Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Po výmene chladiva u manuální klimy mi po zahrátí motoru vypína kompresor klimy. Nejprve normalne bezi, chladi, po cca 15 -20 minutach po dojezdu a stání na volnobeh kompresor tak asi na 20 vterin vypne, vypne se i vetrak chladice klimy, a pak zase sam naskoci. Kdyz to zacne, tak se to opakuje v celkem pravidelnych intervalech. Prosim poradte, dovolena se blizi. A to jsem absolvoval vymenu chladiva dvakrat. Dela to porad to same. Delalo to i pri pomale jizde 40 - 50 km/h. Díky.

Odesláno

sice jiné auto, ale u tátovo nissan terano 2.4i to dělá od novoty, klima běží 5min, pak na chvíli vypne...a tak se opakuje..kompresor natlačí, vypne a chladí úplně normálně..já u HDi nepoznám nic, vim jen že z toho jde zima, ale nepostřehnu co to dělá, max když na volnoběh zapnu tak cvakne. Co máš za auto?

Odesláno

Tak jsem byl opět v dílně, mechanik nejprve sejmul z tlakového spínače konektor, zjistil, že objednaný nový spínač mu dodali jiný, nasadil zpět konektor, auto jsme natočili a nechali klepat 50 minut. Na přístroji již tlak neběhal nahoru a dolů jako předtím, v modrém i červeném budíku se držel stabilně ve stejné pozici. Kompresor za celou tu dobu nevypnul, takže nevím, jestli po naplnění si tlakový spínač nedržel nějaký špatný údaj o tlaku, nebo jestli nebyly znečištěné kontakty. V každém případě je to nyní dobré, budu sledovat a napíšu na tyto stránky jak to dopadlo. Kontakty vystříkány a uvidíme. Díky za rady. Na netu byly informace natolik rozdílné, že jsem nevěděl co s tím. Velká část ale psala, že je asi velký tlak. On byl skutečně větší než bylo přípustné. Dnes už to bylo snad OK. Mějte se, pěknou dovolenou. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...