Odesláno

Hoši díky, ale neprodám :D Musel bych začít zase znova :D

Mizlerek007: Taky najedu cca 100km denně. Pokud bych to dával dole, tak vzadu jen o zub a předek dorovnat, spíš jde o to, jaký podvozek bych použil.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Konečně jedna vyvedená sobota :aut

1. Vyměněny výdechy na střed. panelu za nepodřené díky Stibtovi.

2. Namontován zadní trn na autorádio proti vybracim (originál byl o 19mm kratší, než jsem potřeboval).

3. Opraveno podsvícení ovládání topení a klimy. Nakonec jsem musel i pájet :roll

4. Opravena a zpevněna spodní část středového panelu. Při vytahování zapalovače apod. se celý hýbal.

A jedna nepříjemnost. Minulý týden se mi cestou z práce začalo kouřit zpoza volantu. Po ohledání jsem zjistil zkrat v páčce blinkrů (klasika...kovové piliny). Doma rozebráno, vyčištěno a naštěstí vše šlape jak má :)

[upravil dne 4/4/11 12:13 Andreww]

Odesláno

1. Vyměněny výdechy na střed panelu za nepodřené díky Stibtovi.

Rádo se stalo ! :papa

Odesláno

V sobotu se holt dařilo. Jen jsem ještě nestihl umýt..opět :D Hlavně mě se*e, že mi strašně práší přední desky :( Pán měnil před prodejem a nevím co použil.

Odesláno

To nastve ja jsem se zase na popud tady z fora vcera koukal na svy brzdovy kotouce mel jsem kolo dole a fakt jsou nepravidelne vydreny zajimalo by me co s tim je nebo co mi tam davali za desticky ... Kazdopadne je to pruser jelikoz se to pak zase bude muset jedine menit dohromady .... Kua :bacha

Odesláno

Je to tam od zari 2009 tj 27000 kilometru .. a delali to na Chodove (P4) u Federal Cars .... :myslim ..ale jak rikam - dokud to brzdi a dobre neni duvod to resit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...