Andreww Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 A je to...skoro. Zrcátko připojeno na + a -. Zpátečku jsem sice natáhnul až k pojistkovce, ale přece jen jsem ještě v práci, takže to dodělám doma Funguje to i bez toho. Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 nac je ta rozpera dobra prozradi mi to nekdo ? Citovat
Andreww Odesláno 15. březen 2011 Autor Odesláno 15. březen 2011 Zvyšuje stabilitu auta, protože částečně snižuje kroucení se kastle. Takže teoreticky i méně vržou plasty Citovat
MilanF1 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Neboli jinak, když jezdíš normálně, tak to vůbec nepotřebuješ ... jako já Citovat
Guest StibTo Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Aha tak to jo To by se mi hodilo ja s tim nekdy kroutim dost A Milane definuj \"jezdit normalne\" :D Citovat
MilanF1 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 aha, pro každého je to jiné ... já si pod tím přestavím to, že mi nehvízdají gumy (hlavně v zatáčkách). Ta vzpěra je hlavně kvůli rychlému průjezdu zatáčkama, tam se kasle kroutí (působí přetížení - G-force) Citovat
Andreww Odesláno 16. březen 2011 Autor Odesláno 16. březen 2011 Já taky nehvízdám gumama Ale \"obšas\" si nějakou tu zatáčku trochu říznu. Včera jsem připojil samozatmavovací zrcátko. Zatím jen bez zpátečky, ale funguje to fakt skvěle Citovat
Andreww Odesláno 16. březen 2011 Autor Odesláno 16. březen 2011 Opět jsem si udělal radost. Po víkendu by měl snad být nový středový panel (stávající je prasklý a podřený) a nový kožený volant Moc těším Citovat
Andreww Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 Už zase jezdím na letních Kola jsou konečně i s pokličkama v barvě Citovat
oni Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Tak tak, moc krasny auticko.. po tobe bude radost auto kupovat a to je dobre.... Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Opět jsem si udělal radost. Po víkendu by měl snad být nový středový panel (stávající je prasklý a podřený) a nový kožený volant Moc těším Ten vršek ode mě bys tam nejpozději v úterý měl mít Citovat
Andreww Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 Tak tak, moc krasny auticko.. po tobe bude radost auto kupovat a to je dobre.... Stibto: vršek bude, ale střední díl opět ne Pán po rozebrání zjistil, že je prasklý stejně jako můj. Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Hele a ty to mas nejak hodne praskle ? Hodne poskrabane ? Neslo by to nejak spravit ? Ja shanel ty komplet plasty pomalu nekolik tydnu nakonec jsem mel velke stesti na solidniho chlapika odkudsi z Valmezu co mi to komplet cely poslal i s postovnym asi za 600,- .. Ale uz jsem skoro nedoufal v jednu dobu Citovat
Andreww Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 Podřené to je jen trošku u rádia, ale kolem zapalovače je to rozlámané Sice to není vidět, ale když něco vytahuju ze zástrčky, tak musím celý panel držet. Až tam budu dávat ten díl od tebe, tak to zkusím nějak zpevnit. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 mooc pěkná 306... ještě posadit trožku níš a bude dokonalá Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. březen 2011 Odesláno 25. březen 2011 Podřené to je jen trošku u rádia, ale kolem zapalovače je to rozlámané Sice to není vidět, ale když něco vytahuju ze zástrčky, tak musím celý panel držet. Až tam budu dávat ten díl od tebe, tak to zkusím nějak zpevnit. jako kdyz vyndavas konektor navigace nebo autonabijecky napr ? tak to je blby no .. ale to je ta spodni cast stredniho dilu co je normalne schovana za tou dolni tretinou co ? jenze ta to vlastne moc nepridrzi kdyz je v ty prostredni nacvakla [upravil dne 25/3/11 09:58 Stibto] Citovat
Andreww Odesláno 25. březen 2011 Autor Odesláno 25. březen 2011 mooc pěkná 306... ještě posadit trožku níš a bude dokonalá Ještě pořád zvažuju Jinak samozřejmě díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.