Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

je to len take divno nasvietene alebo je to kovova farba ?

no podla mna by lepsie sedeli na aute v takej farbe v akej boli.....biele.....i ked se tam daju to mozno bude vyzerat dobre.....

ale mam z toho divny pocit lebo mam tiez letne v kovovej farbe a som rozmyslal ze by som ich prestriekal na bielo....myslim ze by to vyzeralo lepsie.....i ked uvidime no :)

Odesláno

Kola bílé nikdy nebyly. Barva je stříbrná, ale s 20kou hliníkem, takže jsou trošku tmavějš než dřív a zrno výraznější. Původně jsem měl vybranou ještě více do šeda nebo bílou perleť, ale vyhrála tahle :)

[upravil dne 25/2/11 09:18 Andreww]

Odesláno

no hej to ten hlinik...inak sa dost podobajuna moje ta farba uplne a paprskov je tiez skoro robnako.....som zvedavy ako to bude vyzerat na aute...

ale inak je to moc pekna praca....pochvala tatkovemu bratrancovi :D:super

Odesláno

silvar: Byly i podřené. Něco se ztratilo při pískování, něco se pak zalilo plničem a barvou. Něco je lehce vidět, nechtěl jsem kitovat.

Je to foceno v garáži, takže na denním světle to bude o něčem jiném. Snad se brzo umoudří počasí a budeme moct na auto :)

[upravil dne 18/2/11 17:01 Andreww]

Odesláno

Vzpěra pěkná, ale není ten motor na tvoje poměry nějak špinavý :D

Neříkám, že můj je na tom o hodně lépe :mad: ale u tebe jsem čekal lepší :P

Odesláno

Jsem čekal, kdo se první ozve :D Je jako od prasátek, ale bohužel jezdím každý den a to počasí... na umytí teď nejsou podmínky a navíc mám sundaný spodní kryt, protože jdu zítra dělat spodní čepy a gufero na převodovce :aut

Ale počkej na jaro, všechno bude :D:D:D

[upravil dne 25/2/11 09:32 Andreww]

Odesláno

Však OK. Já jsem zjistil, že spondí kryt taky nevedu. Neřekl bych, že by tam nebyl od výroby, ale předchozí majitel ho asi někde v lese utrhnul :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...