Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

ááá pozor....uz se tesim do Brumova az se potkame...:) mno a u vas sem taky uz byl podle baraku:-D:D

Musíme vyjednat nějakého toho scuka. Volil bych třeba Klobouky, určitě by se našli lidi, kteří by se připojili:super A přítelkyně by mohla dojet mým druhým:D:D:D

[upravil dne 23/7/10 Andreww]

Odesláno

Všem moc děkuji:papa

JoseA: Bohužel ale třídveřáček nás bude muset opustit...potřebujeme penízky

Jinak předevčírem sjednáno nové povinné ručení ve firemní flotile, kde můj celkový bonus po 3 letech vlastnění auta je 45%:D Nyní je roční pojistné 2360,-Kč:mrk

A včera přišel velký TP takže v týdnu půjdeme přepisovat.

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Sem myslel,že čtyřramené se dělaly jen do slabších motorů?Ať slouží:papa

Podle mě se dávaly do většiny 2000 a 2001ček. Ale nevím.

Jen dotaz... jaký máš kód barvy? Mě se zdá, že máš tu tmavější metlu.

Odesláno

Já mám 3ramenný volant v sedanu 1,6, starý model. Chlap z práce má sedan 1,6 o rok mladší (98) a má 4ramenný, tak to asi frantíci dávali podle toho, co měli po ruce. Mně by se v sedanu líbil víc čtyřramenný, ale to je detail. Ta barva i motor by se mi líbila ve 406 break, ale nikdo nechce cabria ani sedana, takže asi utřu nos. Už máš zhruba změřenou spotřebu?

Odesláno

Myslím že volanty nejsou to jediné, co dávají podle nálady:D Spotřebu jsem neměřil a asi ani měřit nebudu. To bych si pak mohl pokazit radost z jízdy:P

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

pojisteni dobry..já platim 2834 kc na rok:) a scuka dame nekdy po srpnu,,pac jedu do Brum az v te dobe

Není problém. Já jsem doma pořád, takže se přizpůsobím.

Odesláno

na mna su moc husté, mne sa páčia disky maximálne tak 11 lúčové a menej, alebo nejaké so širším límcom...

ale hlavné je ako budú vyzerať na aute, a či sa páčia tebe;)

Odesláno

Asi po nich půjdu:aut Já jsem si je schválil a přítelkyně si na ně prý zvykne:D Každopádně bych nějak řešil ty středové krytky, moc mi tam nesedí:nevim Bohužel jsou v aukci, takže musím doufat, že mi je někdo nevyfoukne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...