Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A je to...skoro. Zrcátko připojeno na + a -. Zpátečku jsem sice natáhnul až k pojistkovce, ale přece jen jsem ještě v práci, takže to dodělám doma :D Funguje to i bez toho.

Odesláno

Aha tak to jo :papa To by se mi hodilo ja s tim nekdy kroutim dost :D A Milane definuj \"jezdit normalne\" :D:D

Odesláno

aha, pro každého je to jiné ... já si pod tím přestavím to, že mi nehvízdají gumy (hlavně v zatáčkách). Ta vzpěra je hlavně kvůli rychlému průjezdu zatáčkama, tam se kasle kroutí (působí přetížení - G-force)

Odesláno

Já taky nehvízdám gumama ;) Ale \"obšas\" si nějakou tu zatáčku trochu říznu.

Včera jsem připojil samozatmavovací zrcátko. Zatím jen bez zpátečky, ale funguje to fakt skvěle :mrk

Odesláno

Opět jsem si udělal radost. Po víkendu by měl snad být nový středový panel (stávající je prasklý a podřený) a nový kožený volant :) Moc těším :mrk

post-9565-14109616151416_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno
Opět jsem si udělal radost. Po víkendu by měl snad být nový středový panel (stávající je prasklý a podřený) a nový kožený volant :) Moc těším :mrk

Ten vršek ode mě bys tam nejpozději v úterý měl mít :papa

Odesláno
Tak tak, moc krasny auticko.. po tobe bude radost auto kupovat a to je dobre....

:mad:

Stibto: vršek bude, ale střední díl opět ne :( Pán po rozebrání zjistil, že je prasklý stejně jako můj.

Odesláno

Hele a ty to mas nejak hodne praskle ? Hodne poskrabane ? Neslo by to nejak spravit ? Ja shanel ty komplet plasty pomalu nekolik tydnu nakonec jsem mel velke stesti na solidniho chlapika odkudsi z Valmezu co mi to komplet cely poslal i s postovnym asi za 600,- .. Ale uz jsem skoro nedoufal v jednu dobu

Odesláno

Podřené to je jen trošku u rádia, ale kolem zapalovače je to rozlámané :( Sice to není vidět, ale když něco vytahuju ze zástrčky, tak musím celý panel držet. Až tam budu dávat ten díl od tebe, tak to zkusím nějak zpevnit.

Odesláno
Podřené to je jen trošku u rádia, ale kolem zapalovače je to rozlámané :( Sice to není vidět, ale když něco vytahuju ze zástrčky, tak musím celý panel držet. Až tam budu dávat ten díl od tebe, tak to zkusím nějak zpevnit.

jako kdyz vyndavas konektor navigace nebo autonabijecky napr ? tak to je blby no .. ale to je ta spodni cast stredniho dilu co je normalne schovana za tou dolni tretinou co ? jenze ta to vlastne moc nepridrzi kdyz je v ty prostredni nacvakla :(

[upravil dne 25/3/11 09:58 Stibto]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...